|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Oczywiście, ale w grupie mogliśmy by rozmawiać o soli do frytek, o cukrze do cherbaty. Czemu metalowcywy mają swoją grupę, czemu hip-hopowcy też?
Czemu nie lepiej bylo zrobić grupę Muzyka? To może zrobimy grupy takie jak: Milosnicy frytek Miłosnicy hot-dogow milosnicy hamburgerów ... Czemu nie? To dawaj robimy jecsez grupe dla techno, regge, pop, disco polo. Czemu nie? Metal, hip hop ma, to czemu nie inne rodzaje muzyki? Potem zaczniemy robic grupy dla poszczegołnych aktorow/piosenkarzy! Oczywiście, że tak. Przecież to, oczywsite i mądre!
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() @By$iu: Czy ty mnie sluchasz? Walczymy o utworzenie JEDNEJ grupy do rozmowy na temat calej sztuki kulinarnej. I nie chodzi nam o nic wiecej, jak tylko o podforum, zrzeszajace ludzi na poziomie, z ktorymi mozna na te tematy spokojnie porozmawiac.
<edit vol I> @Down; Hmm twoj post nie jest sarkazmem? Bo na taki wyglada. No nic, witaj po wlasciwej stronie. Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 17-01-2005 o 19:42. |
![]() |
![]() |
#23 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() To własnie bronie żarcia. Chce zeby ta grupa powstała!
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ja juz gdzies chyba pisalem o porownywaniu frytek do muzyki, prawda...? Dziecko, uswiadom sobie to wreszcie, ze muzyka jest cokolwiek bardziej zlozona dziedzina niz kulinaria, i ze hh z metalem nie maja _nic_ wspolnego... a taki hot-dog z hamburgerem juz niestety ma, i to sporo... dzisiaj na wiecej ripost ode mnie nie liczcie, chemia sama mi do glowy nie wejdzie, ale i will be back, a wtedy bojcie sie wszyscy, co pisza *******y, albowiem bedziecie zmieszani z blotem...
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Bysiu-powstala grupa nt metalu bo zalozyl ja modek, a potem ktos rzucil ze chce grupke o HH to zamiast rozszerzyc 'zainteresowania' jednej grupki zalozono nowa
![]() @roland Cytuj:
![]() ![]() @topic-bylem pewien, ze to z ROyal Frytexem to jaja ktore kilku forumowiczow obgadalo sobie na IRCu, bo to mi sie wydalo az nazbyt debilnie smieszne. Grupa o frytkach(a moze Frytce? ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() Co do frytek hmm....a czemu nie pasztet. Ale mi też chodzi jedzenie.Moim zdanie jest to swego rodzaju bunt . A demokracja i woność słowa to były ...nie mogę słowa znaleźć . Demokracja byłaby gdyby grupa smakosze została utworzona . A wolność słowa nie dali na grupy to rozmawiamy o jedzeniu tu a oni banują .Raul czemu milczysz?? Czyżby groźba bana odsstraszyła twórcce samego pomysłu??
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
Moje wlasne przemyslenia: Mi chodzi tylko o ZALOZENIE jednej grupy do rozmowy na tematy kulinarne. W rzaden sposob nie przenosi sie to na muzyke. Zreszta wyobrazasz sobie forum, na ktorym metale pluli by na HH i odwrotnie? Bo ja niekoniecznie. Aha. I prosze nie wkladac mi w usta tego, co sie w twojej glowce uroilo, dobrze? @hoomik: No plx Dont keal me! Iw yu keal me my friend with 666 lewel wiil kill you on mein! @down: Oxys, jestes z Kraka? Gratz. A co do w*******ania sie w tematy, ktore zna sie tylko z forum, to jesli koniecznie Ci to przeszkadza to ok, ja tez moge sie z powrotem wy*******ic. -.- Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 17-01-2005 o 19:58. Powód: Kolka bledow + wola skomentowania posta na dole -.- |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Niestety moje konto zostało zablokowe, więc musiałem założyć nowe jedynie w celu wypowiedzenia się w tym temacie. MatKus na ircu nam powiedział, że nie może poświęcic 20 minut na założenie dla nas grupy Smakosze i żebyśmy pisali w OWION. Tak też zrobiłem, założyłem dwa tematy, jeden o przepisie na biszkopt i drugi o Knajpach w Krakowie i co? Zostałem zbanowany! Tak! I to za to, że dostosowałem się do słów naszego kochanego MatKusa. I co o tym myśleć? Yon i pare innych osób miało jednak kiedyś racje kierująć troche ostrych słów pod adresem tibia.pl. Nie rozumiem, dlaczego grupa Smakosze nie powstaje mimo, że wiele osób w innym topicu mówi, że to dobry pomysł, jedynie Drom i MatKus są nie do przekonania. Nic się w niej nie bedzie działo? A kiedy sie cos działo w innych grupach? Większość for prywatnych świeci pustkami i co? No właśnie nie wiem.... Mam nadzieje, że to jescze przemyślicie.
@Hoomik, nie zabieraj ****a głosu w sprawie którą znasz tylko z forum ok? |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() Brawa dla oxygane
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Jak mnie wnerwiaja te nierozerwalne wiezy OWIONu i IRCa. Forumowicze ktorzy na IRCa nie wchodza to niedlugo nie beda juz mieli czego szukac w OWIONie, bo kazdy temat bedzie jedynie dla grupy wtajemniczonych z #tibia.pl -.- LUDZIE! IRC to IRC a forum to forum. I nie powinnismy sie dzielic na dwie grupy-IRCownikow i nie-IRCownikow i zakladac tematy rozumiane jedynie dla jednej z nich... Wg mnie to bez sensu:/
A jak juz koniecznie chcecie pomysli z IRCa bez wyjasnien dawac na forum, to moze niech powstanie grupa IRCownicy w ktorej bylyby tematy rozumiane jedynie przez IRCownikow?...
#32 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Widzę, że temat się rozwinął? Niestety nie było mnie z 2 godziny.
Dzielić forum na IRCowników i nie-IRCowników? A wiesz co mnie obchodzi, że nie umiesz sobie wejść na IRCa i tam trochę posiedzieć? Sorry, ale uważam, że większość znaczących coś użytkowników na tym forum tam dość często przebywa i mi wystarczy tyle. Grupa Royal Frytex, tak zapoczątkowana może i bezsensu, głupota w sumie się zgadzam, ale czemu ****a nie można założyć grupy Smakosze? Co ****a jedzenie to coś gorszego niż muzyka? Muzyka może mieć miliardy grup o c*** wie czym, a nie może być jedna, dosłownie jedna grupa Smakoszy o jedzeniu? Tak jak Oxy napisał. Dokładnie, MatKus na IRCu mówił, że nie założy tej grupy bo nie mielibyśmy o czym w niej gadać i kazał wszystkie tematy z tym związane pisać w OWIONie. She i Oxy napisali i co? I ****a bany. I to jest sprawiedliwość? Nie no ale nasi wszechwiedzący adminkowie nadal uważają, że jak coś raz postanowili to mają rację, przecież nie będziemy mieć o czym rozmawiać, tylko tych co się nie zgadzają to pobanujemy i dalej będzie spokojne życie. Problem jest w tym, że aby być Adminem trzeba mieć forum, aby mieć forum trzeba mieć dużo ludzi, a w taki sposób tylko ich tracicie przez swoje kaprysy. Jak to piękne było powiedziane w filmie "Gladiator" (reklama filmu, może bana dostanę?), że Rzymem nie rządzi Imperator, tylko tłum, on tylko spełnia jego zachcianki. Jeszcze coś, wiem hoomik, że fajnie lizać dupy modom (ooo a tu nawet adminom co za okazja), ale nie umiesz spojżeć obiektywnie? Czy tylko umiesz gadać, że muzyka to nie to samo co jedzenie? To ****a lepiej nic nie pisz.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Więć tak. Drodzy wszycy Ci, którzy uważają, że forum to forum, a IRC to IRC. Skoro nie jesteście na IRCu, to skąd macie coś o nim wiedzieć, co się tam działo? Wyrażacie swoje zdanie, niewiedząc nawet dokładnie o co poszło. "Bo Oxy założył temat, fajni ludzie go poparli to ja też".
No dobra teraz dalej: Zamieszczam wybrane cyaty oraz log, jak komuś by się nie chcaiło czytać.Wypowiedzi, które nie wnosiły nic do tematu oraz były o czymś innym wyciąłem. Cytuj:
Cytuj:
Kod:
[16:39] <@R4ul|afk> MatKus a grupa smakosze? [16:39] <@MatKus> jesli chodzi o grupe, to jak na razie jest ona wylacznie powodem smiechu [16:39] <@MatKus> i zanosi sie na to, ze raczej jej nie bedzie :P [16:39] <@MatKus> ale juz duzo ludzi sie ubawilo, to musze przyznac [16:39] <@[o2][off]> MatKus podaj jakis sensowny powod dlaczego mialo by jej nie byc [16:39] <@R4ul|afk> lol moze byc grupa na konkretny rodzaj muzyki a nie moze byc ogolnie o jedzeniu? [16:40] <@MatKus> idźcie se z takim czymś na www.przepisykulinarne.pl czy nie wiem, jakie strony są o tym :P [16:40] <@MatKus> bo o tym temacie bedzie malo dyskusji na forum [16:40] <@[o2][off]> to niech Metel Militia idzie tez na odpowiednie strony [16:40] <@R4ul|afk> to niech metal militia idzie na strony dla metalu :/ [16:40] <@[o2][off]> Ordo Invictis itp. tez [16:40] <@Vall> Rankor: http://images.google.com -> french fries [16:40] <@MatKus> a nie ma sensu robić grupy, by pisano o tym 10 postów na pół roku [16:40] <@R4ul|afk> MatKus jak tak bedzie to skasujecie grupe [16:41] <@MatKus> a czemu nie? [16:42] <@[o2][off]> Wiec MatKus jak jest za malo postow na ten temat, to mozemy nabic wiecej [16:42] <@R4ul|afk> matkus widzisz jak ludzie popieraja ta grupe? [16:42] <+Hubercik> MatKus: i dobrze ci tak, za to ze nie chcesz grupy zrobic [16:42] <@MatKus> [o2][off] : ilu ludzi? 3? 4? W tym kilku takich, co do kazdej grupy chca isc [16:42] <@kotlownia> jak mi zalatwicie jakies smaczne potrawy bezmiesne to was popre [16:42] <@MatKus> chocby i o pierdzeniu grupa ta byla [16:43] <@[o2][off]> MatKus, jesli grupa bedzie slabo sie rozwiajala to usuniesz i bedzie po sprawie [16:43] <@R4ul|afk> MatKus daj nam szanse [16:43] <@MatKus> [o2][off] : zakladanie grupy to jakies 20-30 minut zabawy (zabawa uprawnieniami) [16:43] <@[o2][off]> MatKus Proszenie was o tą grupe to juz drugi dzien zabawy [16:43] <@MatKus> zdejmowanie jest szybsze o wiele, ale nie chce mi sie bawic pol godziny, zeby za miesiac wywalic to [16:44] <@[o2][off]> a Ty podczas zakladania nie mozesz sobie wziac cos do picia i jedzenia? [16:46] <@[o2][off]> A skoro nie chcesz grupy, to nie miej do nas pretensji jak w OWION bedziemy o tym rozmawiac [16:46] <@[o2][off]> Ja juz sie wzielem za pisanie recenzji frytek Aviko [16:46] <@[o2][off]> zaraz dam do OWION. [16:47] <@MatKus> R4ul|afk : nie bedzie setek tematow. Predzej one sie pokazuja, a bedzie setki banow [16:47] <@Gewof> ale juz zienielem [16:47] <@R4ul|afk> MatKus nam pokasowal [16:47] <@[o2][off]> MatKus chcesz nas za to banowac? [16:47] <@[o2][off]> no problemo [16:48] <@[o2][off]> Skoro nie mozemy sobie na tym forum porozmawiac o jedzeniu to mi na nim nie zalezy [16:48] <@MatKus> [o2][off] : wolno gadac o jedzeniu [16:48] <@MatKus> kto ci zabrania? [16:48] <@R4ul|afk> wlasnie nie rozumiem czemu istnieje grupa na KONKRETNY rodzaj muzyki, jeden gatunek, a nie moze istniec ogolnie o jedzeniu? [16:48] <@[o2][off]> Ty przedchwilą mowiłes, że beda setki banow za to [16:49] <@MatKus> [o2][off] : setki banow za spam bedzie, jak juz [16:49] <@MatKus> o to mi chodzilo [16:49] <@MatKus> jak by sie pojawilo setki tematow o frytkach [16:49] <Tompior> matkus jak napisze temat: "Frytki" a w poscie: lubie frytki bo sa bardzo fajne [16:49] <Tompior> to bedzie spam? :D [16:50] <@R4ul|afk> poto wlasnie jest nam potrzebne suforum naszej grupy [16:51] <+Szi> Walę to, zakladam temat o jedzeniu [16:51] <@MatKus> Tompior : to bedzie wkurzania admina i modkow [16:51] <+Szi> dokladniej o frytkach [16:51] <@MatKus> a jak wiesz, to jest nawet gorsze od spamu ;0 [16:51] <@MatKus> ;)
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Comics
|
![]() Jaki problem w założeniu grupy "wyróżniającej się" między innymi stereotypowymi... Wydaję mi się, że forum tibia.pl powinno rozrastać się w każdą stronę, aby każdy znalazł tu co naprawde lubi. Ja naprzykład bym chętnie wstąpił bo mam to po ojcu, który jest kucarzem xP.
