Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-01-2004, 16:57   #21
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez WiQ
Stalkery są tylko dla PACC jełopie
Mylisz sie.... 'jełopie'. :P
Polinik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-01-2004, 18:06   #22
Szatan-zg
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Stalkery są tylko dla PACC jełopie
Cytuj:
Zaraz potm DS. Za nim, niżej Stalklery i Wild Warriory ale pokaże wam to kiedy indziej (szkoda mi UH).
Cytuj:
Ps. jest to teren dla FACC .
Czytanie ze zrozumieniem....
Cytuj:
Miałem nadzieję że pokażesz obrazki z niższych poziomów Powiedz mi jak głęboko musze schodzić, żeby trafić na stalkery i jak duży resp tam jest
Na zdięciu gdzie jest pokazany DS niedlako są schody. Potem tylko w prawo i do góry i już są Stalklery. (jak tylko się tam wybiore to wam pokaże)
Cytuj:
zainwestuj w torche albo utevo lux bo nic a nic nie widać nawet nei widziesz jak się stworki zbliżają
Nie widać tego akurat ale wyrzucałem pełno pochodzi na ziemię i było tam bardzo jasno.
Szatan-zg jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-01-2004, 21:12   #23
Owoc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003

Domyślny

Co do stalkerów to są na poziomie -4, zwykle z niezłą obstawą. Zanim się do nich dobierzesz musisz pokonać DS =/

Teraz już nie gram w Tibię. UT2004/GW!
Owoc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2004, 19:30   #24
Matik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 10 2003

Matik ma numer GG 1856238
Domyślny

Ostatnio dla FaZZy polazłem do ghost landu mojim knightem na 9 :-) i znalazlem jeszcze fajny krzaczek z jagodami ... jak bliżej podejdziesz to tylko "zwywijany chwast" :-) no te zeschniete "dzonsony" no te krzaczki :-) ale fajnie tam jest omało mi slimy mojego 9 levelka nie zjadly no ale cóż :-) ihih
Matik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2004, 20:34   #25
Cyklops Paladyn
Guest

Domyślny

Fajne fotki.HeHe!Może kiedyś się wybiore. jak na teraz nie mam po co. Ale gratz !!! fajne foty!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2004, 20:48   #26
Kusy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 11 2003

Kusy ma numer GG 3959237
Domyślny

teren jest naprawde dobry na expienie i kase, a co do tej najtrudniejszej wiezy to jest tam pewnego rodzaju quest, ktory daje przepustke na pewna wyspe, ale nie bede wiecej zdradzal....
Kusy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2004, 21:21   #27
Glock termbest
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 01 2004

Glock termbest ma numer GG 3826228
Domyślny

szczerze mówiąc to mało akcji i wogóle nieczego praktycznie ?( po co to dałes no ale na przyszłosc plz w walce rob screny
Glock termbest jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2004, 23:05   #28
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek

Beny ma numer GG 1975803 Beny ma login Tlenu beny1985
Domyślny co do stakerow

To ja swoim knightem bylem wszedzie gdzie pokazywales juz wczesniej ale sam ostatnio odkrylem to miejsce. I kiedy w tej najtrudniejszej wierze zabilem ds (hmm ) i sobie zszedlem nizej , zabilem ww i poszedlem w lewo zaczely mnie 2 ds goinicto zwialem i poszedlem po dodatkowa ekipe wziolem palka na 19 lv i druida na 23 ja bylem na 24 no i sobie idziemy zabilismy te 2 ds a tu koles przychodzi i polazl w prawo .. i zaczyna uciekac ... ja patrze a 4 stalkery (niwiwdzialne) go gonia..oczywiscie jak poszeld w gore to na nas sie przezucily..mnie tam mocno nie bily...zrobilem sobie nawwet pozniej z nimi ss ale palka zjechaly do czerwonego .. a druid zdazyl wycofac sie wczesniej wiec powatpiwewam zeby stalkery byly tylko dla pac (chociaz tez to kiedys slyszalem) a banshie sa w jaskini ktorej niei pokazales..ale tam nizej jesttez demon..ale jak mi powiedzieli o banshie to nie chcialo mi sie juz zwiedzac tej jaskini w dol...a jak o demonie wspomnieli to jakas sila wyzsza wciagnela mnie na powierzchnie .. SS fajne dla kogos kto nie mial pojecia gdzie chodzicna te potworki i jak tam dojsc/...nastepne pokaz z fajniejszych akcji..ja np najwiecej na glowie mialem 3 ghule i s scorpiony...i do tego dosc ciezki lag...poszedl 1 uh no ale nic przezylem ..tylko kurde screna nie zrobilem :/
Beny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2004, 14:05   #29
Renihali
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2004

Domyślny Fajne SS-y i coolowe miejsca z tymi przemianami czekam na twoje fotki

Pozdro !

PS. Wklej ta mapke gdzie to jest !
Renihali jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2004, 20:54   #30
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Domyślny niewierze :/

a juz myslalem, że to ja czasami niedowidze a tu prosze...ślepy jak kon mapki w doslownym tego slowa znaczeniu to moze i nie pokazal..ale na 2 ssach jest krok po kroku jak tam dosjc i zdjecia ni obcinane, także widać gdzie iść...troche spostrzegawcześci... a kto mnie pouczy jak zalozyc konto na jakims dobrym serweże to zamieszcze tu kilka moich fotek z ghoustlandu
stary 31-01-2004, 21:31   #31
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

hmmm niedawno oglądałem ten temat i zaciekawiły mnie ss z 1 posta dziś znalazłem troszke czasu żeby tam się przejść... no i musze przyznać że te znikające rzeczy i osoby są fajnie zrealizowane.. C I P owie się tu postarali.. ale wiem jak to zrobili... jak się dobrze przyjrzycie to zobaczycie rze te rzeczy które są blisko są tak naprawdę piętro wyrzej.. szczególnie to widać kiedy jest ciemno a ty jesteś z torchem druga sprawa to jak jakiś potwór przechodzi przez te "zjawisko" a ty jesteś dalej to wida że przechodzi pod czymś ^^
ale pomysł jest naprawdę SUPER
BRAWO C I P Y!!

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2004, 22:02   #32
Weezee
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Miasto Moderatorów :]

Weezee ma numer GG 2365373
Domyślny

Fajne naprawde. w dalszej czesci jes stalker i np vampir do którego jest dojscie i na dodatek jest to chyba jedyn do którego ne trzeba Pacc.
stary 04-02-2004, 13:20   #33
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Domyślny troche pozno

Szatan-zg mam nadzieje że nie masz mi za zle że w Twoim temacie skreeny wklejam

Chciałem tu dożucić zdjęcia z ghoustlandu To będą moje pierwsze skreeny więc jak cośby było ie tak to sorki . Zamieszcze tylko 2 te ciekawsze, bo ghule i skorpiony to malo ciekawe sa. Wiec najpierw pokaze wam stalkeery tu sa 4 ale czwarty jest niewidoczny.. widac go jak sie przyjzycie
4 stlkery .
A tu firedewil..jak tylko załatwie spobie FSa to moze sproboje go zabic ale narazie to tylko pozowałem do zdjęcia fire dewil . Jak narazie to wszystko co pokaze z ghoustlandu, bo jak juz mowilem ghule sa malo ineresujace..naweet jak sa 3 i do tego skorpion
stary 05-02-2004, 12:08   #34
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Domyślny ;(

ja Tu pierwsze screny wkleilem i niekt nie skomentowa,l nawet ale co mnie dziwi to to ze ten temat znikl z dzialu zdjecia. Znajduje go dopiero jak wpisze w wyszukiwarke.. moze ktos mi powiedziec dlaczego tak się stało ?? Bo chciałem żeby te fotkji ujżały światło dzienne, ale jak temat jest w likwidacji czy cooś to po prostu usune te z djęcia z mojego serwera ftp...czy jakkolwiek sie mowi na swoje konto bo ja jestem newbi z tymi kontami. Jesli ktoś by odpisał to wielkie dzięki za to
stary 05-02-2004, 13:36   #35
de@th
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2003

Domyślny

spoko zdjecia
tam cos jest realnego?
de@th jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2004, 14:26   #36
Socut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Szczecin

Imię: Lord Pirit
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19/23
Domyślny

Fajne SSy i dzięki że pokazałeś jak się tam idzie.
Mam pytanie: Czy tamtego ducha da się zabić?? ?(
Socut jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2004, 22:42   #37
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Domyślny duch..

Ducha zabic sie nie da..bo to jest nierealne... ale ja za to probowalem wejsc na gore tam gdzie ta babka z tasakiiem i martwym cialem..iod pierwszego podejscia stwierdzilem ze to na gorze..i przynioslem sobie 8 parceli... i probowalem sie wcisnac..ale pozneij kumpel przyszedl i powiedzial ze to iluzja eehe iniech ktos odpisze czy te moje zdjatka dzialaja czy nie
stary 08-02-2004, 01:33   #38
Chaosu
Użytkownik Forum

Chaosu's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 45+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
Chaosu ma numer GG 1750044
Domyślny

Jeżeli ktoś kto nie raz oglądał filmiki przez TibiCAM poda maila to załatwię Wam filmik z Ghostlandu gdzie 14lvl druid zabija fire devila i 5(słownie pięć) dsów (nikt tego na ss nie pokazał a ja wiem gdzie są : ).
Chaosu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2004, 03:24   #39
Spiegol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2003

Spiegol ma numer GG 1225840
Domyślny

Ładne ss, ale nie oddają prawdziwych odczuć z tych iluzji Jeśli chcesz to przeżyć porządnie to musisz sam tam isc! Nie ma jak krzaczk jagód zmieniające się w usknięte krzewy

WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara
(KNIHGT RULEZZZ!)
Spiegol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-07-2004, 09:30   #40
Sinsu Master
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 06 2004

Domyślny

uwazam ze zdjecia sa badziewne gdyz po pokazaniu takich zdjec zawsze ludzi jest wiecej ja chodze od dawna na ghost land i zauwazylem ze coraz wiecej ludzi tam chodzi acha na ds polecam invisible a zabijac je za pomoca hmm,explosia
Sinsu Master jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania