![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() nie wiem o co wam chodzi wszystkim
odp. to nie sa filmy wykonane przeze mnie, jest to moja kompilacja najlepszych(imho) filmow z ostatniego czasu. jak ktos nie chce sciagac rec to niech nie sciaga i nie chrzani glupot co do antyvirow to nie wiem, moze jakies przewrazliwione czy cos. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() @Dark Pally
patrzylem antyvirem i nic nie znalazl (nortonem),pozniej przeskanuje sie tym twoim filmy sa z tibia.de i chyba wszystkie widzialem, ale jak ktos nie widzial to warto obejrzec
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tutaj ja Dark Pally na swoim nowym koncie
![]() @SkiLo Spoko, trojan instaluje mi się cały czas jak wejdę na stronę i od razu kasuje ;] @energy_storm Lol! Przewrazliwione! Tutaj nie chodzi o pliki rec. chłopcze, tylko o strone internetową, na którą wchodzę. Po samym WEJŚCIU instaluje ci się trojan, nie po ściągnięciu filmika. Więc jeżeli mówisz, że to twoja kompilacja toooooo... znaczy, że sam to zainstalowałęś albo po prostu masz kompa pełnego virusów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() najlepiej niech modki zamkną ten temat, a temu co wrzuca keyloggery to bana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() Re Jan Marian... second odsłona:
a co to?? 19:43 Prowarrior: WOW! I have won a pacc! Check it on www.tibia.com! I just Completed The Quiz on www.tibiaquiz.za.pl !! U alsoe Can Win PACC! przed chwilką na trade!! a czy to nie twoja strona przypadkiem?? na której ty dawałeś filmy?<jusz nei pamiętam>
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() nom przypadkiem nie www.tibiafilmy.za.pl a www.tibiaquiz.za.pl to co innego
|
![]() |
![]() |