|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Root to użytkownik,jak administrator na winie.W Ubuntu można się na niego zalogować chyba przez "sudo su" i hasło,w konsoli ofc. Ostatnio edytowany przez Thunus - 14-07-2010 o 18:32. |
||
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odpalanie Tibii w Winie to zły pomysł, aplikacja jest wtedy niestabilna i ogólnie występuje wtedy dużo błędów. Odpalaj wersję Linuksową i jak ktoś radził, zainstaluj sterowniki.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2010
|
![]() omg... OMG... OMFG...
Masakra,kochani użytkownicy odpowiem wan na te pytania żebyście w końcu pomóc: 1.Próbowałem uruchamiać natywną tibie i się tnie. 2.Wszystkie sterowniki i aktualizacje mam zainstalowane. 2.Ja uruchamiam tibie windowsową przez wine (plik *****) 3.Wiem co to root lecz nie wiem jak go odpalić... czy pierwszego dnia ty też wszystko wiedziałeś ? Proszę o pomoc,pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Thunus - 14-07-2010 o 23:22. |
|||
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam takie pytanko:
1.Gdy wchodzę na stronę nividii i chcę pograć sterownik to wyskakuje mi jakiś długi tekst ale nie włącza się pobieranie.Nie wiem co zrobić czy trzeba to wkleić w terminal czy co,doradzcie. --- zXEnergYXz dodał 22 minut i 45 sekund później --- Pomocy....... Ostatnio edytowany przez zXEnergYXz - 15-07-2010 o 10:49. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2010
|
![]() Cytuj:
Wkladasz plytke windowsa do napedu > poczekasz az sie zaladuja pliki > w menedzerze partycji usuwasz Ubuntu. Przykro mi, ale taka jest prawda. Jesli bardzo zalezy Ci na tym systemie to czekaja Cie dlugie dni siedzenia na kompie i czytania artykulow. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolego Legerg94 pomyśl trochę,czy gdybym miał płytkę z windows to bym się pieprzył z ubuntu ? omfg jacy ci ludzie potrafią być bezmyślni... zresztą już w paru tematach pisałem że nie mam płytki.
W dalszym ciągu proszę o odpowiedz na moje pytanie. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#29 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
ewentualnie zainstaluj windowsa i ciesz się życiem.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vil następny niepełno sprytny ?
Mówię ciągle że nie mam windowsa... Temat do zamknięcia wszystkie potrzebne informacje dostałem na forum Ubuntu. CLOSE |
![]() |