|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Off: Jeżeli otoczysz się parcelami...i je podpalisz...to gs je przesunie. Jeśli otoczysz się parcelami...i walniesz na siebie e-bombe...to ni epowinnien podejsc. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() A może tak by się otoczyć ratami i nawalać GS. Co wtedy zrobi pajączek zabije raty czy będzie nas atakować z poison field?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Zabije raty, jezeli otoczylibysmy sie mocniejszymi potworami od minosow np. soldierami wtedy gs nie zabije ich ale bedizemy dosatwac od soldow obrazenia i dodatkowo obrazenia od trucizny pajaka.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Mysle ze podpalonych parceli to nie przesunie. ale sproboj to zrobic z cycem, jesli cyc nie odsunie to gs tez nie
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() mmm... ciekawe, ciekawe ... chyba pojde sprobowac z tymi parcelami i e-bombke ;] ale nie mam knighta ... tylko 41 palek ... wiec chyba nie dam rady
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elberos Kalinowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sanatio
Świat: Secura
Poziom: 41
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Elbero ..... gratz ! ja ubilem raz jakies 100 gsow i zadnego lootu,, oprocz kasy p-armorow i b-legow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajnie bo ja mam 22 palla se skillami 73/61 i chodze GS solo z bagiem uhow...
zabijem tam 2 GS i wypadly mi k legsy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pitagolik
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brotherhood of blood
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Skille: 20/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
Jak dobrze pamiętam to sie liczy tak: 35 many <lvl 1-8> + 30 many/poziom dla druta i sorca. Z tego wynika, że ten twój druid miał dokładnie 125 many ![]() @re topic: myśle, że skoro nie zadziałają fire fieldy, można by "naelektryzować" parcele energy fieldami.
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: Iława
|
![]() Powiem Ci tyle, kiedyś jak rzuciłeś fire bombe na gsa to sie nie ruszał rzucał tylko z poison fieldow ale teraz lepiej nie proboj takich sztuczek jesli nie chcesz odrabiac lvl albo skili nie radze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() LoL pomysl z parcelami i f-bomba juz jest stary i nie dziala (przyplacilem to zyciem) ale co do e-bomb i parceli lub otoczenie sie potworkami To dziala!!
P.S osobiscie wole sposob up/down |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Sadze ze uzycie energy fieldow jest dobrym pomyslem, mam niepotrzebnom postac 20 lv druida wiec bede eksperymentowal
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() teraz ja powiem swoje zdanie.
-otoczysz sie parcelmi rzucisz na to fire lub energy bombe gs podejdzie przesunie(gdzies za siebie , ale ogien lub energy zostanie na swoim miejscu) lub zniszczy parcele i cie bedzie atakowal (jezeli cie tylko zobaczy) -optoczysz sie potworkami gs zabije lub je przesunie (przed wieloma updatami tak nie bylo ,ale to dawno temu ![]() -ogien nie dziala i nigdy nie dzialal na gsy wiec on se moze chodzic po nich i pojawiaja sie chmurki , wiec radze w niego tego nie rzucac(strata run) -jest poison bomb? bo nie slyszalem jeszcze -wiec jedynie mozna teraz gsa zabic z blokere, solo , wejsc -sd-zejsc i tak w kólko az zabijesz ,z paroma osobnikami np.same palki ![]() mysle ze wam sie to przyda cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() @up
dzieki mysle ze tym postem wyjasniles wiele kontrowersji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Co do tej rozmowy o zabijaniu GSa na witch swamp przy pomocy niskopoziomowego maga i summona - nie da się, gdyż po ostatnim update'cie zabudowali to miejsce drzewami i nie ma jak gnoja zlure'ować
![]()
Piroko Linux 2.0 now featuring LDW (Largo Desktop Enviroment) 43.4 50% cute. 50% deadly force. 100% ice cold. ph34r t3h penguin! copyright: www.megatokyo.com Ostatnio edytowany przez Ing - 22-02-2005 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() Ing no wlasnie o to mi chodzilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: WrOcEk // Chimera :>
![]() |
![]() a czy gsa da rade tak pojechac , jak sd tzn palkiem z 70 distance np metoda up / down ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula