![]() |
#21 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @2 up
Czajką w zręczność i w manę???!!! To strata punktów !! Nie mam pojęcia poco czajce zręczność a mane mamy z itemków... Pakujemy wszystko w życie i w siłe pod itemy...Proponuje set Tal Rasha... mam 85lvl czarkę na blizz. I posiadam dmg z zamieci 4,4k i mnóstwo życia, mówiąc zwięźle jestem na pvp praktycznie niepokonany btw i Tak palek smiter jest najlepszy...lecz ekwipunek dla niego jest bardzo bardzo drogi. Osobiście posiadam 80 smita z full eq (eni,zaka,grief,czako,torch) I optymalnie do gry proponuje właśnie smita, oczywiście sorc na magic find też przydatny.
|
![]() |
#22 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Nie wiem jak dzisiaj, ale dawno temu ;p uzywano sciany ognia, na meffcia zwlaszcza. Co do zrecznosci - dawalem troche w zrecznosc, gdy dostalem Kolec Czarodzieja, a wymaga on chyba 75 dex. Ktos tam pisal, aby skupic sie tylko i wylacznie na jednym drzewku - niektore klasy musza sie wrecz skupic na innych (baba, np.). Chyba, ze chodzilo tutaj konkretnie o soske. Co do buildu - zalezy tez do czego ma byc ta postac, czy MF, czy PvP, czy PvE. Nie ma co sie miotac na kazdego, gdy powiedzial cos wg was idiotycznego. Wiele osob gralo dawno, inni jeszcze dawniej, badz krotko, a jeszcze inni "miela" do tej pory. Prawda jest tez taka, ze na poczatek trzeba zrobic MF'ke, zeby miec odpowiedni ekwipunek na PvP. Lvl tutaj nie ma znaczenia, bo taxi nie jest az tak trudno dostepne (zwlaszcza za kuznie). Problem jednak w zdobyciu tych przedmiotow. Nie wszystkie sa latwo dostepne. Nikt mi jednak nie wmowi, ze postac ze srednim eq zdziala cos wielkiego w PvP.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() w dexa daje sie po to zeby miec full blok.. niektorzy wybieraja full vita albo na full blok..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Czytalem wszytskie posty i jestem poprostu wstrzasniety tym co wy tu piszecie !!! Nie rozumiem poco czarce sciana ognia ?? I czarodziejka pob light zadaje naprawde KOLOSANLE dmg, mialem taka i w polaczeniu z mercem [koniecznie z 2 aktu] z infynity byla to poprstu bajka. Co do smita to helm nie Shako, a Twarz Wilhelma oraz nie eni a COH[i jako tarcza najlepszy jest Exil najlepiej eth]. A co do postaci to polecam Javke [amazonke pod oszczepy(furia)], napisal tu ktos ze ma paladynem 2k dmg i diablo na normie na kilka strzalow... nie wiem czym sie tu szczycic ja moja amazonka zdejmuje Mephista na HELU na 3-6 strzalow, a nie mam jeszcze infynity. Moim zdaniem sposrod wszytskich tu piszacych sa moze 2 gora 3 osoby ktore sie naprawde znaja na tej grze i umieja w to grac.
Ostatnio edytowany przez Kogito - 13-08-2007 o 00:15. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Cytuj:
Ja tam na singlu preferuje hammer pala, ele dru, tank barba albo kick asske ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() eq oczywiscie bramble 39% i sztylet czarnego bagna na death web mnie nie stac ![]()
Wy macie historię, my ją tworzymy// Ostatnio edytowany przez Maggic - 22-08-2007 o 07:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: WaWa
Stan: Niegrający
|
![]() Grałem w diablo 2 okolo 3 lat
I bylem bardzo dobry w ta gre ale doszlo do tego ze na youtubie pokazuja jak sie kopiuje przedmioty wiec przezucilem sie na tibie DIABLO 2 FAJNA GRA ALE 60 % LUDZNOSCI TO DUPERZY |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Oj diablo II swojego czasu byłą grą wyśmienitą, można było z kumplem po lan długo w noc dopierdzielać i się nie nudziło. Ale za którymś razem jak się przechodziło ten sam akt to już powolutku nudą wiało. Zrobiłem jako pierwszą, główną i ostatnią postać paladyna do single. Doszedłem do 5 aktu na piekle mając 67 lv i pierwsze stwory za miastem miały "niewrażliwość na ataki fizyczne" , po czym stwierdziłem, że czas normalnej gry dobiegł końca. ^^
Jeszcze jako tako dało się pograć w kilka modów, które dodawały super rzeczy z nowymi wyglądami,przedmiotami, potworami ale i tak czas diablo mam za sobą. Powodzenia w graniu bo naprawdę warto. Edit: Mówiłem coś o grze przez net? Zakończyłem grę w single i nie zamierzałem jej już kontynuować. Zresztą łatwo mówić, gdyż każda gra co ma multi będzie xxx lepsza od gry w pojedynkę. Aha i nie każdy ma internet odkąd ma komputer.
Do walki stań I w górę unieś miecz Niech zabrzmi znów, metalu dźwięk I niech nas porwie szalony wir Heavy Metalu zwycięski krzyk! Ostatnio edytowany przez Skurka - 30-08-2007 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() i niech zgadne miales pirata -.- pograj czlowiek na orginalce to dopiero zobaczysz na bnecie jak to jest z diablo. Tam nic nigdy sie nie nudzi itd ciagle jakies mefruny jakeis uberki i inne serki(ale mi sie rymlo xD) single to jest 0 nic null
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zgadzam się ![]() Ja grając tydzień multum postaciami zdobyłem drutem 53 lvl na piekle,grizzly rox Czarką 89 poziom,szedłem w manę,siłę i zręczność i na końcu tak wylądowałem pomniejsze lvl: 34 60-prawie jak wow ![]() 24 14 58 79 83
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
|
![]() Widze że rozmawiacie o D2..rownież o BN...
Więc mam pytanie,gdy grałem w DB LOD na BN,ludzie strasznie tam cheatują...czy na zwykłym D2,jest tak samo? ![]() Ostatnio edytowany przez Furionek - 31-08-2007 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: WaWa
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() ta w tibii sami tworcy wprodadzajo hacki a w wow'ie ejstes nikim jezeli nie grasz 24/24. Ot ciekawe perspektywy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() od niedawna gram na b necie... Mam czarke... Ktos mi powie jaki set dla niej najlepszy ? Jak cos to gram na blizza
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() To zależy jeszcze jaki dokładnie ma być ten blizz. ;p Jako początkujący powinieneś robić czarkę na MF, a ta ma 'nieco' inne eq od zwykłej.
http://www.diablo.phx.pl/?s=strategie - tu masz strategie. Ja tam jeszcze newbie w Diablo jestem. ;p Teraz robię właśnie blizz MF. Już 5lvl, łiiii. ;p Gram w przerwach między sesjami SA:MPa.
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() dokladnie na mf najlepiej na starcie zrobic bo potem bedziesz miec straszne trodnosci. Ja do dzisiaj mam zaledwie czarke na 81 lvl (a moze juz i nie) na koncie bez mf'ki to lazi w nie pelnym talu i na nic innego ja nie stac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() co to jest to MF?
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Magic Find, rodzaj bonusu. Dodatkowe szansa na znalezienie magicznych (niebieskich, żółtych, setowych, unikalnych, do tego kilka innych śmieci) przedmiotów.