|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: Shadow Caves 14
![]() |
![]() Zostawcie chlopaka! Sami macie skille do dup* za przeproszeniem, a chrzanicie, ze jedziecie dragi na 15. Widzisz, ja Ci zrobie SS-a jak soluje na 8 lvl. ghoula, podniete mam - best solo moj potwor na postaci. A wiec *****, zostawcie chlopaka i nie chrzancie ze sa zle ss-y.
"...rotfl jaka ciota ja na 11lvl BEZ eq solowałem DSa coprawda z runkami ale to szczegół" DS-a zsoluje 8 lvl. - biegaj do okoła stołu z runkami... @topic: Spoko SS-y. Szkoda ze padles! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Czemu ja się tak czepiam ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() Ty się tu Pac Man nie wymądrzaj, wcale złych skilli nie mam, a biorąc pod uwagę to, że mi isę w tibie grać nie chce, to mam zarombiste skille.
I założę się, że w 1gdz to ty 2 lv nie nabijesz noobie. ![]() (A z bodzia śmialem się dla tego, że zdechł na tym beholu, a NIE DLA TEGO, że ma słabe skille ( to była tylko propozycja na przyszłość ![]() Następnym razem dobrze przeczytaj posta zanim otworzysz morde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Cytuj:
A nie musisz sie śmiac z tego chlopaka ze padl na Bh. Wyzsze levelki padaja jeszcze na gorszych potworach -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecie co ?Wychodzi na to ze wiekszosc ktora nabluzgala na chlopaka ktory padl na BH jest wlasnie nOObami.A czy wy poszlibyscie na 13 lvl z takimi skillami i eq na BH ? ja bym sie bal.A pozatym Piekna Knight bo to jest ten dzial zeby wklejac SS a nie po to zeby bluzgac na tego ktory je wkleji.
Dla takich jak Ty powinno sie zrobic dzial : "bluzgu,bluzgu nie mam mozgo"
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Bez obrazy ale.... nic szczególnego... wręcz powiem ....NOODA!!!!!!!
Dziękuje , oklasków nie potrzeba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() to idz rozwal 10 demonow na raz .... moze bedzie ciekawiej na tym forum ... co kozaczku ? a moze zrobisz 300 lvl to to tez bedzie super i bedziesz mogl go jezdzic ale jak narazie to tylko kozaczysz cwaniaczku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za komentowanie fotek (nie bedzie nastepnych)
teraz mam prawie 16lvl
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Nie krytykujcie tak go...
To dopiero 13 lvl knightek... pewnie niedawno zaczol... wy tez kiedys byliscie noobami... twierdzonc z comentów to nadal jestescie... <wzdycha> |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2005
|
![]() Najt of Destrakszyn Gratz!! Pierwsze ubite beho sprawia dużo radości, ja sam zacząłem na nie chodzić na 19 lvlu
![]() ![]() Kwiecus -Knight -23 lvl -skille 68/67 ![]() -Chimera |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zastanawiam się czy nie rzucić Tibii dla Robot Rage z miniclip.com.
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Co ci daje huntowanie beholdera na 13 levelu solo? Wiadomo że z takimi skillami to pewna śmierć... Ja tam mając level 17 i skille 67/62 soluje sobie pojedyncze cyce bo nie chce zginąć z głupiego powodu... braku UH. A co do skilli, to wiele, a wręcz bardzo wiele brekuje im do doskonałości... trenuj chłopcze, trenuj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |