|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jak ktoś wie lepiej prosze skomentowac .Ten temat powinnien być zamknięty. Bo każdy mondry człowiek wie ze wystarczy kilka godzin pracy i wsadzisz keylogera w .rec. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDANSK
![]() |
![]() Mental masz racje że keylogger gromadzi all hasła w notatniku , ale ja niemam keyloggera bo ściągam filmy z tibi.pl bo mój kolega sie nadział na NUB BOTA czy jak to zwą i niema chara . Ja i tak wiedziałem że ten NUB BOT to szmira.. niezapominajmy jednak że na tibi.pl jest antyhack projekt który jest udsokonalany przed administratorów tibi.pl i wątpie by taki kicz zwany keyloggerem przedarł sie do wspaniałych źródeł tibi.pl . Oczywiście na tibi.xx.pl jest dużo łatwiej o keyloggera ( niewiem dokladnie z jakich programów ) bo tam niemają takich zabezpieczeń , a tibia.pl jest najlepszą polską stroną o tibi więc napewno są tu ludzie odpowiedzialni a nie jacyś bymbły które nic niewiedzą o tibi , ja uważam że na stronie www.tibia.pl niema i niebędzie żadnego keyloggera bo jest to poprostu niemożliwe z powodu zabezpieczeń.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem czemu mówisz o NUB-BOCIE jako o keylogu bo ja miałem ten program na kompie i zrobiłem mu takiego scana że czym sie dało .Nie używałem.Ale wyszło że jest czysty poprostu zrobiłem scana 5 anty vir.
Nie można obrażać tibia.xx.pl ponieważ mają fajne cheaty..Może z keylogami ale zawsze można keyloga usunąć.Ja oficjalnie nie używam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() no to kurczak jak sie usuwa te kejlogsy?
no i niezle pojechales temu menatalowi bo sie tak wozil jak ciota jakas normalnie. nabija sobie posty down jeden i nawet mozgu niema noobek kuczy |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Mithenither wyglondasz tak jak twój avatar czy tak bendziesz wyglondac iak cie dorwe ![]() Pozdro lunara de best (harmonia Pały)Non pvp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Można zrobić tak wejście w start -> uruchom -> regedit. Pokaże nam się edytor rejestru. Wchodzimy w Kod: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run i klikamy na Run. W run pokazane sa wszystkie świństwa typu kl czy trojan. Prawym myszki i usuń. Restart kompa i powinno kl nie być Specialnie dla urodziwa trollica ![]() Nadal myślisz że jestem down ![]() Ostatnio edytowany przez mental - 22-01-2005 o 19:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Niektórzy ludzie niestety mózgu nie umieją używać i trochę za wolno myślą, Mily Knight, powtórze Ci jeszcze raz jak czterolatkowi: To że ściągnąłeś nie wiadomo ile filmów nie oznacza, że keyloggera nie można podczepić pod .rec, ale też nie oznacza, że takowego ściągnąłeś. Ja próbuje Ci tylko uświadomić, że podczepienie wirusa pod plik z zakończeniem .rec JEST MOŻLIWE tylko nie jest to proste. Jak tego nie rozumiesz to szczerze współczuję i proponuję pouczyć się trochę o tym gdzie można, a gdzie nie podczepić wirusa.
A Ty Urodziwa Trollico - trochę kultury proponuję, bo chamstwem nie zaimponujesz na tym forum -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ej mental a edita textu nie można było zrobić tylko odrazu jeden post pod drugim pisać?
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Swietny temat, jeżdzicie po sobie az milo
![]() Ja narazie kibicuje Mitthenitherowi bo mental za bardzo sie wozi ![]() BIJCIE SIE KOLESIE !!111oneone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() mithenither takimi postami ze sie woze i które nie maiom nic na temat nic nie zyskasz i ja sie nie woże no czym sie woże pało jescze raz pszeczytam mental sie wozi i sie wkórw... Modki oni mnie denerwuiom Knight de best <lunara> Ostatnio edytowany przez mental - 24-01-2005 o 15:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() @re up up
Thx, że mnie popierasz ![]() A wgóle Mental nie wozi się tak tylko na forum. @up Mental i komu chcesz udowodnić, że nie używasz cheatów? Bo skoro oni nie wiedzą, że avatara zrobiłeś dzięki nowej TibiiGG, to nie znaczy, że możesz się na forum wypierać tego, że cheatów nie używasz. Ja mogę się przyznać, że przez około 1,5 tygodnia używałem TibiiGG, ale przestałem to robić bo nie miało to sensu. A i jeszcze jedno: Polecam kupić słownik J.Polskiego i nauczyć się pisowni niektórych wyrazów. BTW:Co do Virusów w rec: technika poszła tak naprzód, że wszystko jest możliwe, a skoro wszystko jest możliwe to także virusy w rec. A i jeszcze jedno: Nie obrażajcie tak otwarcie mentala (bo może mi zrobić kuku), lepiej zrobic to bardziej skrycie bo on trochę jak mały ![]() I skończmy ten ![]() 5 Słów na koniec: Nie mam 3 postów na krzyż ![]() ![]()
Zapraszam do obejrzenia i skomentowania moich tematów ze zdjęciami ![]() Moje zdjęcia Mine % Friend's screens ~Pierwszy Polski paladyn który zrobił deep fib solo na 52 lv ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mitthenither - 24-01-2005 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Do keylogow w rec jeszcze sie troche poczeka. @Mental Przydaloby sie zaszczepic jakiegos virusa, co bedzie tlumaczyl twoje posty na bardziej zrozumiale wersje. I dlaczego chcesz bic kolege? ;] Mi sie wydaje, ze za to, ze powiedzial prawde i cie osmieszyl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() orto (15:58)
jeszcze 1 post i masz w*******l kórwa ja sie wożeee chyba tylko ty nie dostałeś bicia w bloku time to kuku orto (15:59) dasz tom rozmowe na tibia.pl bicie hitm@n (16:03) cya na razie powodzenia orto (16:03) zobaczyszzzz orto (16:03) nie pisz po***anych postów hitm@n (16:03) przeczytaj to co pisze jak edytowalem orto (16:04) strona nie działą hitm@n (16:04) tylko forum wylaczyli orto (16:04) jak cos fe to ide do ciebie hitm@n (16:04) forum jest od tego zeby sie pozlewac orto (16:04) ale nie ten temat orto (16:05) to jest poważny temat hitm@n (16:05) napisalem ze koniec offtopica orto (16:05) o wirusach orto (16:05) a nie mental sie wozi orto (16:05) czym sie woże hitm@n (16:05) przeczytaj co napisalem a potem gadaj orto (16:05) czym sie woze hitm@n (16:05) abojawiem orto (16:05) to po hui piszesz hitm@n (16:05) zlewam sie hitm@n (16:05) zeby jaja byly orto (16:05) ale nie ten temat hitm@n (16:06) przeczytaj co napisalem (zeedytowalem) orto (16:06) jak naprawiom forum hitm@n (16:06) to sie dowiesz ze akurat w tym cie popieram hitm@n (16:06) nie mowie ze taraz orto (16:06) ide z psem hitm@n (16:06) tylko jak aktywuja orto (16:07) ta hitm@n (16:12) powiedz jak aktywuja strone to moia rozmowa z mithenitherem mithenither to hitm@an a ja to orto SIERGIEY CHCE GO BIĆ BO WIDZISZ ŻE ON SOBIE JAJA ROBI z tego tematu a wy go popieracie bo fajnie sie bluzga dwoch loli kurde siergiey nikt na wirusy w rec nie czeka one som koniec tematu ja nie podchodze do tibi z strony gry tylko z strony technicznej i nikomu zle nie życze ale powinni wam do rec kiedyś wira wpakować za 2 tygodnie kolega zrobi wira w rec i dam kto bedzie chciał na pszekonanie sie ze sie da i powiem tej osobie jaki ma pass i numer jak sie uda bo kolega nie hacker ale sie zna .. i niech nikt nie mowi że mental sie wozi jak widzicie z rozmowy mithenither was chce zabawić a nie podchodzi do tematu poważnie i ja wam tom rozmowe całom i uczciwom pokazałem nie tak jak wy nic o mnie nie wiecie a osondzacje MENTAL SIE WOZI |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() orto (15:58)
