![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Heh, miało być jedno zamówienie dziennie, a pierwszego dnia były już 4... Ludzie czytajcie co on pisze...
@ Gesundheit Twój podpis, jest z deka bez sensu, ale kit z tym(poza błędami w pisowni znaczy :"ta strzała jest dać tobie silny czar magiczny, ale musiałeś być bardzo bardzo ostrożny, orki są może zabić ciebie") Pomyśl czasem co piszesz. A co do topiku, to jeśli będziesz miał chwilkę, postaraj się przerobić outfita dla pacców(tego ubranego w długi płaszcz), zeby z przodu wyglądał tak samo jak z tyłu(z przodu wygląda iście wieśniacko, natomiast z tyłu ładnie)
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Sorki byłem na feriach i nie zaglądałem na forum...
@up: co do jednego wyzwania dziennie chodziło mi o to, że gościu może jedno dziennie ![]() Prace do zrobienia: - Poprawić Nazgula http://img101.exs.cx/my.php?loc=img1...zgulpop3ym.png -Colt Python -Gimli (w outfitach nie jestem zbyt dobry) -Avatar dla Bzika (jaki on ma być) -Demon shield (mam już kiedyś zrobiony... ![]() -Outfit rycerza -Nie wiem o co ci chodzi z tym tyłem wieśniackim... serialnie nie kapuję To chyba na tyle ![]() Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 21-01-2005 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
![]() |
![]() Zrób nową dragon shield i bh-shield.
A tak ogólnie WYMIATASZ!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Dowizul... jak wyglada remington r930??
Mają to być grafy w 32x32 Kilka prac skończonych: -Gimli ![]() -Beho shield ![]() ![]() Narazie tyle... Z Coltem jakoś mi nie idzie, więc cierpliwości. Nadal nie wiem jak ma wyglądać avatar bzika. I ciągle nie rozumiem o co chodzi z tym "wieśniackim outfitem". Aha, mam prośbę oceniajcie moje pracę jak wyszły, nawet ci, którzy nie "zamawiali" Już nie przyjmuję zamówień na bronie palne (tj. karabiny, wyrzutniue rakiet, strzelby, pistolety itp.) ![]() Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 25-01-2005 o 16:20. |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Dragon shield:
![]() Nie jest zły... ![]() Do zrobienia tylko outfit rycerza i Colt Python (ale naprawde nie chce mi się ![]() edit: sorki że 2 posty pod rząd... zapomniałem ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Umial by ktos zrobic Draven Rifle z nabojami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Sinpal... Dwarven Rifle?
Dowizul, już aczynam robić ![]() Outfit rycezra skończony... on jest w zbroi i kolczudze... ![]() Uważąm, że fajnie wyszedł ![]() Remington skończony: ![]() teraz prawie nic nie widać, więc jak chcesz się przypatrzeć to na 8x zoomie w Paincie ![]() Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 25-01-2005 o 20:31. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() hehe, fajny ten rycerzyk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drave Rifle?
Wytlumacze ci to tak: Strelba na koncu lufa jest troche poszerzona niedaleko konca lufy jest bardzo dlugie ostrze (opis z ksiazeczki War Craft Regin of Chaos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Retro?! Mnie się podoba chodzi ci chyba o to... taki jakby ze starych klientów
![]() ![]() ![]() ![]() @up: no właśnie coś takiego mi chodziło po głowie... taki krasnoludy lub ludzie z białą brod ą ![]() Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 25-01-2005 o 20:51. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Imho... Twoje prace są fajne. Więc postanowiłem Ci dać troszkę wymagające zadanie. Widzisz tego pana na avku? Zrób z niego rycerza w pozycji do "pasowania na rycerza" .
Mniejwiecej narysowałem tą pozycje: ![]() nie wzoruj się na samej grafice ( z mojego rysunku) tu chodzi tylko o pozycję: przykucnięty, ręka na piersi, druga oparta na mieczu, głowa spuszczona - przykryta białymi włosami. Postaraj sie ![]() @Yaz~ Srry ale nie udało Ci się zbytnio, sama pozycja była dobra. Ale... Głowa malutkaaa w porównaniu do reszty działa, zbroja w ciapki,... 6/10 (ale reszta prac fajna)
![]() Ostatnio edytowany przez Tiligus - 26-01-2005 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Oki, już się biorę do prqacy
![]() Draven Rifle skończony: cienko wyszedł, bo w 32x32 mało szczegółów można dać ![]() ![]() I avatar skończony: ![]() Niezły, choć nie wiem czy dobra "pozycja" ![]() Jeszce Colt Python... uffffffff... chyba zrzygnuję z niego ![]() Aha, od teraz robię tylko grafy w 32x32 lub avatarki... Dawajcie zamówienia... można już KILKA zamówień dziennie. I oceniajcie! Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 26-02-2005 o 09:20. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() A ja byl bym wdzieczny gdybys mi zrobil avka-siatkarza
![]() @down to nie ja bede ![]() ![]()
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 26-01-2005 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Siatkarz?! Buhahaha, ale niech będzie
![]() Jak ma wyglądać? |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() No to ja dorzuce swoje zamówienie
![]() Potrzebuje nowego avataru ![]() Miałby to być czerwony smok na czarnym tle, a jak chciałbyś bawić się w gify to miałyby pojawiać się złoty napis "Del'Ziomos" i znikał by ![]()
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Co tak wszyscy na avatarki się rzucili
![]() Jeszce jedna wersja dla Tiligusa (ver. disco ![]() ![]() I co z tym siatkarzem jak ma wyglądać?! Smok w toku... Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 26-02-2005 o 09:21. |
![]() |