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oxyś, powiem tyle, poległeś w słusznej sprawie! Niech jedzenie ma w końcu przynajmniej taką samą ważność jak muzyka, bo w życiu jest ważniejsze...
A co do mojego opisu, edytowanego defakto przez Droma(niech szczęźnie!), to już zmieniłem, i zminiejszyłem jego wielkość(ponad 4 krotnie), bardziej się nie da(chyba, że zapiszę go w formacie "****** ;p)
#36 |
Fallen Angel
|
![]() Spam She swoja droga a istnienie grupy swoja. Spam musi byc karany ale zeby ludziom grupy nie dac bo uwazacie jej cele za idiotyczne? Kaze wam ktos to czytac?
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() @Raul
Co do IRCa. Pomyślałeś może, że nie każdy ma czas lub ochotę siedzieć na IRCu? Czy dlatego, że tam nie wchodzę oznacza, że jestem kimś mniej ważnym na tym forum od Ciebie? Widzę, że masz ciut za wysokie mniemanie o swojej osobie. Co do Twojego odniesienia do tego, że forum traci użytkowników ponieważ modki banują kogo im się chce. A czytałeś regulamin? Ich obowiązuje tak samo jak nas. Banują tylko tych, którzy łamią regulamin. @topic Nadal uważam, że stworzenie grupy Smakosze nie ma sensu. Zostało już nadmienione, że wypowiecie się po kilka razy co kto lubi, co gotuje itd. A co później? W muzyce jest tak, że co chwila wychodzi nowy krążek i jest o czym rozmawiać. Ale jedzenie? Chyba, że znajdziesz miłośników jedzenia typu ananas ze śledziami w sosie pomidorowym. I
#38 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @up.
Wyobraź sobie dwie sytuacje: Życie bez muzyki. Tylko sąsiedzi się nie będą skarżyli. Życie bez jedzenia. No i jak teraz? Skręcasz się z głodu cały dzień i wcinasz płyty z muzyką? Czy może muzyka uspokaja twoje pragnienia?
![]() |
#39 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @Zindahjira
Gdzie ja napisałem, że ten kto siedzi na IRCu jest ważny na forum. Napisałem, że Ci co coś znaczą na forum z reguły dość często siedzą na IRCu. Nie, nie myślę o sobie. Ale zapewniam, że bardziej znani na forum są na przykład: Oxygane, Gewof, Gonzo czy She. A nie Zindahjira. Sorry, to moja opinia, ale możesz się zapytać kogo bardziej znają, Ciebie czy tych wymienionych wcześniej. Ale nie zbaczajmy z głównego tematu rozmowy.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@ Zindicośtam Tak, jesteś mniej ważny... I co z tego?? Nie wszyscy muszą być wszędzie "szychami"... A co do regulaminu, coraz częściej odnoszę wrażenie, że modowie i adminowie(zwłaszcza Drom) są jakby ponad prawem. Dromader nie trzyma się już zadnych zakazów, edytuje mi podpis, chociaż nie złamałem żadnego z regulaminowych praw... Sory Drom, ale jeśli jest jakieś niepisane prawo, to może je napiszcie, tak dla zasady. Hail Royal Frytex!