|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2009
|
![]() Dzięki wszystkim za komentarze : ) Już wczoraj miałem dodać ssy, ale po przyjściu z dworu przyszła sroga burza, a po ostatnim pieprznięciu w linie wysokiego napięcia kilkadziesiąt metrów od mojego okna wole wyłączyć kompa : P Ok, jodyma. Eveis Frost hunt na okolnir - 2 hunty Pierwszy hunt Ogólnie mowiąc hunty były ciężko nudne... No, ale mówiłem, że ssy będą z każdego huntu, więc dotrzymam słowa. Drugi był nieśmiały i schował się po za ekran : P ![]() W trzech to każdy kozak. ![]() O nie ! Co to ?! Spadł mi splbk... ( Będe wrzucał ss za każdym razem kiedy zleci mi item warty więcej niż 3k : P ) O tak o. ![]() I teraz tak: Cytuj:
Wstawiam, bo fajnie wyszło : P ![]() trzy hatchlingi z tatusiem ![]() I znów sowity loot ( Gdy nie wrzucałem jeszcze ssów z "teraz" to spadł mi dsm. Nie wiem co się z nimi dzieje ; P ) ![]() Cytuj:
World Quest. Ok. Jeżeli gracie w Tibie to wiecie, że jest world Quest dotyczący niańczenia małego demona : P Wczoraj go oddałem do mamusi i mam jednego ssa : P ![]() Nawiasem mowiąc mam bardzo mało zrobionych achiv'ów ( z tych co trzeba samemu robić. Nie żadne INQ, POI itp ) więc jeśli najdzie mnie ochota zaczne je robic. A co za tym idzie, porobie ssy. Zulazza The Corruptor ( Obiecany bonusik ) Ładny hit wszedl ^^ Ofc żart... ![]() Niff - hitolec 1000~ ![]() Niff - hitolec 1200~ ![]() ( Raz, czy dwa wszedł w niego sporo większy hit, ale nie uchwyciłem : ( ) Loot z Zulazzy to Gold Ingot, Green Gem i Pall Armor. ; / Chizzoron The Distorter ![]() Z niego nic nie spadło ![]() I na koniec, Otoczeni ![]() Dzień przed huntem na frostach wpadł awansik, więc zamieszczam ![]() ![]() To na tyle. Mam nadzieje, że się podobało. No i już tradycyjnie, proszę o chociaż jeden komentarz : ) Ostatnio edytowany przez Eveis - 13-05-2011 o 17:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Ruda Śląska/Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Malfroy
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 300
Skille: 113/108
Poziom mag.: 10
|
![]() fajnie wygląda takie podsumowanie hunta, że też chce Ci sie co do gpeka wszystko liczyć xD
gratki i dawaj dalej ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2010
|
![]() dokładnie, obliczanie profitu z huntu koksi. Super zdjecia, następnym razem PYKNIE loot. Powodzenia w prowadzeniu tematu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Malf, Siedmiodniowy - Dzięki : ) Eveis Frost hunt O takie o ![]() i takie... ![]() Towerka spadła... I tylko ona... ![]() Awans - 136 Lvl ![]() Kumpel szukał dwóch osób na "Strike task" na Zao, więc postanowiłem mu pomóc i "dokończyć" hunt na zao. Ale jak później się okazało, zrobił się osobny huncik ![]() Cytuj:
Strike task ~1) ![]() ~2) ![]() ~3) ![]() Spadł Zao armor ; P Poszedłem, dokupiłem supplies, wróciłem na Zao expić... Stepy zao Ekszyn 1 ![]() O tak - 5k... ![]() Tutaj musiałem już wracać. Byłem sam na całym respie, a do tego był masakrycznie szybki resp. Chciałem iść na osade Chaochai ( Taka wioska na północ ), ale resp mi na to nie pozwalał. Szybko schodziły poty i wolałem się "Wycofać" ![]() Po lewo był jeszcze jeden, ale obciąłem go, bo byłby za duży ss : P ![]() W sumie 5 Legionistów. Raz mnie tak podziergały, że prawie leżałem na posadzce. Zao Legi. ![]() Cytuj:
![]() l l l V ![]() Po huncie poszedłem zrobić ss w domku. Stare powiedzenie - Mały, ciasny, ale własny : D ![]() Sieve Crocodile task : P Zalogowałem się na Sieve i zorientowałem się, że jestem sam na respie krokodyli, więc postanowiłem dokończyć taska. Podpalamy ^.^ ![]() I znowu podpalamy ; P ![]() Jakiś tam brak respa... ![]() Awansik - 21 Lvl ![]() 300/300 ![]() The Snapper ![]() Loot ![]() Narazie mam ( uwaga, TO NIE ŻART ) 6 pkt w taskach \o/ To na tyle ![]() Ostatnio edytowany przez Eveis - 14-05-2011 o 22:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Gildia: Ni ma
Świat: Candia
Poziom mag.: 9
|
![]() nie ma sensu prowadzic tutaj tematu, nie doczekasz sie nigdy komentarzy, wiekszosc ludzi tutaj wbija jedynie pohejtowac.
