![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Spellcaster Qri
Profesja: Sorcerer
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 54
Skille: 21/27
Poziom mag.: 54
|
![]() a oto fotki z questa ktory dokonal sie 9/1/2005 miedzy 17 a 22
![]() start ![]() hmm no coz ... milismy male problemy z dotarciem do final roomu no ale przeciez to MAZE OF LOST SOULS ![]() ![]() no i wreszcie dopielismy swego ![]() ![]() ![]() a no i wogole to mialem farta ze zyje mialem takie lagi ze ssow nie dalo rady robic ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez qri - 09-01-2005 o 01:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Dobre Pytanie :D
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord of Destracktion
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 91/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Oto kolejne sski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu ss z test serva kolesie probowali mnie zabic,po ok. 1 godzinie udalo im sie ale jakie lvle ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lord of Destracktion - 09-01-2005 o 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() jaki lv trzeba miec aby wykonac ten necro quest??
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Lord of Destracktion
Poziom: 100
Skille: 91/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Na necro questa trzeba miec 60 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Lokacja: Siematycze
![]() |
![]() Nice ssy.Dajacie wiecej.Ja nie gram na calmerze, wiec nie dam ss
![]() Czemu prawie wszystkie ssy to knajci??
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Golden Eye - 09-01-2005 o 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo palka,sorca,druida niechce sie ssów robicXD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
|
![]() Zajefane szkirnyyy, naprawde cool ;]]]] pozdro @lll
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Screeny z hero huntu
![]() Uczestnicy : Crused Raven <41lvl;71/55;14mlvl> Velvelvanel<42lvl;51mlvl> Artur-Knight <go jush znacie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez crused raven - 09-01-2005 o 20:50. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Dobre Pytanie :D
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() probka mojego sd
![]() ![]() ![]() a tu nie zdazylem ssa zrobic jak dobilem smoka EW hitem 347 i podzial expa i jakis zablakany noobek (lv !8) ![]() a tu probka mojej Energy Wave ![]() ![]() EW Kamila ![]() ![]() moj jak do tej pory max hit z SD (320) ten drugi to Kamila ![]() no i kolejne nieudane EW a pierwsze walil Kamil ![]() ![]() LOOT: 17x burst arrow,2x mace,steel shield,2x kusza,6x d-ham i troche gp Ostatnio edytowany przez qri - 10-01-2005 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() kamilem gralem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze po zabiciu gsa robilismy male kolko przez bhy i slimy ![]() ![]() tu sie na mnie gs przezucil hhehe bo niefartownie zaje***** poison spidera z sdka ijakos tak mi sie kliklo ze zaczalem isc do tego poisona i sie gs przezucil ale zwialem w pore ![]() ![]() ![]() ![]() to jest chyba max hit :/ 41 mlvl robi swoje i 30 lvl ![]() kolejne koleczko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tu wyladowalem frustracje ![]() ![]() ![]() loot: 3x brass legs, 2x p-armor troche swordow ,macek , 2h sword i ~600 gp hail Chrodgarr bloker ! bez niego by sie nie udalo ![]() Ostatnio edytowany przez qri - 11-01-2005 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Hehe
![]() Widze niezle ci sie gra po powrocie ![]() Pozdrufiam ciebie i kamila bo sie malo spotykamy.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Swiebodzin
![]() |
![]() pozdro wszystkim co graja W TIBIE
Ostatnio edytowany przez predathor - 11-01-2005 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() wszystkie sski byly ladne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Imię: Veneos
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Od razu na wstepie mowie ze ss'y robil Solurlin (czyli ja o.o )ale nie chce mi sie wylogowac z tego konta to z tego bede wklejal
![]() ![]() Awansik na pajączkach ![]() rowniutki expik ![]() eq tego pana obok...nie wiem nie znam go ale chyba jakis noOb skoro dal mi swoje eq za darmo ![]() ![]() loocik z gskow... ![]() kolejny loocik z gsow... ![]() i kolejny...ale tym razem lvl ;] ![]() o.O !!! aj em de best ![]() ![]() hrhr made in orc land albo Of bo nie wiem co tu wklejam ![]() ![]() to tez Of albo OL ![]() ![]() ![]() ![]() zbieram sobie jedzenie zeby z czegos wam runki produkowac ![]() ![]() jeszcze ladnijszy exp ;] ![]() no i dzisiaj to by bylo na tyle ![]() ![]()
Linux is like a wigwam - no Windows, no Gates, Apache inside. ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Blind Guardian - 12-01-2005 o 22:01. Powód: nowe ssy do wklejenia ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Tak się patrze na wasze sski i stwierdzam że calmera RULEZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() Screeny fajne
![]() Ale jak widzę jak koleś robi screeny i wstawia je na forum <żal> Bardzo nieładnie: mc mc mc mc Jak już używasz mc to jak wklejasz screeny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() okej tu sa zajefajne ssy z wyprawy na OF start od lidera a potem coraz cieplej az sie spazylem hehe tak tak mialem deda ![]() ![]() tu juz na murach szarzujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i moj max gfb hit ![]() ![]() i dalej expimy ![]() ![]() a tu piekny jak dla mnie ss ! ![]() a tu niemily kopas w dupas heheh ![]() a tu jest fagas lvl 90+ zlurowal na nas warlorda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a oto zlurowany warlord ![]() ![]() ![]() ![]() w budyknu ponizej na pietrze zaleczylem deda ![]() ![]() hail Chrodgar bloker ! musisz poskilowac warlord tak ci dupsko skopal ze pozal sie boze ! ![]() THX ziomy pozdrawiem was ! Ostatnio edytowany przez qri - 11-01-2005 o 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NANERENDERIEL
Gildia: POLANIE
![]() |
![]() a moze loot pokaze
![]() na zdjeciu nr 1 widac loot z OF ![]() na zdjeciu nr 2 loot z Valkirii i Amazonek w plecaczku ![]() ![]()
. Level: . . .. ... 142 143 144 145 146 147 148 ... .. . . . Sword: . . .. ... 92 93 94 95 96 97 98 ... .. . . . Shield: . . .. ... 86 87 88 89 90 91 92 ... .. . . i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy" |
![]() |
![]() |