|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Mevar zbanowany za accaunt charing ,grał razem postacią z paladinką itp. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Cieszanów
|
![]() tez bralem udzial w wojnie
![]() kiperlana oberwal pare razy z mojej kuszy ![]() ale pozniej sie zemscil ze swoich SD ![]() ojoj zaliczylem 2 dedy ![]() Hail Sixth Sense BW sux |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawda jest taka że "wielki" <---- (xDDDD) Masakrowiec zyskał sławę dając swoje passy Mevarowi , który grał nim podczas poprzedniej wojny za co słusznie zostali zbanowani (chociaż powinni until deletion
![]() "Nie chwalcie dnia przed zachodem słońca"
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Sixth Sense to gildia ktora na Ruberze (byl w niej Sekator teraz Mevar , Kotku itp,) walczyla z Sf Shining Force Glownie Avatry ...
Ja tez widze X no ale to w koncy webpark czyli transfer przekroczony prawie caly dzien ;] filmik fajny ... zlootowal dlance hehe ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Aldora
|
![]() [quote=Tajniak Szopen]Niestety Eli Stormstriker kończy gre na aldorze co to jest dla polaków wielkim osłabieniem.
![]() ![]() BW nie jest takie starszne jak o sobie mowia ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Ja prawie załapałem fraga na wojnie
![]() Niestety Fritangas Stayler mnie ubiegł i zadał ostateczny cios ![]() Jeżeli ktoś jest ciekaw, to laliśmy Don Koyotte. ![]() Hail BW! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up Hi noob ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Poziom: 106
|
![]() @Telupeje
Jak tak kozaczysz to podaj nam swoj nick... xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() @Telupeje
aaaaaaaaaa to ty byles tym noobem co krzyczal "DONT KILL ME TIBIACAM HERE" ?? czy moze tym co biegal obok Eliego Stormstrikera i krzyczal "ELI IS SPY ELI IS SPY", ktory potem padl od gfb? ![]() ![]() @topic wlasnie, bw wcale nie jest takie straszne, w otwartej walce wystarczy ze 1 z bw sie rozbiegnie (hail ulath) i pozyje sobie moze 5-10sekund ![]() ![]() @dla wtajemniczonych jeszcze tylko 24dni do ostatecznego roz*******enia BW ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
|
![]() looz ogladalem fimy z tej wojny wczoraj(chyba albo przed wczoraj)a nagrywal ziom który byl obok eli'ego
![]() Ss Rules BW SUX! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
To mnie doinformuj ,jak taki mądry jesteś ..-.-' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Żygać mi sie chce jak widze wasze wypowiedzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Haxaxer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Aktualnie brak
Poziom: 165
Skille: 94/89
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() NIestety ostatnie wieści nie są najlepsze, Mevar ma bana + Cipsoft skasował legende Aldory, zajrzyjscie na tibia.com i looknijcie na Mevara, zobaczycie "deleted" na czerwono, Masakrowiec nie ma juz Packa, co spowodowalo drobne osałabienie jego siły brak ultimate explosion, a i Wilaggio też ma bana do 28 Lutego, więc nie jest ciekawie, automatycznie najlepszym graczem na serwerze robi sie Eli Stromstriker, ale z tego co wiem to kończy z tibią, więc naprawde nie jest ciekawie, ale Sixth Sense trzymać się i nie poddawac sie!! HAIL SIXTH SENSE!!
![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() Po co pokazujesz naszo calo siedzibe Meandriel ?
btw . To ja Yezus -.-' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() To jest tragedia .. MEvar deleted, Masakrowiec także {tak mi muwił jeden z zaufanych ludzi ] a BW sie kozaczy wczoraj bili kazdego w venore :/
Naszczescie Quaitsu robi nowa gildie Black Rose moze oni coś pomoga ![]()
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() hm......... Jak ja widzialem filmiki z Btw to asz mi sie srac zachcialo.Nierzebym byl za BW (bron boze
![]() ![]() OKI DO BOJU CHLOPAKI LICZE NA WAS JESTEM Z WAMI (NAPISALEM TYLKO SZCZERA PRAWDE ) ![]() Ostatnio edytowany przez Macius z Klanu - 06-02-2005 o 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jimmy Madden
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Ja powiem jedno nie było mnie na dużo walkach bo miałem bana za friko na tydzień ale i tak bym dużo nie zdziałał knight :/
Mevar Deleted Masakrowiec Deleted i wszyscy co mogi coś zdziałąć ban :/ A propo do Boltoholika zdobądź fragi ale nie zabijaj swoich np. Lord Bezok lojalny polak ubity przez ciebie no może teraz nie bo niechcący bloknoł seta i niby okradł domek głupiego gnoja ale to nie on! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Co do Wypowiedzi Mastera of Devastation Mevar nie grał z paladinką tylko sma.!!!!
A dostał bana i jest deleted za wyzywanie gm'a Sma przy tym byłem ja w cafe wyzywał gm'a. Trzeba trzymać się faktów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |