|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Oświęcim
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Fidera
![]() |
![]() Nowa Porcja Ss'ów :
Zaczynamy od LvL 33 : ![]() Tutaj jakieś ubijanie Wyvern i Pro loot ![]() ![]() ![]() Lootbag z 3 dni na Mino Hell : ![]() I Po Sprzedaniu + 2 BP Kusz : ![]() Tutaj jakiś trade czyt. powoli się zwraca kasa z Obsidian Knife ![]() ![]() Best solo i od razu 1 Drag na Fiderce ![]() ![]() Kolejny LvL 34 : ![]() Jakaś ciekawa rozmowa z Gildiowego xDDD : ![]() Następny lootbag oczywiście z Mino : ![]() I Po Sprzedaniu : ![]() Troszkę kasy wpadło przez to lootbagowanie więc jakieś nowe dresiwo ![]() ![]() I Stan ubitych Minotaurów na dzień dzisiejszy : ![]() To by było na tyle i mam nadzieje że Grzesiu będzie się częściej udzielał w naszym temacie okrasi go troszkę ciekawszymi screenami niż ta nasza nuda ![]() Pozdrawiam Proximor Ostatnio edytowany przez TakiegoNickaChybaNieMa - 15-10-2010 o 21:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2010
|
![]() 38mlvl po raz kolejny:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2009
Lokacja: Gdów
Imię: Grzesiek stary
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nightflames/ Apocalypses
Świat: Refugia/ Fidera
Poziom: 289
Skille: 101/99
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Screeny :
Zaczynamy od skromnego 35 LvL-a : ![]() Lootbag : ![]() Po sprzedaniu : ![]() Aktualna ilość ubitych minotaurów : ![]() Odrobiony 70 Shielding : ![]() Zmiana BP na bardziej ciekawy ![]() ![]() Mały zastrzyk gotówki po sprzedaniu łuków+kusz+hatchet'ów : ![]() Zwracania się za Obsidian Knife ciąg dalszy : ![]() ![]() A na koniec jakieś przesłanie odemnie dla was xD : ![]() Peace Love And Sex Proximor |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Screny :
Crusader Helmet Quest czyścił Caros Micus+Thago Aldin ziomki z gildii wielkie dziękuje w ich stronę : ![]() Nagroda : ![]() DTD : ![]() Nowy Kapelutek : ![]() Nowa Tarcza : ![]() I jakieś drobne zarobki : ![]() ![]() I na koniec przesłanie odemnie dla was xD : ![]() Pozdrawiam Proximor ![]() Ostatnio edytowany przez TakiegoNickaChybaNieMa - 17-10-2010 o 12:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jakieś nowości :
Taki mały jubileusz - Created: May 05 2010, 18:32:19 CEST : Dlatego przedstawię stan postaci po równo 2 miesiącach gry : ![]() Dobity skill teraz ładnie wygląda 70/70 ![]() ![]() LvL 36 : ![]() Lootbag : ![]() Teraz to już zarobek na Obsidian Knifie : ![]() I po sprzedaniu Lootbaga + kasa za skórki : ![]() Pozdrawiam i Zapraszam do udzielania się w temacie ![]() Proximor Ostatnio edytowany przez TakiegoNickaChybaNieMa - 17-10-2010 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grek Arte
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: POGROMCA SISIKA
Świat: DAJE ZA 100 ZŁ
|
![]() 2 miesiące 36 lvl szczyt możliwości tibijczyka nie ma co!
Dziennie wbijałeś ąz 11k expa~
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2010
Imię: Lord Roger
Świat: Astera
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() Gratuluje wam postępów w grze. A zwłaszcza tobie Proximor za wytrenowanie postaci na 70/70. Ja sam nie miał bym tyle cierpliwości ani chęci. Zdjęcia są interesujące tylko nie podoba mi się w nich jedno. A mianowicie to "Loot" > "Po sprzedaniu". Według mnie wystarczy dać zdjęcie po sprzedaniu ale to wasz temat i wasza decyzja.
