|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Zadupie
|
Największy ZONK : mialem 14 lvl i patre idzie gościu 6 lvl na mainie no to mówie czemu nie PK . . powiedzialem "2k or DIE !! " a on ze mam sie dymać
, no to zaczynam walić i po 5 minutach on pisze : " You advacned i shielding" THX !! LOL !! Największy błąd : dałem sie shakować i straciłem w sumie 10k ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
|
Moj najwienkszy zonk... zaczołem grać w Tibie... UZALEZNILEM SIE... ale fajnie... i zonk jeszcze jeden : zaczołem chodzic do ghostland... wlazlem do pokoiku z 7 demon skeletonami
![]()
|
|
#23 |
|
Guest
|
Moja największa wpadka to był hit sezonu-byłęm na roku z red hp, i jakiś koleś zaproponował mi potion za free. Zgodziłem sie on wyrzucił mi ten potion a ja go szybko łyknołem- pojawił sie cudowny napis- Argh.....
Po tym wydarzeniu przez jakiś czas nie grałem w Tibie (chyba z pół roku). ![]() |
|
|
#24 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
Heheh, miałem taką samą sytuacje. Expie na ghoulach, nagle gosc wchodzi gadam leave a on nic. Nagle zaczyna bic, hity w zbroje\tarcze\20hp, oczywiście się śmieje (gość coś na 27 lv, ja na 22), i za chwile "You advanced in shielding" I mówię do gościa "You advanced in shielding, THX"@topic Chciałem kupić p-legsy od gościary, cena była 2k akurat na servie, ona za tyle chciała. Była w venore ja w carlin, zaproponowala ze wyśle 1k ona mi p legsy a ja jej 1k, Oczywiście dałem się nabrać, straciłem 1k. Wkurzają mnie niektórzy jak na trade gadam Carlin or ab'dendriel (przykładowo), po rozmowie z gosciem o cene nagle gada ze w venore i nie przyjdzie :/
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
Moim największym błędem było zabicie 8 lvla ze skullem.Pożniej żałowałem bo to była druga postać kolesia na 70 lvlu.I przestałem grać moim palladynem bo był hunted.
![]() |
|
|
|
|
#26 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
Cytuj:
teraz mam juz chyba 10 wedke w calej grze ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
No to tak:
-kiedy wyszedłem pierwszym charem na main jakis knight na 15 chyba dal party a ja przyjolem (oczywista dead) -kiedy z rashem przechodzilismy niedaleko wizy amazonek kolo carlin spotkalismy jakiegsos knighta na lvlu kilka wyrzszym od mojego no to soie pomyslelismy ze go pkniemy ale ten knight mial takie skille ze niemoglismy go trafic (zabil mnie)-na foldzie tam gdzie orki i slimy sa jest dziura zszedlem sobie na dol zaciekawiony a tam fire elemental i dead wrocilem po equip i znowu dead ![]() No to na peno nie wszystko ale wiecej nie pamietam.
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
|
hmmmm a moj najwiekszy blad to zbytnie zaufanie. na securze mialem sorca, w sumei to juz nie gralem nim z 2 miechy. logam sie na infie w szkole, patrze qmpel. mowil ze chce ssa zrobic z moim eq (stary numer non-pvp), no ale w dp na srodek polozyl fsa wiec ja sobei mysle spoko (chodzilem z tym qmplem dobrego miecha na rozne hunty, znalem go dlugo) no i poszly k legi na srodek. qmpel wzial, ja juz wiedzialem ze nei bedzie dobrze ale pomyslalem - i tak nie gram. dalem mu jeszzce c shield, blue robe, crus helma a gosc papa...
wy...ujal mnie qmpel.... ale teraz pvp i dobrze sobie radze chociaz tutaj tez otarlem sie o wyzej wymieniany blad, chcialem ubic red skulla, ale bylem na tyle uprzejmy ze sobei 1 hita zrobilem, koles byl na tyle uprzejmy ze tylko napisal do mnei ze swojego 100 elite ![]()
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
|
Raz jak sobie trenowalem moim palkiem na eterni (1 miech gralem) to jakis kolo mnie zapytal o skille, no to mu powiedzialem, ten za chwile powiedzial mi swoje (byly niby tylko o 2 wyzsze od moich) i sie spytal o party bo by chcial potrenic no to ja "ok!" no i dead.......
A dwa dni temu chcialem zabic moim palkiem na eterni na 17 lvl draga i jak juz bylem przy jego jaskini (kazo) to sie skaplem ze nie wziolem dragon necklace. No to mowie "a chuy i moze dam rade" no i uciekam, jade go mial red hp ja mialem jeszcze 8 uhow (zuzylem tylko 2) no i dostalem combo za 220 hp, prawdopodobnie gdybym mial dragon necklace bym przetrwal i zabil tego draga... no ale cóż mowi sie trodno i zyje sie dalej ![]()
|
|
#30 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
parcel trade i zaufanie do polaka ,TRUST NO ONE
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Guest
|
Cytuj:
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
teraz już wiem że czegoś takiego niema (nie mówię o wszytkich sa wyjatki)
|
|
|
|
|
#33 |
|
Guest
|
Moim bledem jest to ze sie szybko poddaje
![]() |
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
mój WIELKI WIELKI błąd:
napisałem w tym temacie ![]() |
|
|
|
|
#35 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Moim największym błędem było to, że wogóle zacząłem grać w tą grę. Ale dzięki temu zrobiłem również najlepszą rzecz w życiu, przestałem w nią grać.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
#36 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Lidzbark Warminski ^^
|
Cytuj:
...mnie tez hackneli ale stracilem 200k+ (nie pamietam juz ile)...i to byl moj okropny blad..ale bylem uzalezniony od tibi ...no i przez to mnie glownie hackneli..ale teraz wiem ze to tylko gra
|
|
|
#37 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Elbląg
|
Cytuj:
jaka szkoda ja dziennie tyle mam i na uy 2 x shodzi wez idz spac muhabuhamuhahahahabuahahahahahaah 10 k lollolololo |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
|
Hmm..
*1* Stanie afk na srodku hg z 10k w bp xD (dead) *2*kupieine dragon hammera za 2,5k xD *3*Przesuwanie 75 mastera z wrednym charakterem xD
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława
|
no to tak.
1.miałem 6 fs i mam już 7 nie pytajcie dlaczego. 2,podniosłem czyjes crown legsy 3. straciłem przy haknięciu mnie 170k 4 nie wiedziałem zę jak sie ma red skulla wszystko sie traci 40 k w plecy 5.3 dni chodziłem na draga (codzień lagi przez serwy albo mass kicki) 3 razy ded 6,sam poszedłem na gs ...szkoda że nie wiedziałem że on mnie atakuje. 7.nie chodzcie na desert qesta lepiej z nieznajomymi. 8.wędki ,,,, ja juz mam z 15 pozdro sir-tyczka 9.wkurzyłem pare osó i hunt ....... 10, za fuck br na trade dostałem bana ![]() chciałem do kogoś napisac to11. wy***ałem kolesia na 30 k 3 crystal coins =3 platiniumnom troche tych wpadek było achh ale takie życie.nie tak tragicznie chyba ejst
CZy afk jest zdrowe??? ---www.omen-club.com ----rulez. Nie bądźcie głupi nie grajcie w tibie Tibia ;;zabija , powoduje odcięcie od rzeczywistości, psuje rodziny, psuje kontkaty między ludzkie, psuje naszą psyhike o Qwa już wszedłem..... |
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: bielsko-biała
|
Moim największym błedem jest to, iż zacząłem grac w tibie
Na szczęście już mi się znudziła... Lineage 2 rulez!
|