![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() OMG LUDZIE!
Czy wy naprawde jesteście tacy głupi? Czy on się pyta czy kupił kase na allegro? Odpowiadajcie mu na jego pytanie a nie, że kupił kase na allegro w co wątpie. To, że sami nie umiecie zarobić, to nie znaczy, że inni odrazu muszą wszystko kupować na allegro! to jest zazdrość. @topic Kup to o czym pisałeś, przyda Ci się to i nie słuchaj tych noobków którzy czytać nie umią. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
@TOPIC Level 50/60 Dsm, crown legi, bohy/steel bootsy, crus helmet, demon shield i broń odpowiednia do lvlu Level 60/80 Dsm, golden legi, bohy/steel bootsy/soft bootsy, demon helmet, mms i broń odpowiednia do lvlu Pozdrawiam EDIT: @UP Sorry za napisanie tego samego. Kiedy zaczynałem pisać posta nie było jeszcze twojego
Człowiek to stworzenie towarzyskie — zgodzi się czasem na samotność, ale nie zniesie, gdy nikt nie podziela jego zdania. Ostatnio edytowany przez Sardox - 05-11-2009 o 19:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2009
Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
Poziom: 35
Skille: 10\22
Poziom mag.: 33
|
![]() możesz kupić bardzo dobre eq takie jak:
Dragon scale mail 45k Demon helmet 110k Mastermind shield 50-55k Golden legs 50-55k Boots of haste 30-32k Platinum amulet 3-4k lepiej dozbieraj na amulet of loss 50-55k u ludzi Ostatnio edytowany przez exador - 05-11-2009 o 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() @Dupca
Powiem Ci tak: ja całą swoją "karierę" zakończyłem na 76 ed, innymi profesjami osiągnąłem: ~45 poziom rp ~23 poziom ms ~15 <za czasów newbie ![]() I wyobraź sobie, że wiem, w czym może łaźić 20,50 czy 80 ek z x cc i y skillami, wiem na czym może expić ms i w co powinien inwestować paladyn. Jestem mesjaszem? Nie sądzę. I nawet niech nikt nie próbuje kontynuować tego wątku bo się zrobi taki flame war, że odechce się komukolwiek czytać tego forum. A żeby nie robić tak wielkiego offtopa, to rozwinę swoją wypowiedź ![]() ![]() Na 30 lvlu możesz zacząć używać k seta, crusadera/rh, bohów, vampirke/demonke i jakąś broń. Ok. 60 lvla możesz już trochę pójść w górę - 30cc to jednak jest trochę kasy. Postawiłbym na DSM, G legi, RH/DH, MMS'ke no i boszki ![]()
![]() |
![]() |