|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() Tak sobie patrze jak we wszystkich miastach strzelają fajerwerkami i myślę że.... z tych samych fajerwerek mieli by z kilkanascie/dzisiąt tysięcy złotych...
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Nom w sumie tak, ale WOŚP jest sama w sobie akcją która ma pomagać a tibia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kraków się bawi, właśnie wróciłem z rynku i było cool. Lepsze fajerweki odwalili niż na sylwa chyba
![]()
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() a ja przypadkiem trafiłem na koncert Krawczyka w katedrze warszawskiej - masakra ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
U mnie była "Edyta Górniak", szybkim acz nie wariackim sposobem oddaliłem się do domu... Były też fajerwerki ![]() EDIT: Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Kiedys tez o WOSP truli chyba przez tydzien, ciagle gadki itp, a teraz 2-3 dni i juz nikt nic nie pamieta....A szkoda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @fast up
Rydzyk ten helikopter dla siebie kupił, a jeśli jest taki "kochający", to czemu w tym roku nie wystawił go w we własnym fake WOŚP (kapeal czy jakoś tak, wiem, że brak oryginalności)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Córka znajomej mojej mamy ma cókrzyce. Od Wośpa dostała urzadzenie z 80 tysięcy, dzieki któremu może wszsytko jeść normalnie! I nie musi się kłóć 6 razy dziennie! Czy to nie wspaniałe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko było by OK gdyby nie:
Cytuj:
Tana, przegrałaś, jednak coś dla siebie biorą :P
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Biorą te "sklonowane" procenty. Zresztą mi to wisi, bo rydzu wszystko bierze, co mu w kieszeń wlezie...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Może Owsik daje coś na dzieci. Ale dopiero w grudniu. A procentów bierze sobiew do kieszeni. A dużą część wydaję na Przystanek Woodstock. Zawsze po tym "Przystanku" mówi się wile złego o nim, ale już w styczniu się nie pamięta i daję kasę. A wolontariusze są jacyś dziwni:
Przykład: Wośpiacy: Wspomogą nas państwo Ja: Ale mu nie popieramy p. Owsiaka Wośpiacy: Dobra to my zmykamy. Do widzenia. Boją się wymiany zdań. PS. Macie link do prawdy o p. Owsiaku.
![]() Ostatnio edytowany przez djkuter - 19-01-2005 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Nieobecny.
|
![]() okej, ale czy macie jakieś poważne dowody przeciw niemu?
wszystki fundacje jakie znam żyją z procentu, bo inaczej się nie da. Nie widzę zatem problemu w tym, że prubuje utrzymać się w jakiś sposób. Pozatym robi coś dobrego. A o przystanku Woodstock prawda jest taka, że każdy widzi to, co chce widzieć. Jeżeli podzielacie opinię LPRu, i TV Trwam, że na woodstock jeżdżą sami sataniści itd, to życzę miłego dnia. Osobiście znam Kleryka (jest na IV roku) który co rok jeździ na Woodstock, i jakoś problemu nie ma. Wszystko jest dla ludzi, oczywiście z umiarem (no, prawie wszystko) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Comics
|
![]() Jeżeli chodź jeden, jedyny procent idzie na pomoc innym ludziom, to to się opłaca. Bo kiedy indziej dajemy jakieś pieniądze prócz tych kilku dni kiedy organizują jakieś akcje.
@Scor: Jeżdże na Wood~ i wiem, że gdyby księża patrzyli na dobre strony będąc tam, a nie tylko oglądali zdjęcia, czytali artykuły itd. to by zrozumieli co tam się dzieje poza ich przekonaniami.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Hmm, zgodzę się z Taną... Mi jakaś starsza pani(zapewne babcia) z jakąś 4-6 letnią dziewczynką cała woreczke srebra, skomentowała to słowami:
-Mojego męża, jemu już się nie przyda, a może za to uda się kogoś uratowac. pewnie, że spotyka się liczny sperzeciw ludzi, są to głównie ludzie starsi, bardzo podatni na różne źródła kościelne (w tym i Radio Maryja O.Rydzyka). Niektórzy komentują to słowami: -Nie dam na nakrotyki dla Owsiaka! , ale jest sporo osób, które nie mająć za wiele pieniędzy starają się wrzucić nawet ten 1 symboliczny grosz. Zbierająć, spotykałem wielu ludzi, i muszę powiedzieć, że społeczeństwo wcale nie "zgredzieje". Dodam, że w tym roku, pobiłem swój osobisty rekord i zebrałem równo: 1286 złotych 80 groszy, 49 euro 12 euro centów 7 dolarów 17 gram srebra.
![]() |
#38 | |
Szara eminencja
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() @ iwan
Są tam same fakty, a jeśli ktoś się z tym nie zgadza to nie moja wina. @ scor Rozumiem, jeśli ktoś jedzie na Woodstock posłuchać muzyki, pobawić się. Popieram ich. Tylko, że obok sceny montuje się zawsze "pokojowa wioska" groźnej sekty Haare Kriszna. Której Owsiak prawdobodobnie jest członkiem (są nawet zdjęcia w strojach tej sekty p. J. Owsiaka. W jej szpony wpada dżo osób będących na Woodstocku. A czemu nie chcieli rozłożyć się "Przystankowi Jezus", który działa tylko dzięki temu, że nył na terenie kościoła.
![]() Ostatnio edytowany przez djkuter - 18-01-2005 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
Hare Krishna, Hare, Hare!
![]() |