|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() @ up
Athlon 1800+ 256mb ram gf mx200 64mb :[ A net Autocom 256 kb/s Tzn gra chodzila swietnie lagowalo troche [ale nie bardzo] jak przechodzilem z krainy od krainy i w ironforge [screeny nizej]. Komputerowo gra jak na swoj rozmach nie wymaga za wiele ale internetowo bardzo duzo (ja gralem na servach w korei wiec wiele tlumaczy) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Niestety beta konczy sie w poniedzialek ![]() ![]() ![]() PPS. To oznacza ze alpha w europie bedzie w ferie ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() SSy zajeeeebiste
![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Scenerki b. fajne , a z kosztami bedzie jak z UO na poczatku tylko w sklepach placic tzra wogule po pol roku- roku pojawila sie w necie do sciagniecie a po tym zaraz darmowe servery tak smao bedzie z WoW.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Gdybym był bogaty lalalalala... to bym sobie na pewno taką grę zamówił ;]
Niestety nie jestem bogaty... ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Przeworsk
|
![]() Bosh piekne te screeny ja chce juz europejska premiera ;]
A z laczem internetowym nie jest zle 1mbit na kilka osob w sieci ;] |
![]() |
![]() |
#27 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Co powiesz na to, by cię powiesić za narządy rodne ??
Wiesz ile prubowałm zapomnieć o tej grze ??, a teraz znowu mam na nią hetke !!!!! (ale najperw zbieramy szmal na nowego compa ![]()
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() Te pierwsze SS, no cóż płakać mi się chciało. A z tymi z Ironforge przesadziłeś, chyba sprzedam jedną nerke.
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() World of Warcraft open korean beta R.I.P
![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowanie Mialem dwarf hunter 13lvl skill 75/60/70 Zwierze Snow Leopard lvl 12 1g (1 gold) Zabilem 1 orca ![]() PS mam nadzieje ze przyblizylem wam ta gre co nie co PPS Z qmplem kombinujemy sharda ![]() Aha wersja shakowana bedzie na 100% poniewaz ta wersja co ja gralem byla shakowana i qmpel gral na shardzie jednym (a byly z 4 ale ten mial najmniejszy ping) i bylo nice tylko shard byl kiedy u nas byla noc tzn od 19 tak do 10 :/ :/ |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() no i ja sie jeszcze wypowiem...
Grałem chwileczke w WoW-a u kumpla ale jakoś nie przypadł mi do gustu ;/ . Poprostu bardziej mi pasuje Warcraft RTS niż Warcraft MMORPG . Co innego Guild Wars ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 17-01-2005 o 17:54. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Aprpopo płatności, dla zainteresowanych:
Gra zostanie wydana przez CDPojekt w 2 pudełkach (Horda z orkiem i taurenem i Przymierze z elfem i krasnoludem), w pudełku trafimy na specjalną polską wkładke z różnymi bajerkami, całość będzie po englishu, edycja kolekcjonerska narazie niejest w planie wydawniczym. Koszt gry to 199zł, można dostać nawet za 160 albo i taniej w rozmaitych sklepach internetowych, lecz wtedy dostajemy zagraniczną wersje innego wydawcy. (trzeba liczyć się z francuską/niemiecką/iną instrukcją ![]() Miesieczne opłaty (13euro/1mies 36euro/3miechy 66euro/6miechów) można płacić przelewem lub (tu bajer) kartami prepaird (czy jak to sie pisze), jak to funkcnojuje ?? Bierzemy np: 13 euro i idziem do empiku i kupujemy karte prepaid na 1/miech, z tylu jest zdrapka, zdrapujemy, wprowadzamy secret kod w necie i mamy "pacca" w 5 minut ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 17-01-2005 o 20:18. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() SSy świetne. Sam na WC III TFT probowałem zrobić mape WoW ale był problemik z questami. A dla tych co niewiedzą za WoW bedzie trza płacić 50zł co miesąc
![]()
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh...jak zwykle niespełnione marzenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie wczoraj na europejskiej stronie WoWa rozpoczoczeły się zapisy na koncową bete, była tylko wyliczona liczba osob, które mogą się zajerestrować. Klient, na którym będzie można grac jest na stronie www.wow-europe.com , wątpie żeby były jeszcze miejsca. Jeżeli bardzo wam na tym zależy pytajcie się na różnych forach WoWa o konta, bo niektorzy załozyli dwa. Problem jest z śćiągnieciem klienta, altualnie ściągam go już od 24 h i 20 minut i mam 30 % (751 MB z 2466 M
![]() ![]() ![]()
Nie mam potrzeby zbyt wiele wiedzieć Nie mam potrzeby wiedzieć zbyt wiele Gdy wszystko skonczy się jak myślałem Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem Ostatnio edytowany przez Resthin - 29-01-2005 o 15:25. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Taka jest juz polska rzeczywistosc , chyba nikt wowa nie bedzie mial no moze tylko rozpieszczone grube bogate bachory z PACCEM zalosne
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Jak to jest z opłatami za WoW'a?
Czytałem post Wieszoka, ale nic z tego nie rozumiem (lol)..... Jak sciągne sobie tą grę za pomocą programu eDonkey (naprzykład) to czy będę mógł sobie w nią pograć, czy i tak będę musiał płacić? |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
|
![]() To bedziesz musiał miec Authentication key. bez niego nie pograsz. 1 key -jedno konto. Jak załozysz konto to po pierwqszym miesiącu muisz zapłacić albo dostajesz bloka na konto dopuki nie zaplacisz. Niestety.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda ze na ssach nie pokazales magi............. x)
Magia wymiata xD (Czekam na biezmowanko zeby sobie pograc hrhrhrhrhrhrhrhrhr) Ostatnio edytowany przez Bastek - 25-02-2005 o 09:05. |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() jak będą shardy to kupie.
A jak nie bedzie to może kupie Jedno co mi sie bardzo podoba jest to że można se kupować zwierzątka ![]()
![]() |