|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() @up EOF - end of topic - koniec tematu
![]() no coz, pozostaje rozwiazanie : wpisz sie do tematu o szukajacych gildii, nie podajac nicka, proszac o kontakt na PW ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wszyscy modkowie sa spox, chociaz polowa tematow jest pozamykana. Ale wciaz mnie denerwuje jedno: Dlaczego dostalem upomnienie, przejzalem wszystkie swoje posty no i nadal nie wiem, no ale jakos juz z tym sie pogodzilem.
Gimli wedlug mnie wszystko krytykujesz ale tak to jest spox (pewnie po tej wypowiedzi dostane upomnienie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
![]() |
![]() re bofedojo: a konkretnie? tzn. nie rozumiem co znaczy ze wszystko krytykuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Bede taki hamski i podam przyklad
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Do każdego modka mógł bym się przyczepić, większość modków siedzi na IRC. Czasami zobacze kogoś na forum, często widze Gremlina, Matkusa, n3m3s!s, czasami wpadnie Dobo i Zaglada. Forum jest "brudne" bo ostatnio zarejestrowało się sporo forómowych nOObów, którzy klepią posty gdzie tylko się da, np. napewno niektórzy z was pamiętają jak załatwiałem sprzęt na rook, to był gdzieś listopad/grudzień (przed update) wkońcu jeden noob odpowiedział że niezarobie natym wiele bo ze skrzynek można sobie to wyciągnąć, nawet nie miałem już siły mu odpowiadać.
P.S: Sry Gimil ..... że o tobie nie wspomniałem ale niechciałem czegoś pomylić w Twoim nicku.
![]() |
#27 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Buuuuu
|
![]() Ok narobilem troche zamieszania:
1. Nie mam urodzin 29 Lutego. 2. Podaje ta date z przyzwyczajenia tak samo jak imie Jan Kowalski we wszystkich ankietach gdzie trzeba podac imie/wiek. 3. Prawdziwe urodziny mialem 11 dni temu, czyli 18 Luty (rok sie zgadza). 4. Zaraz to poprawie zanim kompletnie PW zostanie zasypana zyczeniami - jestem zly na siebie ze nie zaczailem bledu zaraz po polnocy.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Ja jako pierwszy odnosnie tematu... wiecie co tam z Yogim bo jakos dlugo nie daje oznak zycia,a na gg rzadko bywa...Ma jakies egzaminy czy co?
Sory za that kind of stupid question ale to o czym wy gadacie to sie nijak ma do tematu a mnie to ciekawi ![]() Aha i PW mu nie napisze bo jak dawno, dawno temu dostalem upomnienie to mu troche pw wysylalem i mocno sie chlopak uprzedzil do korespondencji z mojej strony ![]() U$3r |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Yogi ma maturę. Więc wybaczmy mu plx
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() Dobuś ty jesteś najlepszy i Zagłada może byc
![]() Największy mastewr z gmów to chyba Gimli syn Gloina (czy jakoś tak) typowy polski big master Zgadnij kto edytował ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() kiedys byl Matkus bardzo swietnym modkiem (nadal jest
![]() teraz po wejsciu nowych modkow fajni sa Gimli i n3m3s!s
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() nice nabijacz postow plx
![]() Nie mam nic do modow, tj wywiazuja sie z zadan, a temacik jest fajny do nabijania postow =) a tak serio to pisze posta tak na test, zeby sprawdzic jak mocno dobo go zedytuje np "Moim ulubionym modkiem jest dobo, bo zostalo zadane pytanie jaki jest wasz najbardziej ulubiony modek i dlaczego wlasnie dobo plx ![]() U$3r Moim ulubionym modkiem jest MatKus (zgadnij, kto edytował ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() ekhm, albo mi ktoś posta skasował albo ja oślepłem. no więc najbardziej lubię... Zagladę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Fallen Angel
|
![]() Ja ni bede glosował. Podobnie jak sorcerer uwazam że wszyscy mają ten sam obowiązek i stanowia zespól.
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Hmm
Co niekturzy nadurzywaja panowania ![]() NO sztywni to nie sa ![]() Ale upomnien to troszke moze jest za durzo Ale cuz takie czasy sa karzdy robi to na co ma ochote ale mze kiedys bedzie lepiej................ No i jakos dziwnie posty mi znikaja.......... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
TO JEST TWOJE OSTATNIE OSTRZEZENIE jezeli nie zaprzestaniesz pisania glupot dostaniesz 2 upomnienie. A dla kazdego: Znikajace posty sa ostrzezeniem, jesli ci mod kasuje posty znaczy ze zaczynasz przeginac! Zanim cos napiszesz przemysl to! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() hmmm... Co by tu nabazgrać ?
![]() Napisze ogólnie o modach, że dobrze wykonują "swoją" robotę... Polin - niektórzy narzekają na jego specificzne poczucie humoru... Ja tez takie mam, ale nie ujawniam go na forum, bo nie jestem mod.... ![]() Gremlin & Zagłada & Fanfi - da(rz/ż???)e ich szczególną sympatia, bo znam ich też w tibii... (jak chcą pozostać anonimowi to niech to utną - nie obraże się ![]() Dr. Omander - po przeczytaniu tematu o banach, sądze, ża jesteś używasz macra do automatycznego banowania forumowiczów.. ![]() Matkus - czy twój podpis z tym kompem i textem z winampa to ściema czy prawda ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() A ja zadam pytanie nienatemat i osobiste ( z góry przepraszam) oczywiście możesz nieodpowiadać i będzie to w pełni zrozumiałe (jeśli już na nie odpowiadałeś z góry przepraszam że zadaje poraz kolejny)
Pytanie jest do Doba: Ile ty masz lat? (Albo ogólnie przedział wiekowy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |