|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
Imię: Stormbolter
Profesja: Paladin
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
- Krytyk TibiCam lub TibiCam Critic - Krytyk Grafik Graphics Critic - Krytyk SS'ów Screenshots Critic Po angielsku lepiej brzmi ![]() Życze powodzenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Nikt ważny
|
![]() huh? Bez urazy ale jestem na nie. To dosyć kosmiczny pomysł. Mi to tak nie leży, jak stara skarpeta na kromce chleba... fuuuj!
P.S.... Drom... co się stało z twoim avatem? Ten wogóle się do poprzedniego nie umywa...
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 08-01-2005 o 21:06. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ogólnie niezły pomysł, ale nie na tym forum. :/ Niedługo będzie pełno grup w stylu "Anty-krytycy"- Czyli coś co można robić bez grupy. Trochę to bez sensu, przyznacie... :/
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() ja *********ole jak powstanie taka grupa prosił bym o powiadomienie mnie ponieważ to jest jakaś bardziej sensowana grupa. np. na tibia ork mój qmpel założył grupe artystów gdzie wklejają zdjęcia rózyczek i kwiatuszków które rysują na lekcji czy to nie z***ane'??? a ta grupa miała by sens przyszłoś polska by sie na niej opierał !!!! głosujcie na tak
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
![]() Rozpatrzyliśmy wszystkie za i przeciw - i cóż, musimy przyznać, że pomysł rzeczywiście wydaje się nie do spełnienia. Przyznajemy się do winy i dziesięć zdrowasiek odmawiamy jako pokutę. Pozdrawiamy - Ghost Nieudany i gościnnie Rankor. P.S. - temat nadaje się raczej do blocku... Blokować szybko, zanim się irek i reszta przypałów znów wypowie. -_- P.S.2 MY TU JESZCZE WRÓCIMY!! <demoniczny śmiech> <Ghost potyka się o kabel od świateł i spada ze sceny>