![]() |
#22 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Eh, szczerze zazdroszcze. Nigdy nie potrafilam robic linii szarpanych - ja jak cos dorwe, to bede wszystko szczegolowo zapelniac. Takie ot, zboczenie
![]() Co do samego rysunku: zatluke cie za wielkosc tego obrazka ![]() I jeszcze jedno - ta roza... taka salatowata wyszla ![]()
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @Tanates:
Sory za wielkość. Już zmniejszam. Pozatym - kolorowanie nie jest zboczeniem. To jest po prostu inny styl. Masz du np. Freda Flinstone'a w wersji a'la 'Drake of 99 Dragons': ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masz of bhaal
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Ale fred xD. A mieczyk jest zaje..walisty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Khan: ekhem... ja cie nie lubie? Poprostu tematem ze odchodzisz no... imho zblazniles sie...
@Myshacheq HeJ JEsTeM DaNusIa I mAm 11 latkOOff. PoKlIKaSh? -.- |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() Fred ładny, ładniejszy niż miecz.
W skali od 1 do 10 hmmm 9. @Up. Spoko, już nic nie mówie, masz prawo wyskoczyć nawet z "weź wal konia".
Nie moja wina, że jestem chory psychicznie Ostatnio edytowany przez Myshacheq - 07-01-2005 o 14:25. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
![]() |
![]() Mmm, co się czepiacie She? na tym forum musi się komuś nie podobać rysunki Khana! Przecież jak wszyscy zaczniecie jego czcić to on - Khan poczuje się "Bogiem" i znacznie gorsze rysunki robić! POMYŚLCIE TROCHE! A i jeszcze to każdy ma inny gust nie może się wszystkim to samo podobać, jest to NIE MOŻLIWE!
Mmm, tak wogóle to podobają mi się te rysunki, jednakże nie zwalają mnie z krzesła, ale no cóż...
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam jeszce jedno pytanie?
Kota/psa wsadziles pod skaner czy lysiejesz (sierść na skanerze)? @down powiedzialm ze sie zblazniles mowiac ze odchodzisz bo brzmialo to conajmniej.... ekhem upadek Jezusa ( wykonalem swoje misje blebleble) przynajmniej ja yo tak odebralam Ostatnio edytowany przez she_devil - 07-01-2005 o 22:40. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() Hmm.. to działa tak:
Lubie jak ludzie piszą, że fajnie rysuje bo to wiadomo w jakis sposob sprawia frajde. Ale lubie tez, wlasnie, jak komus sie NIE podoba, albo jak mowi mi CO mam zmienic. Poza tym to jest tak jak mowicie - to zalezy od gustu. Jednym sie podoba innym nie. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze wiele przede mną i że są ludzie (nawet na tym forum) ktorzy rysują lepiej i ładniej. Także powiem jeszcze raz - nigdy nie uważałem się za 'boga'. A jeśli chodzi o she, to gryzie mnie tylko to ze ona jest troche zbyt impulsywna czasami, pisząc np. że zbłaźniam się wystawiajać kolejny rysunek do oceny. Generalnie nic do niej nie mam. Dobrze, że jest z nami. Przynajmniej nie pozwala mi popaść w samozachwyt ;] @up: Wobec tego źle się zrozumieliśmy. Nigdy nie uważałem się za mesjasza, który przybywa na forum nieudaczników by wskazać im nową drogę, a następnie odejść w nieśmiertelnej chwale (Lol). Po prostu tak jak wtedy napisałem - mam teraz pełno innych sprawek na głowie. Postanowiłem więc wstrzymać się z pisaniem na forum, a czy jest lepsza chwila żeby odejść, niż ta gdy jest się u szczytu swych możliwości? Przepraszam jak cię uraziłem. Ostatnio edytowany przez Khan - 08-01-2005 o 10:19. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Bydzia
![]() |
![]() Niom, piknie, piknie
![]() ![]() Taki talent sie marnuje, a mógł zostać moderatorem ![]() ![]()
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Brzydal, moderatorem nie zostaje się za ładny uśmiech. A mieczyk nawet ładny, ale to bardziej mi sztylet przypomina, i to jakiś ceremonialny. Kojarzy mi się to z zabijaniem kobiety, której mąż umarł, a ona chce być z nim dalej.
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
Kocham usłyszeć z ust przedszkolaka, żeby se zwalił konia... Ty idź się pobawić klockami...
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Za mieczyk dałbym 9/10, ostatecznie 8.5/10 za dizwną różyczkę,a lepiej bym, go widział jakby był troszkę dłuższy. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: L.W.
|
![]() Full wypas rysunek , musisz mieć byczy talent skoro rysujesz takie bajeranckie mieczyki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Night: Nie rozumeim cię, ja nie chce sie zabić ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez she_devil - 08-01-2005 o 20:49. |
||
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Nie wiem, ale być może Danke gryzie też to co mnie, że tak dużo ludzi uważa Khan'a z swoistego Guru, wywyższają go, a on przecierz skromny chłopak jest i to nie jego wina.
<EVUL EDIT> Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 08-01-2005 o 16:02. |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Mi się zdaje, że ten mieczyk jest zrobiony ładnie technicznie( w końcu Khan to Khan
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Radze ci She_Devil nie udawać BK, bo ci całkowicie nie wychodzi -_-
@Topic -majstrzostwo świata ;] chciałbym tak rysować. GZ |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Cytuj:
TEN RYSUNEK JEST SUPER ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() oo ja! mega dobre... ja chce to miec na tapecie! wow owo ow! gdzie ty sie tego chlopie nauczyles?
|
![]() |