|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy wierzysz w duchy?? | |||
Nom...Pewnie są |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 69.39% |
NIE MA!!!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 30.61% |
Głosujących: 49. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Ja chyba wierze..w kazdym razie moge miec dowod, przez innych na 100% uwazany za zbieg okolicznosci. Ale mi sie jednak wydaje ze az takich zbiegow okolicznosci to nie ma :| W Pol godziny [dokladnie!!] przed smiercia babci zatrzymal sie jej zegar, wiszacy w kuchni. Ktos powie hahah....ktos zapomnial go nakrecic..takich zbiegow okolicznosci nie ma....teraz w jej kuchni, gdzie zawsze bylo cieplo, nie da rady zagrzac a po calym domu sa poprowadzone rury od kominka ktore daja duzo ciepla.
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic Duchy istnieją, to jest dla mnie pewne, miałem kilka przygód, ale też to nie jest pewne, ale mimo wszystko myślę, że istnieją... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Nie bez kitu ja tam wierze w duchy powód jest taki ze kiedys owego widziałem ale i tak nikt mi nie uwierzy..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() to lipa... ale ja tam i tak w duchy wieże
![]() ![]() ![]() 1. - zjarana lampa 2. - część obrazu ... zbyt równo przylega do niego by był to duch -.- 3. - też zbyt równo... pozatym ... XIX w. (to co powiedziała she_) 4. - nie przypomina to wam dużej lalki do zabawy ???? (bez skojarzeń plx) 5. - monitorek / tv aż w oczy razi :O:O:O:O |
![]() |
![]() |