|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Cytuj:
Eh... te 12 latki. Nieumieja myslec, tylko wyzywaja przeklinajac... Ty chyba masz minusowe IQ... Lepiej pomysl, znajdz mozg i dopiero napisz post. Coz za glupek ![]()
:/ Ostatnio edytowany przez Benitez - 17-01-2005 o 15:42. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D
![]() |
![]() Cytuj:
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2005
|
![]() Spoko ss ale mam jedno oytanku gdzie robiłeś te sccreny gdzie jest tak dużo potworów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() cyt:
hahahahaha Showaj te ss bo cię zbanują..... 1) co to za syfny eq.. 2) mie wiem jakim cudem ty zrobiłeś taki lewel na rotch... 3) niewiem jak ty z takimi skillami i eq beho zabijasz....heh żenada... ja a 9 mam leprzy eq... bo mam plate legsy Ps ja na 9 mam 32/28 a znam koleśia ktury(dla porównania)na 25 ma 63/48. __________________________________________________ _______________ sie chwali... ja mam palla na secuze, 9 lvl skille 65/55... ale mam shitowy eq wiec robie lvl, hmmy i jazda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
|
![]() Skille jak na ten lvl cienkawe troche. A co do eq to pallek jednak go potrzebuje, zwłaszcza gdy chce poexpic na cyclopach z tarczą, albo jak nie chce otrzymywac hitów po 15 od rota.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Calkowicie sie zgadzam , eq alosne , skille tez i na dodatek expi 80% swojego zycia w tibii na rotach (schowaj sie n00bku)
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Cytuj:
Huhu...Naucz sie pisac bez bledow...Albo moze maly kursik Jezyka Ojczystego? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Nastepna watacha noobkow " Skille jak na ten lvl cienkawe troche. A co do eq to pallek jednak go potrzebuje, zwłaszcza gdy chce poexpic na cyclopach z tarczą, albo jak nie chce otrzymywac hitów po 15 od rota. -- po co expic z tarcza po 1 to niejest oplacalne bo wolniej sie expi a po 2 trenowac moze z ludzmi lub przywolanym monkiem wiec expienie z tarcza i spear puzniej jest bez sensu chyba ze chcesz tydzien zdobywac 1 lvl ale to od ciebie zalezy. a jezeli ty palkiem dopuszczasz aby rot trafil cie z bliska to jestes zalosny ... paladyn bije na dystans, rozumiem spotkanie z paroma potworami "bark w bark" ale do takich sytuacji starac sie trzeba niedopuszczac. Do tego co napisal ze na 9 lvl ma takie skille pomysl co zrobisz szybciej takie jak ty skille (1dzien) czy taki jak on lvl o wiele wiecej dni ... do nastolatka o twoim poziomie IQ swiadczy tez twoj nick "Napalona Nastolatka" Jednym slowem jestes zalosny. Autor tego tematu pokazal wam swoje screeny jak komus sie niepodobaja to niech niekomentuje lub napisze ze mu sie niepodobaja i niech wyjasni czemu czy za malo akcji w nich czy sa za monotomne etc... pokazcie wlasne ss jezeli ktos ma lepsze to z checia obejrze. Dziekuje za uwage
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Koleś pograj najpierw w tibie a dopiero potem oceniaj innych. A co do tego kto jest n00bkiem to chyba jush każdy sobie oceni... Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez salata2005 - 17-01-2005 o 20:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
|
![]() Spoko Kazdy Wie Ze Jakies 9/10 Uzytkownikow Tego Forum Uzywa Tibia GG Ale Kiedy Robiles SS Mogles Przynajmniej Dla Picu Wylaczyc
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Wiem zamotałem, ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
|
![]() Przynajmniej Po To Nalezy Ukrywac To Zeby Mlodym Graczom ( Newbie ) Nie Dawac Zlego Przykladu xD
![]()
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() Cytuj:
hehe dobrze powiedziane ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
buahahah stary chcialbym to zobaczyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() lol czlowiek chcial pokazac co umie a wy tylko go bluzgacie... czy jak wy zrobice cos w tibi co sie wam strazsnie podoba nie chcecie oglosic tego calemu swiatu? -.-
@topic: chlopie gratzy. DObrze robisz ze najpiew kupujesz bohy :0 wkoncu pall . czekam na wiecej ss ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() Przeczytałem 3 pierwsze komenty to troche sie w****iłem ludzie kolo wstawił ss bo chciał jak sie nie podoba nie komentować co że z bow i na roty ? chcecie do idzcie z kuszą na dragi...
BFT gratz ss ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() OKey z leksza przyznaje wam racje gratz za trafne spostrzeżenie ale z Bow na Rotki . . . nie marnuje on przypadkiem Arrowsów a mówi że zbiera na BoHy "ziarnko0o do ziarnka (...)"
![]() |
![]() |
![]() |