Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-01-2005, 15:40   #21
Benitez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nastolatek
Omg ! ****a moze mlodszy jestem ale madrzejszy niz ty buraku za***any... Nie odpowiedziałes na moje pytanie, kto cie zrobil ? Czy moze wypadles z ****y rumunki jak biegla?

Eh... te 12 latki. Nieumieja myslec, tylko wyzywaja przeklinajac... Ty chyba masz minusowe IQ... Lepiej pomysl, znajdz mozg i dopiero napisz post. Coz za glupek Umie jezdzic po starych, siedzi za kompem i wie ze nikt nic mu niemoze zrobic, ale jak na rl ktos podejdzie, to pewnie skrucha na bluze i "przepraszam"... Jeszcze ten name...Nastolatek. Ty pewnie snisz, sni ci sie jak to by bylo byc takim nastolatkiem z wlosami na penisie, nie?

Ostatnio edytowany przez Benitez - 17-01-2005 o 15:42.
Benitez jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-01-2005, 16:06   #22
Nastolatek
Użytkownik Forum

Nastolatek's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D

Nastolatek ma numer GG 9026598
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Benitez
Eh... te 12 latki. Nieumieja myslec, tylko wyzywaja przeklinajac... Ty chyba masz minusowe IQ... Lepiej pomysl, znajdz mozg i dopiero napisz post. Coz za glupek Umie jezdzic po starych, siedzi za kompem i wie ze nikt nic mu niemoze zrobic, ale jak na rl ktos podejdzie, to pewnie skrucha na bluze i "przepraszam"... Jeszcze ten name...Nastolatek. Ty pewnie snisz, sni ci sie jak to by bylo byc takim nastolatkiem z wlosami na penisie, nie?
Omg Noobsta ale to big noobsta ! SPOJZ W PODPIS DEBILU... "NASTOLATEK" wybralem dlatego ze moj main char ma na imie Napalona Nastolatka o.0... Mojim IQ sie nie interesuj, jak bede chcial sie pochwalic to sie pochwale i nie bede ci muwil czy mam wlosy na penisie czy nie ^.- Powinno cie to nawet nieinteresowac !
New Char:
Name: Mefiereq
Voc: Paladin
Account Status (?): Pacc
World: Eternia
--->
<---
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Conquer plx !
Nastolatek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 16:09   #23
Okularo polidis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 01 2005

Domyślny

Spoko ss ale mam jedno oytanku gdzie robiłeś te sccreny gdzie jest tak dużo potworów
Okularo polidis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 16:17   #24
-Res-
Użytkownik Forum

-Res-'s Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Okularo polidis
Spoko ss ale mam jedno oytanku gdzie robiłeś te sccreny gdzie jest tak dużo potworów
Pod fibulą to robil
-Res- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 16:42   #25
Roira
Użytkownik Forum

Roira's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2004

Domyślny

cyt:
hahahahaha Showaj te ss bo cię zbanują.....

1) co to za syfny eq..
2) mie wiem jakim cudem ty zrobiłeś taki lewel na rotch...
3) niewiem jak ty z takimi skillami i eq beho zabijasz....heh żenada... ja a 9 mam leprzy eq... bo mam plate legsy

Ps ja na 9 mam 32/28
a znam koleśia ktury(dla porównania)na 25 ma 63/48.
__________________________________________________ _______________

sie chwali... ja mam palla na secuze, 9 lvl skille 65/55...
ale mam shitowy eq wiec robie lvl, hmmy i jazda
Roira jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 17:33   #26
Czeslaw Palladyn
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 01 2005

Domyślny

Skille jak na ten lvl cienkawe troche. A co do eq to pallek jednak go potrzebuje, zwłaszcza gdy chce poexpic na cyclopach z tarczą, albo jak nie chce otrzymywac hitów po 15 od rota.
Czeslaw Palladyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 18:55   #27
Stachumixer
Użytkownik Forum

Stachumixer's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
Domyślny Prawda

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KSUH
wez to stary schowaj i sie nie osmieszaj buahahaha 30 lvl i taki shitowaty EQ i w dodatku expi na rotach omg wiesz jeszcze jakbys na tych rotach z tarcza i dzidami expil to co innego ale ty caly czas z luku nawalasz... dlatego masz takie shitowate skile stary na twoim lvl to powinienes miec dysta ok 73 jesli grasz na servie NON-PVP i z 75 jesli grasz na servie PVP. magic lvl tez sux... ja gram na securze i mam skile 72/57, magic lvl 15 i 35 lvl

Calkowicie sie zgadzam , eq alosne , skille tez i na dodatek expi 80% swojego zycia w tibii na rotach (schowaj sie n00bku)
stary 17-01-2005, 19:09   #28
Benitez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nastolatek
Omg Noobsta ale to big noobsta ! SPOJZ W PODPIS DEBILU... "NASTOLATEK" wybralem dlatego ze moj main char ma na imie Napalona Nastolatka o.0... Mojim IQ sie nie interesuj, jak bede chcial sie pochwalic to sie pochwale i nie bede ci muwil czy mam wlosy na penisie czy nie ^.- Powinno cie to nawet nieinteresowac !

Huhu...Naucz sie pisac bez bledow...Albo moze maly kursik Jezyka Ojczystego? Ah, ale ten nick Tibijski mnie dobija, brzmi jak meska dziwka, albo dziwka...
stary 17-01-2005, 19:12   #29
Raczeq
Użytkownik Forum

Raczeq's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Nastepna watacha noobkow " Skille jak na ten lvl cienkawe troche. A co do eq to pallek jednak go potrzebuje, zwłaszcza gdy chce poexpic na cyclopach z tarczą, albo jak nie chce otrzymywac hitów po 15 od rota. -- po co expic z tarcza po 1 to niejest oplacalne bo wolniej sie expi a po 2 trenowac moze z ludzmi lub przywolanym monkiem wiec expienie z tarcza i spear puzniej jest bez sensu chyba ze chcesz tydzien zdobywac 1 lvl ale to od ciebie zalezy. a jezeli ty palkiem dopuszczasz aby rot trafil cie z bliska to jestes zalosny ... paladyn bije na dystans, rozumiem spotkanie z paroma potworami "bark w bark" ale do takich sytuacji starac sie trzeba niedopuszczac. Do tego co napisal ze na 9 lvl ma takie skille pomysl co zrobisz szybciej takie jak ty skille (1dzien) czy taki jak on lvl o wiele wiecej dni ... do nastolatka o twoim poziomie IQ swiadczy tez twoj nick "Napalona Nastolatka" Jednym slowem jestes zalosny. Autor tego tematu pokazal wam swoje screeny jak komus sie niepodobaja to niech niekomentuje lub napisze ze mu sie niepodobaja i niech wyjasni czemu czy za malo akcji w nich czy sa za monotomne etc... pokazcie wlasne ss jezeli ktos ma lepsze to z checia obejrze. Dziekuje za uwage
Raczeq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 20:11   #30
salata2005
Użytkownik Forum

salata2005's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stachumixer
Calkowicie sie zgadzam , eq alosne , skille tez i na dodatek expi 80% swojego zycia w tibii na rotach (schowaj sie n00bku)
Hmm... i to mówi koleś z 11lvl. No to sie chyba załamie
Koleś pograj najpierw w tibie a dopiero potem oceniaj innych.
A co do tego kto jest n00bkiem to chyba jush każdy sobie oceni...

Cytuj:
ja gram na securze i mam skile 72/57, magic lvl 15 i 35 lvl
tylko pozostaje jeszcze kwestia ile grasz, bo jak grasz rok jedna postacia to sie nie dziwie że masz 15mlvl na tym lvlu. W moim przypadku to jest niemożliwe, chyba że całą kase wydawałbym na mana-fluidy. Ja po prostu wiem jak expić i wiem gdzie expić. Wystarczy zobaczyć date utworzenia mojej postaci.

Ostatnio edytowany przez salata2005 - 17-01-2005 o 20:15.
salata2005 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 20:23   #31
Staszek
Użytkownik Forum

Staszek's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2004

Domyślny

Spoko Kazdy Wie Ze Jakies 9/10 Uzytkownikow Tego Forum Uzywa Tibia GG Ale Kiedy Robiles SS Mogles Przynajmniej Dla Picu Wylaczyc
stary 17-01-2005, 20:25   #32
salata2005
Użytkownik Forum

salata2005's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Staszek
Spoko Kazdy Wie Ze Jakies 9/10 Uzytkownikow Tego Forum Uzywa Tibia GG Ale Kiedy Robiles SS Mogles Przynajmniej Dla Picu Wylaczyc
moglem ale po co skoro 9/10 uzytkownikow tego forum uzywa tgg to nawet jakby go nie bylo na szkrinach to i tak ludzie by mysleli ze uzywam, a nawet jesli bym go nie uzywal to i tak by mysleli ze go uzywam, więc... po co ukrywać że go używam skoro go używam choć sporadycznie...
Wiem zamotałem,
salata2005 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 20:33   #33
Staszek
Użytkownik Forum

Staszek's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2004

Domyślny

Przynajmniej Po To Nalezy Ukrywac To Zeby Mlodym Graczom ( Newbie ) Nie Dawac Zlego Przykladu xD
stary 17-01-2005, 20:56   #34
KSUH
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Benitez

hehe dobrze powiedziane
KSUH jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 21:00   #35
Misieq Druid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Devias

Stan: Aktywny gracz
Imię: Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tracker
Świat: CamMu
Poziom: 253
Misieq Druid ma numer GG 1391767
Domyślny

Cytuj:
wez to stary schowaj i sie nie osmieszaj buahahaha 30 lvl i taki shitowaty EQ i w dodatku expi na rotach omg wiesz jeszcze jakbys na tych rotach z tarcza i dzidami expil to co innego ale ty caly czas z luku nawalasz... dlatego masz takie shitowate skile stary na twoim lvl to powinienes miec dysta ok 73 jesli grasz na servie NON-PVP i z 75 jesli grasz na servie PVP. magic lvl tez sux... ja gram na securze i mam skile 72/57, magic lvl 15 i 35 lvl
Ic o sie smiejesz, sam pewnie biegasz z chain armorem.Na *** mmu lepsze eq, jest palikiem i takie mu wystarczy jak bedzie chcial to se kupi lepsze co cie to obchodzi patrz sie na siebie lolq
Misieq Druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 21:01   #36
KSUH
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roira
cyt:
hahahahaha Showaj te ss bo cię zbanują.....

1) co to za syfny eq..
2) mie wiem jakim cudem ty zrobiłeś taki lewel na rotch...
3) niewiem jak ty z takimi skillami i eq beho zabijasz....heh żenada... ja a 9 mam leprzy eq... bo mam plate legsy

Ps ja na 9 mam 32/28
a znam koleśia ktury(dla porównania)na 25 ma 63/48.
__________________________________________________ _______________

sie chwali... ja mam palla na secuze, 9 lvl skille 65/55...
ale mam shitowy eq wiec robie lvl, hmmy i jazda

buahahah stary chcialbym to zobaczyc juz to widze ze masz palka na secuRZe na 9 lvl ze skilami 63/48 na securze taki skile przewaznie maja na lvl 25-30. nie wiem na czym bys musial trenic pokaz mi SS to moze uwierze. ja na 35 lvl mam 72 dysta. a znam ludzi co na 35 maja dysta ok 68-70 bo u nas ciezko sie treni palowi.
stary 17-01-2005, 21:03   #37
KSUH
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misieq Druid
Ic o sie smiejesz, sam pewnie biegasz z chain armorem.Na *** mmu lepsze eq, jest palikiem i takie mu wystarczy jak bedzie chcial to se kupi lepsze co cie to obchodzi patrz sie na siebie lolq
wiem ze palowi EQ lepsze nie potrzebne. ale chociaz k seta by mogl miec... a nie chain legsy... a jesli chcesz zobaczyc moje EQ to szukaj mojego psota w temacie "wasze EQ" (czy jakos tak)
stary 17-01-2005, 21:08   #38
Stefan12532
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2004

Domyślny

lol czlowiek chcial pokazac co umie a wy tylko go bluzgacie... czy jak wy zrobice cos w tibi co sie wam strazsnie podoba nie chcecie oglosic tego calemu swiatu? -.-

@topic:

chlopie gratzy. DObrze robisz ze najpiew kupujesz bohy :0 wkoncu pall . czekam na wiecej ss
Stefan12532 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 21:08   #39
BuBkin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 12 2004

Domyślny Gratz

Przeczytałem 3 pierwsze komenty to troche sie w****iłem ludzie kolo wstawił ss bo chciał jak sie nie podoba nie komentować co że z bow i na roty ? chcecie do idzcie z kuszą na dragi...
BFT gratz ss
BuBkin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2005, 21:43   #40
-=HuRu=-
Użytkownik Forum

-=HuRu=-'s Avatar

Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Na PrZeStrZeNi ZieMi ;d

Stan: Niegrający
Imię: Arthe
Profesja: Knight
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 47?
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 5
-=HuRu=- ma numer GG 6609057
Cool

OKey z leksza przyznaje wam racje gratz za trafne spostrzeżenie ale z Bow na Rotki . . . nie marnuje on przypadkiem Arrowsów a mówi że zbiera na BoHy "ziarnko0o do ziarnka (...)"

Cytuj:
(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
-=HuRu=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania