|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() @ up:
Tu sie z toba nei zgodze. Nie zostal wyczerpany ![]() P.S Jesli ktos zna jakiegos questa na mainie to niech napisze, jak sie modki dopierdziela to na private plz ![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Teraz gdy już nie ma Bosala i jego złudzeń, że tibia.pl jest oficjalna to powinien znaleźć się dział o questach. Jak ktoś nie chce to tam po prostu nie będzie zaglądał. Przecież już praktycznie wszędzie można o nich się dowiedzieć choćby na tibia.xx...
#23 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Ja tez ich nie chce, i mam nadzieje ze reszta moderatorow podziela moje zdanie. Skoro wszedzie mozna sie dowiedziec, to w czym problem? Szukaj sobie spoilerow wszedzie indziej, przeciez nie ma z tym problemow, prawda? |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A kogo obchodzi, że ty nie chcesz... Ważne, że lud chce
#25 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Quest spoilerow nie ma i nie bedzie. Wedle zyczenia Vorment sie dopierdziele i dam mu upomnienie za pytanie o quest. re: Quest spoil na xx.pl Niedawno przegladalem ta strone i ich forum, musze powiedziec ze: 1. Opcja szukaj dziala lepiej niz u nas ![]() 2. Ten ich quest spoil jest... w sumie to nie wiem co powiedziec (i tak by autocenzura wyciela), same questy dla newbie, a reszta co widzialem to wulgarne przewalanie z Encyclopedia of Tibia (ktora w przeciwienstwie do xx.pl ma naprawde sporo orginalnych materialow).
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ja tez zeby Quest spoilin byl zabroniony tyle frajdy jak sam cos odkryjesz,a jak cos to otyych spraw jest gildia/koledzy.
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Ja jestem za zakazem quest spoilingu
![]() ![]() Teraz w Tibii odkryłem quest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Oczywiście są zwolennicy i przeciwnicy questspoolingu. Ja nalerze do tych drugich. W związku z tym dopuki ja tu jestem adminem, będzie obowiązywał zakaz quest spoolingu.
Wystarczy pogadać z kumplami, poczytać game i help chat, poczytać forum. Zwykle nie zobaczycie tam bezpośrednich odpowiedzi na questy, jednak często można ze strzępków informacji poskładać odpowiedź. Wystarczy odrobinę wysilić to coś między uszami, a na pewno się uda.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |