|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Odpowiem. Podobaja mi sie nowe. Ale cieniowainia brak. Ale ksztalty miodzio
![]() PPs. zawsze mozesz sie udwdzieczyc komentem w moich pix artach(topic: "Pixel-arty (moje, stary topic 3 zas. grafiki. nie wazny =) ", gdzies obok tego topica =p) Powodzenia w dalszym tworzeniu ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 10-01-2005 o 18:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Nowy stworek:
![]() ![]() Cały czas dorabiam ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 11-01-2005 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Pierwsze skojarzenie: Igor z łbem szczura.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto moje najnowsze stworki:
![]() Scaven archer ![]() ![]() ![]() Scaven mag ![]() ![]() Tauren ![]() ![]() Prosze o komentaże ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 13-01-2005 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Niezłe... widać że sam robiłeś (chodzi mi że od podstaw a nie że brzydkie
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() za te twoje "no, komenty plz !!1!!!!111 shift+1111" to nie powinienem nic pisać, ale musze przyznać że to już jakoś wygląda, ale takie bez klimatu. Znaczy, wszystko dobrze, jak na początek, ale do mnie nie trafia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Lokacja: Przeworsk
|
![]() Tauren dla mnie wyrabany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto on:
Cerber(trzygłowy, piekielny i duuuży piesek ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Grzesia T. z Piastowa ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 14-01-2005 o 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wedlug mnie nie jest tak zel (chlopak sie staral).
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Ta... sklejki są do odbytu ! ale te od podstaw są coraz ładniejsze
![]() ![]() ![]() ![]() P.S.. Kurde za co modki ?!?!?!? ZA CO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Big arab is the best
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto 2 nowe stworki:
Ice titan-Hp ok 1500(wreszcie dobry do huntowania potworek na lodowych wyspach), exp 800, mocno bije w zwarciu, na odległość rzuca wielkimi soplami, dobry loot(bliski jak u behe, tyle że ten rzucał by także ice rapier), występuje na lodowych wyspach w podziemiach, ODGŁOSY: Its frizzy!!! oraz I can create ice!!! ![]() Ogr-kolejny sławny potworek fantasy, w tibii jest pełno orków, trolli, gobliny są też ![]() ![]() ![]() No nareszcie udało mi się wprawić potworki w ruch ![]() ![]() ![]() Komentować ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 18-01-2005 o 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny mój potworek, tym razem animowany
![]() Cerberus ![]() Komentujcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto kolejne potworki, które zdołałem zanimować
![]() Ogr ![]() Tauren ![]() Komentujcie, zarówno te co daje teraz jak i te wyżej animowane:Cerber i Ice titan ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 18-01-2005 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejne "animki"
![]() Scaven ![]() Scaven archer ![]() Scaven mag ![]() I jak?? Starałem się bardzo i myśle że efekt jest niezły ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: G|)4ńsk
Stan: Początkujący
Imię: Kikamy
Profesja: Druid
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 17/16
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Sklejki SUXX ale te od podstaw są bardzo bardzo.... musisz dopracować animację bo np. Tauren ma nieruchomą górną część ciała. Ogłem nieźle.
Najlepszy jest ogr i tauren, co nie znaczy że reszta TWOICH I TYLKO TWOICH mi się nie podoba. Nagrodę Kik_asa w postaci pochwały w kategorii "animacja" otrzymuje Scaven mag. GZ GZ GZ ![]()
Life is brutal(ale admin potrafi być bardziej) and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas. Fakty są inne?- Tym gorzej dla faktów! [*] Losux [*] Eksluzywna restauracja dla smakoszy w tibii- kliknij tutaj Ostatnio edytowany przez Kik_asx - 18-01-2005 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Nikt ważny
|
![]() hmmmm niektóre są wogóle do tych no.... czterech liter ale jest wśród nich kilka fajnych
![]() ![]() ![]() ![]() i na koniec troche dziwne.. ale ta mi się jakoś podoba ![]() te grafiki są całkiem niezłe. taurena specialnie nei wzięłem animowanego bo się przy tej animacji bardzo nie postarałeś.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Tauren i Plugastwo rlz! (jak by tak plugastwo wygladalo w wc3 ahh delicje) chodz Tauren w ruchu mi sie nie podoba nie realistycznie sie porusza tylko nogi rece przy poruszaniu to wyglada jak bymu ktos odrywal je (grzbiet wprowadz w ruch bedzie lepiej)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() A teraz podsumowanie. Wszystkie stworki, które zrobiłem ukazuje teraz w wersji animowanej. Nawet te co były wyżej aby ukazać całą "stajnię" moich stworków
Abomination ![]() Big arab ![]() Blob ![]() Centaur ![]() Cerber ![]() Crypt fiend ![]() Gryffin ![]() Harpia ![]() Ogr ![]() Pegas ![]() Scaven ![]() Scaven archer ![]() Scaven mag ![]() Tauren(poprawiłem-ruch grzbietu) ![]() Ice titan ![]() Sea turtle ![]() Teraz możecie śmiało komentować ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 19-01-2005 o 21:59. |
![]() |
![]() |