anyway, mi sie personalnie temat podoba, i bede zagladal tutaj, powodzenia.
22:45 Kwadratuz [112]: ;* 22:45 Arcer On Refugia [9]: ty masz rl life? ![]() 22:45 Arcer On Refugia [9]: XD 22:45 Kwadratuz [112]: poco 01:21 Versa [94]: Niedlugo otworze Tymbarka a tu pod nakretka napis: "Naki here." |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2010
Gildia: Emualuje plecy
Świat: Niewiemjeszcze
|
![]() chce niech prowadzi, może widzi sens -.-
@topic powodzenia fajne te liczenie profitu itp. jedziesz dalej ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2011
|
![]() No bardzo ciekawe fotki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2009
Lokacja: Poznań
Imię: Filip
Świat: Guardia
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
|
![]() @ naki aka nabijarka postów
patrząc na ilość komentarzy w tym temacie, śmiem twierdzić, że pierdolisz głupoty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Naki - Jeśli będzie tak jak do tej pory to w zupełności mi to wystarczy : ) Dzięki wszystkim za komentarze. Hmm... Ostatnio nie grałem zbyt długo... a to źle się czułem, a to nie było czasu, a to po szkole spałem ( dzisiaj ) No, ale wstałem i dodaje screeny : ) Dzisiaj będzie bieda, bo nigdzie się nie wybierałem. Eveis Zao Hunt ( Stepy ) Po ostatnim huncie zorientowałem się, że nie mam hajsu w banku... Na szczęście miałem domek pełen itemów i postanowiłem je sprzedać. Stwierdziłem, że w domki pobawie się na wyższym lvlu : P Sprzedaż loota: ![]() 3x Leggionaire ![]() 3x Leggionaire ![]() 2x Leggionaire i 2x High Guard ![]() 4x Dragon, Leggionaire, High Guard ![]() 6x High Guard ![]() 8x Dragon ![]() Teraz coś loota : P Drakinata ![]() Drakinata ![]() Drakinata ![]() Zao Armor ![]() Zao Shoes - Ssa gdzieś zgubiłem lol. Nie zapisałem chyba. Cytuj:
Mam nadzieję, że dacie mi możliwość dodania kolejnych ssów ; ) Czekam ! Ostatnio edytowany przez Eveis - 17-05-2011 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() STEPY ZAO <3 tam się można dorobić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta, te stepy ZAO to dosyć dobry exp i very good kaska (przeważnie). No ale idz na jakieś dl'e, ogólnie nawet na hunta sie przejedz ;d
gl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Temat widze sie powoli rozkreca
![]() ![]() Trzymaj temat tak dalej. Kciuk w góre i piona ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() no może i temat fajny , ale zaniedbany. Masz najwiecej chyba komentów w tak krótkim czasie od powstania a screeny są coraz rzadziej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fresko - Nie znosze Dli. Nie wiem czemu : P Nie miałem do nich nigdy szczęścia ; ( Ale dziś były wstępne konwersacje na temat Huntu na Drakenach w przyszłą sobotę ; P Zobaczymy co z tego wyjdzie : )) @ZonaRomana - Uwierz mi, że nie jestem dobry z matmy haha : )) Na jakim osiedlu mieszkasz ? @Siedmiodniowy - Ofc każdy ma prawo wyrazić swoją opinie na temat mojego tematu i ofc to szanuje : ) Ale, Ale chciałbym napisać parę słów na swoją obronę : P Jak każdy mam swoje życie prywatne i wiadomo, że raz mam więcej czasu na grę, a drugi raz poprostu tego czasu się nie ma. Jestem w trakcie poprawiania swoich ocen. Zdarzyły się też dłuższe wyjścia z kumplami, więc nie zawsze mam czas na zrobienie, dajmy na to 10 ssów, obrobienie ich, opisanie i wstawienie, ale robie co w mojej mocy : ) @Konin - Ja mieszkam na staraku : )) Kiedyś możemy się zgadać z ŻonąRomana i wyskoczyć gdzieś : D Eveis Jak już pisałem wcześniej miałem zamiar zrobić Ice Island Quest ( Mines ) Na poczatku były problemy ze zdobyciem dwóch Fish Finow, ale w końcu zalogowała się moja kumpela i mnie poratowała : ) <Macha do Ani> Ice Island Quest ( Mines ) Misja pierwsza Pierwsza misja polegała na rozbiciu zamarzających dziur w lodzie, po to, aby Chaokye nie wykorzystały ich do zaatakowania Svargrond. ![]() ![]() ![]() Misja druga Pewna szamanka zaniepokojona jest obozem łowców, którzy polują na zwierzęta. Musiałem udać się na Tiqande w celu napełnienia dzbanka termitami. ![]() Później musiałem popłynąć na Tyrsung i wypuścić termity na statek łowców. Chyba każdy wie po co : ) ![]() Misja trzecia Moim zadaniem było pomalowanie 3 młodych fok zieloną farbą, żeby łowcy nie skusili się na ich skóry, co ocali im życie. ![]() Misja czwarta Misja polegała na tym, aby zebrać składniki na miksturę, którą szamanka ma zamiar przygotowacć dla wojowników, żeby mieli więcej siły do zwalczania różnych przeciwności. ![]() Misja piąta Siflind - szamanka odesłała mnie do Nilsora - opiekuna psów. Okazuje się, że Psy Nilsora zaczęły chorować. Druidzi z Carlin polecili mu lekarstwo. Niestety składniki są bardzo rzadkie. Pierwszy składnik to Piece of Cactus - kawałek kaktusa "Wielbiciela Słońca". Musiałem kupić nóż kuchenny i uciąć kawałek kaktusa. ![]() Drugi składnik to Hydra Tongue - roślina "Język Hydry" Można ją kupić u Npc Rose w Venore za 100 gp. ( Tak na ssie pisze, że za 50, ale później ona zmienia zdanie i sella jednak za 100 gp ; DD ![]() Trzeci składnik to Nilsor's Waterskin - bukłak z wodą z gejzerów z Okolnir Musiałem go u niego kupic za 25gp : P I póżniej napełnić wodą z gejzerów ![]() ![]() Czwarty składnik to Fine Sulphur - czysta siarka Czystą siarkę można zdobyć było z nie aktywnego lavahole. A taki znajduje się miedzy Thais, a Fibulą ![]() Piąty składnik to Purple Kiss Blossom - kwiat "Fioletowego Pocałunku" Musiałem po niego udać się na Tiqande : P ![]() Szósty składnik to Mushroom Spores - zarodniki muchomora Znajdował się bardzo blisko poprzedniego składnika ![]() Ostatni składnik Frostbite Herb - mroźne ziele Znajdował sie na Ice golemach niedaleko miasta. ![]() Po wykonaniu tej misji można już pływać na Grimlund - wyspe z Chakoyami Misja szósta Hjaern wysłał mnie do Helheim. Chciał dowiedzieć się co zamieszkuje tą wyspę i co się na niej znajduje. Dojście do celu nie sprawiło mi większych problemów. Braindeath ![]() I to po co tu przyszedlem ![]() Misja siódma Moim zadaniem była podróż do obozu Krimhorn ( barby ; P ) I oderanie raportu od szpiega. Jakieś zabawy z Mas sanem ![]() ![]() ![]() Krysztal: ![]() Od tej pory mogę wchodzić do kopalni : ) Jeślii znajdzie się jakiś mały team czy cuś, to zrobię full Norsemana : P Ssów z huntu na Mines możecie spodziewać się na dniach. Wtedy, kiedy zadzwonie do mojego kumpla i opierd... go, żeby grał : P Ostatnio edytowany przez Eveis - 22-05-2011 o 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Tez jestem z Konina. Specjalnie zrobilem to konto zeby spytac sie na jakim osiedlu mieszkasz. Ja mieszkam na Zatorzu
![]() ![]() Konin Team Ostatnio edytowany przez Konin - 22-05-2011 o 12:52. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam ponownie. Tak jak mówiłem na dniach miałem iść na pierwszy w swoim życiu Mines hunt : P Tak też było. Eveis Mines hunt Na początku byłem skupiony: Jak, gdzie, kiedy i dlaczego. ![]() Uparty Demon... Od razu przerzucił się na mnie, a spowrotem na Nighta nie chciał ;P Chyba lubił mojego miśka. ( Night gdzieś się schował ) ![]() Tutaj bezradny Lost Soul ![]() Dziergam Destro, a Night gdzieś tam na dole goni Plaga na redzie : P ( Nie lubie jak to gówno tak ucieka... ) ![]() 2x Mara, Destro. Biliśmy Mara, zjechaliśmy go do reda i uciekł. W tym samym czasie przybiegł destro. Więc zaczęliśmy go bić. Po chwili spowrotem przybiegł Mar, ale z pomocą swojego kolegii : P ![]() Gorącoooo.... ![]() Plag ![]() 2x Plag + Moja reakcja : P ![]() Tutaj troche lotow - Bez szału K legi ( Drugie gdzieś zgubiłem... ) ![]() Gs z Dema ( Destro dziś nawet jednego itema nie dał ;,( ) ![]() Boszki ![]() Cytuj:
To na tyle : ) Ssow trochę mało, ale to z powodu tego, że skupiałem się jak biegać i ogólnie poznawałem respa. Następnym razem powinno być więcej : ) Ostatnio edytowany przez Eveis - 29-05-2011 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() bardzo fajne ss'y nice proficik, pewnie Ci sie fajnie tal latało. bd temat kręć dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Może wybierzesz sie z tym drugim palkiem na więcej wspólnych wypadów? Opcja 2x palek jest opłacalna i można w paru fajnych miejsach poexpić.
Co do miejsca zamieszkania to różnie, 5os, Rudzica. Ale większosc czasu spedzam raczej na os 3, czy tam na blokach na górniczej ![]() ~Dudek
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmm... Dziś miała być fajna niespodzianka w postaci Draken huntu, ale moja kumpela nie miała prądu, więc nie wypaliło : ( I ze względu na to, dzisiaj znów nudy z frostów ( na końcu prośba do was* )... Eveis Frost Hunt - Okolnir ( dwa hunty ) Nie mam zbyt dużo ssów, bo nie chce robić ich na siłe. Ich troje ![]() ![]() ![]() Jakiś Sanik ![]() Rekord expa na frostach : P W końcu przekroczyłem 300k/h : P Zawsze miałem 293k/h ![]() Towerka ( Nic nie leci z tego shitu... ) ![]() Cytuj:
Cytuj:
Z góry dzięki : ) Ostatnio edytowany przez Eveis - 29-05-2011 o 22:05. |
||
![]() |
![]() |