|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Smoczki sa okropne teraz to na nie bede chodzil chyba dopiero od 45 lvlu ( 1 miesiac
![]()
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Jakos mnie ten smok nie wali jak ma czerwoną energie i ucieka Wczoraj byłem jako bloker na smoku!Mam 22 lvl skille 50/45 i blokowalem smoka
Smok czerwona energia zaczyna uciekac .... Nic nie wali i o co wam chodzi? Gdy smok ma czerwona energie szybko za nim biegnac zeby wam nie uciekal z ekranu ![]() Fudibit Trimera/Thais (Knight) |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() Siema!
Podczas mojego ostatniego hunta na smoczki smok zaczął uciekać (miałem lkkie lagi więc mi uciekł) Zaraz patrze ma zulte hp i przestaje uciekać tylko podchodzić do mnie i bić! Hehe uleczyl sie i to dodalo mu odwagi. Gdyby tak nie było to za takuimi lagami bym go nie zabil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
Mam nadzieje ze na takiego nie trafisz.
![]() |
![]() |
#25 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Ja dzisaj zabilem swojego pierwszego draga solo
![]() Palek 21lvl skille 59/43 Poszedlem na draga obok rc land i biegalem z nim od dzury do dzury hehe ![]() Niestety nic fajnego nie wypadlo ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Przed chwilą zarobiłem deada na smoczku. Miałem 330hp a ten walnął kombo 3 GFB za 380hp... straciłem tylko BP, ale teraz wiem, żę blokując draga trzeba cały czas mieć 400+ hp (DUŻO UH)
PS kombo było tak szybkie, że widać było 1 wybuch...
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
![]() |
![]() Owoc miales z jednej strony pecha bo straciles duzo exp'a ale z drugiej strony szczescie ze tylko BP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Dzisiaj UH makerem zrobie sobie nowe UH, jutro rano odrobie stracone skille, a 1 lvl to co tam
![]() Na temat: Teraz nie ma co iść na smoczki bo loot zwykle zerowy a na 10% walnie ci takie kombo że choćbyś nie wiem jaki miał level to juz dead...
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
|
![]() Skoro juz mowa o updacie... czu Spearmany tez sie zmienily bo u mnie to bylo tak:
Lazłem sobie na spearmana<na mainie> sobie potrenowac skille,nagle wychodzi wiec go naparzam a ten mi jak z bagneta dzidami jak szalony,nie zdazylem zwiac........ Chamstwo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Tyle ci poweim bo bez sensu tak blokowac bo żeby uleczy blokera to dużo Uh pójdzie... i zycai mało ze możesz zejść na 1 kombo... Cytuj:
Masz mało HP, UH i walczysz dalej, tylko jedyna różnica to że nie uciekasz Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Dlatego ten update mi sie bardzo nie podoba (smoki uciekaja i sa malo realne w zachowaniu)bo jakos nie wieże że w fantastykach smoki najpotęzniejsze stwory uciekały bo były na wykonczeniu :/:/:/:/:/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() ICE: Obróć się, biegnij w stronę jak masz nogi a nie głowę i spróbój wcelować kamieniem w co tam tylko chcesz. I co? A smok może jakoś tam prędzej ziać do tyłu według mnie, bo weźmie se z nozdrzy ogniem dmuchnie pod wiatr czy coś, nie wiem, no on jest taki trochę magiczny to umie co nie.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Ta bardziej mozliwa jest moja wersja niz to ze on se dmuchnie pod wiatr zreszta mowie ze teraz jego zachowanie jest mało relane bo smoki niegdy nie uciekały z pola walki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() No wątpie
![]() Jako zatwardziały smokolog stwierdzam: -Smoki to istoty inteligentne któe potrafią uciekać próbując ocalić życie jak każda istota. A teraz offtopic Skillo- wazeliniarzu. Przestań się podlizywać Gimliemu i zmien podpis!! Nie mów zę sam go wymyśliłeś, bo takie coś nie zostało zawarte w xięgac tolkiena! To jest pomysł Gimliego a to co ty robisz to plagiat i wazeliniarstwo!! Jeśłi jests taki mądry to odpowiedz na pytania: - Czym była Ungolianta?? - Czym jest Laurelin?? - Kim jest Ulmo - Co to są Silmarille? - Kto był pierwszym królem Numenoru?? - Jak mial na imię Morgoth??
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() ehh mi sie nie oplaca chodzic na draggy... i tak lootu nie mam..... a hmmy zuzywam...
n/c to pozostawie bez komentarza zuzyje 2 hmmy na 200 expa bezsens... ![]() |
![]() |
![]() |