Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-01-2010, 20:37   #21
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter Pokaż post
oberzyj trailer a potem obrazaj kogos nie pokazuj swojego ograniczenia do jednej gry jaką jest WoW.
Grałem w Aiona na becie, jakby co.

Cytuj:
wlasnie Sorbet...Najnowszy dodatek pokazuje ze blizzardowi powoli koncza sie pomysly z fabula(miejmy nadzieje ze nie bo nie przezyl bym upadku WoW'a ). Pamietaj ze malymi krokami nadchodzi GW 2
Od kiedy tworzenie czegoś = brak pomysłów? Dziwne, bo zdecydowana większość uważa, że Cataclysm będzie rewolucją w świecie WoWa. Rewolucją czysto pozytywną.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-01-2010, 21:24   #22
Bluray
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Bluray ma numer GG 9804717
Domyślny

No właśnie dziwię się co tu mówicie, bo właśnie blizz ciągnie fabułę dalej, tworzy nową
Bluray jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-01-2010, 21:34   #23
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

Tworzy nową, ale w jaki sposób - niszcząc istniejący świat. Imo to beznadziejny pomysł, ale tylko imo :)
Zresztą - topic o WoW jest tu.

Ja czekam na darmowy trial Aiona - nie chcę płacić 120zł za spróbowanie czegoś, co może okazać się epic failem...
_WrD_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2010, 07:29   #24
G17
Użytkownik Forum

G17's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
G17 ma numer GG scisle tajny
Domyślny

@up
no to od czego mamy prywatne serwery?
Aion nie jest taki zły, skille prezentują się świetnie i są płynne w odróżnieniu od Lineage 2 czy Wowa
Pvp nie wygląda tak jak w żałosnym lineagu, że stoi dwóch gości naprzeciw siebie i udają, że machają jakimiś patykami z predkością światła...

Ostatnio edytowany przez G17 - 17-01-2010 o 09:23.
G17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2010, 09:40   #25
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
wlasnie Sorbet...Najnowszy dodatek pokazuje ze blizzardowi powoli koncza sie pomysly z fabula(miejmy nadzieje ze nie bo nie przezyl bym upadku WoW'a ). Pamietaj ze malymi krokami nadchodzi GW 2
Oooch kocham takie gadanie wielkich znawców, którzy o lore WoWa wiedzą tyle, że istnieje.
W ciągu wieeelu lat zarówno serii Warcraft jak i World of Warcraft powstał lore, który gniecie wszystkie inne MMORPG (może poza Warhammer Online który także bazuje na dość rozbudowanym systemie). Jest on wspierany przez mase gier, komiksów które nawzajem się uzupełniają. Więc jakiekolwiek tłumaczenie, że blizzowi się kończą pomysły, że nie ma już kogo dać jest śmiechu warte. To, że wszyscy, którzy tak stękają ledwo coś w W3 popykali, nie oznacza, że mają rację.
W podstawce WoWa tak naprawdę jedyną raid instancją powiązaną z wowem był Naxxramas (Jeden z... siedmiu rajdów?). Nikt nie narzekał na braki powiązania z warcraftami. Tylko teraz dzieciarnia wszczyna burdy, ale kto wie jak jest ten się tylko z nich naśmiewa.
Cytuj:
wskrzeszają poległe postacie.
Kogo niby wskrzeszają? Bo jakoś nie kojarze. Ragnarosa? Gdybyś czytał questy i lore byś wiedział, że Ragnaros nie został zabity. Plane Lord mógł zostać z naszego planu wyrzucony. Tak jak z Kael'Thasem. Wszyscy się naśmiewali, ale po TK, A'Dal sam mówił, że Kael żył gdy wyszliśmy z TK.
Blizzard wszystko planuje w tej kwestii. Tak jak możesz zobaczyć quest w podstawce z info o taurenach, którzy wcale nie są daleko od używania światłości (priest + paladyn w cata). To, że stękacze tego nie widzą/nie chcą widzieć - who cares?

Cytuj:
Tworzy nową, ale w jaki sposób - niszcząc istniejący świat. Imo to beznadziejny pomysł, ale tylko imo
Nic nie tworzy nowego. To, że Deathwing po zniszczeniu duszy demona zapuszkował się w Deepholme było wiadome od daaawna. Tylko, że wyjść z deepholme nie jest tak łatwo (inaczej wszyscy plane lordowie by sobie bez problemu przechodzili przez nie. A tak być nie może, gdyż te plany to więzienia stworzone dla nich przez tytanów). A, że przebicie się z powrotem na ten świat doprowadza do katastrofy - to już efekt uboczny samego przebicia (tak jak ten, że ragnaros wykorzystał akcję Deathwinga i wrócił do Azerothu).
Oczywiście najlepiej by było, żeby nic się nie zmieniało. Przecież nic nie jest bardziej realne niż zupełnie nie zmieniające się otoczenie </sarkazm>

Tak - nazywajcie mnie fanboyem blizzarda - nic mnie to nie obchodzi .

A Cataclysm... dla wowa będzie to kwestia życia badź śmierci.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2010, 09:44   #26
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

Mam ściągać 30gb? Nty ;p
_WrD_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2010, 10:55   #27
Eipiq
Użytkownik Forum

Eipiq's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez G17 Pokaż post
sa prywatne servery, nie takie bugwelle wowa jak sunwell czy nexus
ja sam gram na http://infiniteaion.com
Nie lubię prywatnych serwerów. Do tych oficjalnych mam większe zaufanie, niż do prywatnych gdzie w każdej chwili mogę stracić postać, bo serwer upadł z braku funduszy.
Eipiq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania