|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Ges, moglbys mi podac linki do wygladu tego helmu i kuszy ? nie moge znalezc ?
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 15-01-2005 o 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Ej mam do ciebie ważne bardzo dla mnie pytanie. Widzę że twój mnich się rusza...Też mam temat o potworkach, które sam od podstaw zrobiłem(patrz od strony 2 do przodu), ale nie są animowane bo nie wiem jak to zrobić
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
![]() |
![]() gosciu ja mam dla ciebie wyzwanie ^^! jeśli grałeś w SpellForce to napewno bedziesz wiedział o co chodzi! narysuj mi Młot Botara w rozmiarach tibii ... jak nie wiesz co to jest to powiedz zrobie ci screena i dam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Gołdap
![]() |
![]() Fajne odaje minich !! na takim ziomku trenic
|
![]() |