jeszcze 1 post i masz w*******l (cenzura) ja sie wożeee chyba tylko ty nie dostałeś bicia w bloku time to kuku orto (15:59) dasz tom rozmowe na tibia.pl bicie hitm@n (16:03) cya na razie powodzenia orto (16:03) zobaczyszzzz orto (16:03) nie pisz po***anych postów hitm@n (16:03) przeczytaj to co pisze jak edytowalem orto (16:04) strona nie działą hitm@n (16:04) tylko forum wylaczyli orto (16:04) jak cos fe to ide do ciebie hitm@n (16:04) forum jest od tego zeby sie pozlewac orto (16:04) ale nie ten temat orto (16:05) to jest poważny temat hitm@n (16:05) napisalem ze koniec offtopica orto (16:05) o wirusach orto (16:05) a nie mental sie wozi orto (16:05) czym sie woże hitm@n (16:05) przeczytaj co napisalem a potem gadaj orto (16:05) czym sie woze hitm@n (16:05) abojawiem orto (16:05) to po hu.. piszesz hitm@n (16:05) zlewam sie hitm@n (16:05) zeby jaja byly orto (16:05) ale nie ten temat hitm@n (16:06) przeczytaj co napisalem (zeedytowalem) orto (16:06) jak naprawiom forum hitm@n (16:06) to sie dowiesz ze akurat w tym cie popieram hitm@n (16:06) nie mowie ze taraz orto (16:06) ide z psem hitm@n (16:06) tylko jak aktywuja orto (16:07) ta hitm@n (16:12) powiedz jak aktywuja strone to moia rozmowa z mithenitherem mithenither to hitm@an a ja to orto SIERGIEY CHCE GO BIĆ BO WIDZISZ ŻE ON SOBIE JAJA ROBI z tego tematu a wy go popieracie bo fajnie sie bluzga dwoch loli kurde siergiey nikt na wirusy w rec nie czeka one som koniec tematu ja nie podchodze do tibi z strony gry tylko z strony technicznej i nikomu zle nie życze ale powinni wam do rec kiedyś wira wpakować za 2 tygodnie kolega zrobi wira w rec i dam kto bedzie chciał na pszekonanie sie ze sie da i powiem tej osobie jaki ma pass i numer jak sie uda bo kolega nie hacker ale sie zna .. i niech nikt nie mowi że mental sie wozi jak widzicie z rozmowy mithenither was chce zabawić a nie podchodzi do tematu poważnie i ja wam tom rozmowe całom i uczciwom pokazałem nie tak jak wy nic o mnie nie wiecie a osondzacje MENTAL SIE WOZI nich mnie jakiś koleś popsze co sie zna na informatyce że mam racje w necie looknicie dowiedzcje się coś na ten temat a nie niema w rec wir ![]() Ostatnio edytowany przez mental - 24-01-2005 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() przeczytalem prawie cala twoja rozmowe na gg... i moge o tobie powiedziec 2 slowa.....
BUAHAHHAHAHAHAHHAHA JAKI DEBIL xD i jak to powiedzial Abraham Lincoln Lepiej nic nie mowic i narazic sie na podejzenie o glupote, niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci. przemyslcie to... a poza tym mozna by to przeniesc do "o wszystkim i o niczym" |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam dość pisania w rec mogom być wirusy .Ja tylko chciałem wam uświadomić i zalożycielowi tego tematu ze w rec mogom być wirusy.Koniec tematu w którym widać że nikt mnie nie popsze bo nikt nie ma poięcia
cya all |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory
Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() teoretycznie to do wszytkiego mozna wlepic virka. wszystko co uruchamia jakis kod, moze uruchomic kod virusa. to moze byc cos nawet jak uruchamianie pliku exe, tylko ze przez inny program...
![]() Ostatnio edytowany przez i00n - 25-01-2005 o 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDANSK
![]() |
![]() Może i są wirusy w rec i sie da je podczepić , ale napewno na www.tibia.pl NIEMA do jasnej pelargoni ile razy mam wam mówić że tu jest antyhack projekt
![]()