|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcialem po prostu zobaczyc jak wygladaja tematy zalozone przez ciebie i widze ze zadnego poziomu nie reprezentuja wiec napisalem co mysle. A co mnie to ochodzi? Prawdopodobnie tyle co zeszloroczny snieg, tylko ze tym samym tracisz szacunek w moich oczach, na ktory zreszta nie zapracowales.
Czy mi zal? Ale czego? Twojego 20lvl palka z 58 dist? Hm.. Nie, chyba nie. ![]()
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
trace w twoich oczach? ohhh ide sie powiesic!(nie zalezy mi-.-) a tego palka tez mi nei zal bo go juz nei mam, teraz gram na swoim knajcie/drucie(czesciej drucie, bo knajt jest nudny)a to ze wedlug ciebie "nie reprezentuje zadnego poziomu" nei wiem na jakiej podstaiwe wywnioskowale... na podstawie tego ze UZYWALEM tibia gg? skad wiesz czy ciagle tego uzywam? masz 16lat a sie zachowujesz jak dwunastolatek.... EDIT: @down omfg! nei umiesz czytac?! 1.temat ze stycznia jest wiec nei wiem po co komentujesz-.- 2.juz pisalem gdzie to jest 3.tam nei ma ghuli-.-
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 09-07-2005 o 10:03. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Imię: Roth Sevis
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 126
Skille: 99/97
Poziom mag.: 7
|
![]() Nice ss dawaj wiecej , a powiedz mi gdzie jest ta miejscówka z tymi ds , ghulami i skeletonami.
____________________________ ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wywnioskowalem to na tej podstawie, iz nie potrafisz z podniesiona glowa przyjmowac szczerej krytyki, co raczej swiadczy o tym, iz ty zachowujesz sie jak dwunastolatek.
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czy ty masz jakies problemy z czytaniem czy tez ze zrozumieniem. Chyba wyrazam sie jasno. Przeczytaj sobie jeszcze z kilka razy moje powyzsze posty to bedziesz wiedzial. Powiem to ostani raz wprost: te twoje zdjecia i caly temat to jedna wielka zenujaca pomylka, kazda szanujaca sie osoba wstydzila by sie je nawet zamieszczac na forum. Zrozumial? Ż-E-N-K-A
![]()
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Te zdjecia sa rzeczywiscie niewyobrazalnie zalosne, trzeba miec tupet zeby takie cos zamieszczac na forum.
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Modkowie zamknijcie ten temat
![]() |
![]() |