|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Zadupie
![]() |
![]() Największy ZONK : mialem 14 lvl i patre idzie gościu 6 lvl na mainie no to mówie czemu nie PK . . powiedzialem "2k or DIE !! " a on ze mam sie dymać
![]() " You advacned i shielding" THX !! LOL !! Największy błąd : dałem sie shakować i straciłem w sumie 10k ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() Moj najwienkszy zonk... zaczołem grać w Tibie... UZALEZNILEM SIE... ale fajnie... i zonk jeszcze jeden : zaczołem chodzic do ghostland... wlazlem do pokoiku z 7 demon skeletonami
![]()
#23 |
Guest
|
![]() Moja największa wpadka to był hit sezonu-byłęm na roku z red hp, i jakiś koleś zaproponował mi potion za free. Zgodziłem sie on wyrzucił mi ten potion a ja go szybko łyknołem- pojawił sie cudowny napis- Argh.....
Po tym wydarzeniu przez jakiś czas nie grałem w Tibie (chyba z pół roku). ![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Heheh, miałem taką samą sytuacje. Expie na ghoulach, nagle gosc wchodzi gadam leave a on nic. Nagle zaczyna bic, hity w zbroje\tarcze\20hp, oczywiście się śmieje (gość coś na 27 lv, ja na 22), i za chwile "You advanced in shielding" ![]() @topic Chciałem kupić p-legsy od gościary, cena była 2k akurat na servie, ona za tyle chciała. Była w venore ja w carlin, zaproponowala ze wyśle 1k ona mi p legsy a ja jej 1k, Oczywiście dałem się nabrać, straciłem 1k. Wkurzają mnie niektórzy jak na trade gadam Carlin or ab'dendriel (przykładowo), po rozmowie z gosciem o cene nagle gada ze w venore i nie przyjdzie :/
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
![]() Moim największym błędem było zabicie 8 lvla ze skullem.Pożniej żałowałem bo to była druga postać kolesia na 70 lvlu.I przestałem grać moim palladynem bo był hunted.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() No to tak:
-kiedy wyszedłem pierwszym charem na main jakis knight na 15 chyba dal party a ja przyjolem (oczywista dead) -kiedy z rashem przechodzilismy niedaleko wizy amazonek kolo carlin spotkalismy jakiegsos knighta na lvlu kilka wyrzszym od mojego no to soie pomyslelismy ze go pkniemy ![]() -na foldzie tam gdzie orki i slimy sa jest dziura zszedlem sobie na dol zaciekawiony a tam fire elemental i dead wrocilem po equip i znowu dead ![]() No to na peno nie wszystko ale wiecej nie pamietam.
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() hmmmm a moj najwiekszy blad to zbytnie zaufanie. na securze mialem sorca, w sumei to juz nie gralem nim z 2 miechy. logam sie na infie w szkole, patrze qmpel. mowil ze chce ssa zrobic z moim eq (stary numer non-pvp), no ale w dp na srodek polozyl fsa wiec ja sobei mysle spoko (chodzilem z tym qmplem dobrego miecha na rozne hunty, znalem go dlugo) no i poszly k legi na srodek. qmpel wzial, ja juz wiedzialem ze nei bedzie dobrze ale pomyslalem - i tak nie gram. dalem mu jeszzce c shield, blue robe, crus helma a gosc papa...
wy...ujal mnie qmpel.... ale teraz pvp i dobrze sobie radze ![]() ![]()
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Raz jak sobie trenowalem moim palkiem na eterni (1 miech gralem) to jakis kolo mnie zapytal o skille, no to mu powiedzialem, ten za chwile powiedzial mi swoje (byly niby tylko o 2 wyzsze od moich) i sie spytal o party bo by chcial potrenic no to ja "ok!" no i dead.......
A dwa dni temu chcialem zabic moim palkiem na eterni na 17 lvl draga i jak juz bylem przy jego jaskini (kazo) to sie skaplem ze nie wziolem dragon necklace. No to mowie "a chuy i moze dam rade" no i uciekam, jade go mial red hp ja mialem jeszcze 8 uhow (zuzylem tylko 2) no i dostalem combo za 220 hp, prawdopodobnie gdybym mial dragon necklace bym przetrwal i zabil tego draga... no ale cóż mowi sie trodno i zyje sie dalej ![]()
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() parcel trade i zaufanie do polaka ,TRUST NO ONE
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() teraz już wiem że czegoś takiego niema (nie mówię o wszytkich sa wyjatki)
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Moim bledem jest to ze sie szybko poddaje
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() mój WIELKI WIELKI błąd:
napisałem w tym temacie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Moim największym błędem było to, że wogóle zacząłem grać w tą grę. Ale dzięki temu zrobiłem również najlepszą rzecz w życiu, przestałem w nią grać.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Lidzbark Warminski ^^
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#37 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Cytuj:
jaka szkoda ja dziennie tyle mam i na uy 2 x shodzi wez idz spac ![]() ![]() ![]() muhabuhamuhahahahabuahahahahahaah 10 k lollolololo |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm..
*1* Stanie afk na srodku hg z 10k w bp xD (dead) *2*kupieine dragon hammera za 2,5k xD *3*Przesuwanie 75 mastera z wrednym charakterem xD
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() no to tak.
1.miałem 6 fs i mam już 7 nie pytajcie dlaczego. 2,podniosłem czyjes crown legsy 3. straciłem przy haknięciu mnie 170k 4 nie wiedziałem zę jak sie ma red skulla wszystko sie traci 40 k w plecy 5.3 dni chodziłem na draga (codzień lagi przez serwy albo mass kicki) 3 razy ded 6,sam poszedłem na gs ...szkoda że nie wiedziałem że on mnie atakuje. 7.nie chodzcie na desert qesta lepiej z nieznajomymi. 8.wędki ,,,, ja juz mam z 15 pozdro sir-tyczka 9.wkurzyłem pare osó i hunt ....... 10, za fuck br na trade dostałem bana ![]() ![]() 11. wy***ałem kolesia na 30 k ![]() nom troche tych wpadek było achh ale takie życie.nie tak tragicznie chyba ejst
CZy afk jest zdrowe??? ---www.omen-club.com ----rulez. Nie bądźcie głupi nie grajcie w tibie Tibia ;;zabija , powoduje odcięcie od rzeczywistości, psuje rodziny, psuje kontkaty między ludzkie, psuje naszą psyhike o Qwa już wszedłem..... |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: bielsko-biała
![]() |
![]() Moim największym błedem jest to, iż zacząłem grac w tibie
![]()