|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() @spirit
Trochę opanowania. Czy ja Cię wyzywam czy coś? Widać, że się nie znasz, a wyzywasz itd.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() to chodz lamusie to ci ryj obije i zobaczymy kto nie ogarnia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2009
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
|
![]() Haha,
Chopaki z noob-pvp przez abdejtem robią z siebie niezłych ogaryny. Gość, który przez całe życie męczy non-pvp wypowiada się jaki to RP jest chujowy na OB. Żenada panowie ; ) Z Elfem to RP to marzenie. Ostatnio edytowany przez 00_Dla_W11 - 28-10-2009 o 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: kozienice
Imię: Labir
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
|
![]() @Up
Sporo gralem na pvp ale juz z tym skonczylem debilu. Ogarniaja?HAAHHAAH klikanie w hota + 50 skryptow z elfem to wiesz zerze. Nienawidze i nie cenie takich ludzi jak ty ktorzy pierdola jak kogos nie znaja elo
kotlet bogiem jedzenie go mym nałogiem surówka pocieszeniem lecz tibia złym jedzeniem Ostatnio edytowany przez cezar007 - 29-10-2009 o 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @2up
Taaaa. RP z Elfem to marzenie... RP z Elfem to trochę mniejsze gówno jak bez Elfa.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
załoze sie ze 100 rp bym rozjebal cie gdybys nawet mial 200 ek ; ]]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taaa. Sam mam RP i wiem jak to jest. Ale skoro taki z Ciebie kozak to chodź na Thorię i pokaż co potrafisz na wojnie.
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2009
Lokacja: Eudezet
Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Gildia: Vea
Świat: Titania
Poziom: 128
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Pochwal się w jakiej wojnie byłeś / jakim charem , to porozmawiamy , widzisz z Elfem Marzenie , w sumie , ustawiasz Sanke , Granke , Odparala , Manasowanie , Dasha i jest pro , wcale nie mówię , że Rp do bani jest , ale taka ta profesja nijaka ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dempah to teraz dostaje wpierdol od Arashi.
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2009
Lokacja: Kalifornia Wschodniej Polski
Imię: JP Propaganda
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Taaa. Może na skillach po 110 wchodzi co chwile po 250... I ja nie mówiłem, że mam 170RP, tylko mówię, że Palek leczy się ciulowo i tyle.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2009
|
![]() dobra nieogary nie wiem czy stary ten temat czy nie, ale na test servie, 3 dni temu mialem okazje zmierzyc sie z tomurka [430+lvl] i gowno mi zrobil, hit z exori grana po niecale 400 i z miecza po 100
i co to jest??? gowno a pall jest hardkorem bo ten ziom co ma najwiekszy dist w tibi tak moze orac inne profki ze wymiekaja -.- wiem bo na moim palku wieksze lub takie same lvl magi edki i eki padaly jak natura chciala.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Taaa. Chyba jak mówimy też o nieogarach, albo skończyły im się suple... 1vs1 w Tibi to można się bić przez cały dzień jak tylko ma się suple. A teraz na wojnie Ty tym swoim Palkiem dostaniesz trapa na OB i leżysz, a ten wg. Ciebie śmieszny EK na tym samym lvl będzie się dłużej trzymał.
Ta combo za 500, a RP za ile walniesz? 300 z Assasiny i 100 z SD?
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() WoF! Mogee cjee dotknonć mizdrzu?! Tylko prosze.. Nie zabij całego świata twoim a palku wieksze lub takie same lvl magi edki i eki o levelu rufnym miliona.
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() dams#
Jesteś Debilem co komuś zrobi taki pallek , raz na ruski rok za 300 się przebije ? Weź kurwa mnie nie rozśmieszaj , Ciekawe jak ogarniesz bez sio jakieś combo jak się wyleczysz Sanką samą , albo takim pół-combo jak się wymanasować nie zdązysz , Pall to najłatwiejsza proffa i dlatego zobacz ile jest 30 pallków na Paccu. Tomcio# Kojarzysz zioma Venomix , bo to moj Rl z Dempahem był , 100+rp ![]() |
![]() |
![]() |