Pozdrawiam Gecko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki Gecko za słowa otuchy i również ci życzę powodzenia na nowo wybranym świecie w raz z kumplami. Pozdrawiam Prox
![]() A i żeby nie było że bez Screena : Nowy Best Hit 155 W Mino Maga : ![]() Jakiś Lootbag z wczoraj w nocy : ![]() I Po sprzedaniu: ![]() Jakiś zakup nowych spodenek : ![]() Jakiś Trade : ![]() I na koniec postęp w Mino Tasku : ![]() Peace Love And Sex Proximor Ostatnio edytowany przez TakiegoNickaChybaNieMa - 18-10-2010 o 12:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Screeny :
LvL 37 : ![]() Męska decyzja koleżanki o końcu gry ![]() ![]() Lootbag : ![]() Po Sprzedaniu : ![]() I trejdowanie : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciąg Dalszy Nastąpi Ostatnio edytowany przez TakiegoNickaChybaNieMa - 18-10-2010 o 23:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hi Screeny Yes :
Bless Yah : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LvL 38 : ![]() Lootbag z 3 dni : ![]() Po Sprzedaniu lootbaga loocik w całej okazałości : ![]() I Stan Questa na dzień dzisiejszy : ![]() Pozdrawiam Proximor Ostatnio edytowany przez TakiegoNickaChybaNieMa - 19-10-2010 o 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() moj idol! proximor proximor <3333!!!! wiecej graj , wiecej ss'ów ; d sie dorobiles z eq ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2009
Lokacja: Gdów
Imię: Grzesiek stary
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nightflames/ Apocalypses
Świat: Refugia/ Fidera
Poziom: 289
Skille: 101/99
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Świeże Screeny :
Nowy Best Hit 165 ![]() ![]() LvL 39 : ![]() Ostatni lootbag kończący Mino taska z 4 dni : ![]() Po sprzedaniu : ![]() Nareszcie koniec ![]() ![]() No i nagroda za ścioranie 5 tysięcy Minotaurów : ![]() Walka : ![]() Loot : ![]() Tyle zamieszania o taki jeden mały shit ![]() ![]() Dodatkowe itemy lecące z Mino od nowego Update czyli gdzieś od połowy mojego taska : ![]() Po sprzedaniu : ![]() I jakiś trade : ![]() To Be Continued ... --- TakiegoNickaChybaNieMa dodał 40 minut i 53 sekund później --- Takie małe podsumowanie i przy okazji ciekawostka z mojej strony dla was : - Mino Task'a rozpocząłem 16 Czerwca a skończyłem 15 Lipca czyli zabicie 5 tysięcy Minotaurów zajęło mi około 1 miesiąca. - Podczas tego miesiąca zabiłem : 1.837 Minotaurów 990 Minotaurów Guardów 221 Minotaurów Magów 1.968 Minotaurów Archerów Co razem dało 5016 Minotaurów. - Zaczynając Task miałem 30 LvL kończąc miałem LvL 39 co oznacza że wbiłem na nich około 479.100 expa. - Podczas tego miesiąca udało mi się wydropić i wyskurować 341 Minotaur Leather które sprzedałem za 34.2 k. - Ukręciłem 11 lootbagów na łączną wagę ponad 185 k oz. - Mniej więcej od połowy mojego Mino Taska wprowadzono w Update dodatkowe itemy lecące z Minotaurów a udało się ich zebrać : 183 Broken Crossbow 148 Minotaur Horn 98 Piece of Archer Armor 37 Piece of Minotaur Armor 13 Purple Robe Sprzedałem je u NPC Melfar za 21,6 k. - Sama kasa z sprzedanych lootbagów + loot z Mino to ponad 125,5 k a dodając do tego kasę za sprzedane Minotur Leather to bagatela 159,7 k plus dodatkowe 21,6 k za dodatkowe itemy to aż 181,3 k co daje 18 cc i 13 platynek. - Podczas tego miesiąca zabiłem prawie 2 tysiące ( 1.968 ) Mino Archerów z których zebrałem prawie 8 BP Boltów i kilka Bp Kusz. Zapraszam ponownie za kilka dni i Pozdrawiam Proximor ![]() Ostatnio edytowany przez TakiegoNickaChybaNieMa - 20-10-2010 o 10:43. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2010
Imię: Lord Roger
Świat: Astera
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() Bardzo chętnie zaglądam do waszego tematu. Zdjęcia fajne i miło się je ogląda ;D Gratuluje ubicia Fox'a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ktoś się na grze dobijał o nowe screeny więc proszę bardzo :
Jakiś drugi Drag w drodze na Of'a : ![]() New Best Hit 167 : ![]() Mały fart z Shamana : ![]() Zwłoki jakiegoś strudzonego podróżnika śmiem twierdzić że Botera : ![]() I loot z niego ku mojemu zaskoczeniu : ![]() Jakiś szczęśliwy Ghoul : ![]() Dobity LvL 40 : ![]() I Loot z 50 % do LvL-a ( Coś strasznego na tym Ghostlandzie ... Godzina 12 a tu jeszcze po 3 boty w jednej norze ... :/ ) : ![]() Pozdrawiam Prox ![]() Ostatnio edytowany przez TakiegoNickaChybaNieMa - 20-10-2010 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Coś Nowego :
Może na początek taki mały trade : ![]() No i mała zmiana w EQ : ![]() Wygląd EQ w całej okazałości : ![]() Nowy Best Hit 170 : ![]() Kilka screenów z OF Quest : ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Prox ![]() Ostatnio edytowany przez TakiegoNickaChybaNieMa - 21-10-2010 o 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to lecimy z jakimiś nowościami :
Drag : ![]() Amazon Camp Quest : ![]() ![]() Alawar Quest na Senji : ![]() Sprzedaż Ferumbras Hata : ![]() Circle Room Quest : ![]() ![]() ![]() I nagroda : ![]() Szczęście z Demon Skeletona : ![]() LvL 41 : ![]() Jakiś Trade : ![]() No i loot z dobicia 41lvl-a : ![]() Zapraszam wszystkich grających na Fiderce do wklejania swoich Ss'ów z gry przecież to nie temat Proximor Life tylko Fidera ![]() Pozdrawiam Proximor Ostatnio edytowany przez TakiegoNickaChybaNieMa - 21-10-2010 o 23:33. |
![]() |
![]() |