![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() wow 49 lvl ja gram nowym charem od piatku i mam 35 lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() @up
Ostatnio w battleona grałem na początku wakacji ![]() Ty się spodziewasz 100 lvl w tydzien?
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ![]() i Miecz mi juz nie znika ale już nie chce mi sie grać jak ktoś chce moge mu dać moj char w Adventure Questa za jakiś item w tibia xD
"Jestem śmiercią która Cię otacza, poddaj się a nie będziesz cierpieć" Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 27-01-2005 o 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() moze mi ktos powie skad moge wziac te gre przepraszam za offtop ale ta gra mi na niezla wyglada względemwaszych charów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() ekhu czy ktos mi wytlumaczy o co w tej grze lazi?mam 24 lvl i jak chce isc na jakiegos questa to zwykle brakuje mi miksturek...i umieram
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Silanah
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 36+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6+
|
![]() Ja tam grałem jeden dzien a następnego mi wyskoczyło cos o guardianie i ze trzeba juz płacic -_-" powiedzcie jak to jest..a tak to wszystko spoko z grą jak narazie mam 4 lvl ;P imie Kazuya(chyba
![]() ![]() dobra,to juz niewazne ;D od posta poprzednika przeczytałem ze kase zbieraja ^^
From my point of look - the jedi are evil! Ostatnio edytowany przez Sheverish - 31-01-2005 o 20:40. Powód: Juz wiem ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ethelion
Adventurer lv 23 Na jakim lv da sie pokonac Grimfanga i mniej wiecej z jakim eq? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, skoro tak zachwalacie ta gre chcialem ja sciagnac, bo mam grype a gry takie jak Ryl / Ko / Tibia / Mu i duzo duzo innych juz mi sie znudzily, zeby grac w wowa brakuje mi jednego pliku, ktory dostane o okolo 17, ale cos trzeba porobic przez ten czas. Tylko ze ten zafajdany link nie dziala, pozatym szukalem w wyszukiwarkach i nic wszystkie inne strony mi sie laduja tylko nie ta. Czy moglby ktos podac jakis dokladniejszy link juz do sciagania i zakladani konta. Mnie juz normlanie szlag trafia
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: Nie trzeba nic sciagac
![]() ![]() ![]() ![]() Ale mi teraz stronka nie dziala ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Mam pytanie jak mam zrobic jakis tam class ?? bo mam dragon arm i tam sa specjalne ataki tylko trzeba miec jakis tam class i nie wiem co mam zrobic zeby adv dostac w tym co zrobic ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2004
|
![]() A teraz ja
![]() name:Senavi class:mage level:36 skile:all po 45 oprócz luck ![]() nie wiem czy dobre slkile ale nawalam dobrze :> mój hit w drzewo tego takiego potworka za 110 HP ![]() Ostatnio edytowany przez lord de'Mord-Isara - 08-02-2005 o 13:05. Powód: Bo mi level wskoczył :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
![]() |
![]() Ja tam mam biedną postać
![]() 7 lvl Dragon slayer a i nie wiem ale nie o ot mi w sumie chodiz bo ostatnio znalazłem taką runke taki jakby kanień a w nim wyryty miecz co to jest..?? Nazwy nie pamiętam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
![]() |
![]() No chyba uż wiem co to jest to jest jakiś mieczyk bo dzisiaj rano znalazłem do niego część ale nei wiem co to za miecz może ktoś z was już go ma..?
powiedzcie mi plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() To tera moja skromna postać :>
Nick : Maix (niechcialo mi sie maciek mur pisac O.o) Level: 50 Class: Vampire Slayer class 4 Str:50 (niedawno otryłem ze sie cwiczy ![]() Dex:30 Ing:25 End:25 Cha:20 Luc:15 Armor :Vampire Slayer Broń: Superbow Shield: Frogzard (podoba mi sie ![]() wykionane Questy Na cmentarzu (niepamietam nazwy) Wszystie tych ludzi z baru.... Frogzard all part Ta z elvine warior z dragami z orkami wiecej niemapietam ![]() niefawno bilem się z porworkiem "The horror" .. nawed fajny ![]() @down down down (do tego o biciu sie z równymi przeciwnikami" Jeżeli skała jest dla ciebie równym przeciwnikiem to neiwiem jak ty sobie dajesz rade...... jak taka skala walnie raz na jakis czas po 5-15 Ostatnio edytowany przez Maciek Mur - 07-02-2005 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Piła
Imię: Ximad
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 64
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() JA w Battleonie miałem duże szczęście
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 40 lvl Bronie: Volcano Mace, Ice Katana, Sol sabre, i jakieś tam inne ![]() Zbroja: Inferno Rider i coś tam jeszcze chyba 2 Tarcza : Frogzard Peta nieuzywam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Aby mieć dużo life fluidow bez guardiana wystarczy wejsc w frogzard quest part 3 i kiedy dostaneisz te 10 fluidow od duzej owcy uciec z 1 walki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Name : Kaggain
Voc : VampSlay lvl 5 (ja chce guardiana!) Lvl : 43+ Weapons : Vamp Blade, Witchblade, Wolfbane gun, bludbow, Aged Holy water, Vamp sword, Conquetor (albo cos takiego) Armors : VampSlay, DragSlay, Shining Shields : Nighthunter Pets : Fuzzle Screeny ![]() Lubie walczyc z rownym sobie przeciwnikiem: ![]() wtf?? ![]() chyba mnie nie lubia ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Afiks - 09-02-2005 o 19:53. |
![]() |
![]() |