|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Dziekujemy pierwszym psotowiczom za udowodnienie ze w Zdjeciach wypowiadaja sie glownie ulomni debile.
Zalozyciel topica ![]() Aha, do wszystkich:TEN TEMAT BYL W ZDJECIACH, ALE GO PRZENIESIONO WIEC NIE ROBCIE Z SIEBIE DEBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! soldat.pl Aha-w pojedynke rzeczywiscie soldzio szybko moze sie znudzic, ale na multiplayerze mozna grac, i grac, i grac, i grac................................ No i na zakonczenie post up-nie pier.dol jak nie wiesz, OK? Chodzi mi o to, ze po 1sze podajesz niektore informacje bledne, po 2gie w co drugim zdaniu jest 'i costam ale zapomnialem'.
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Hahah Lord Maniek jesteś świetny;] Proponuję wam stronę www.soldat.pl [Oficjalna], soldat.eu.org [Polskie Centrum]. I strona mojego klanu - www.wc-clan.prv.pl.
Lepiej sobie poczytać w internecie niż czytać to co tu piszą ![]()
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() A wy jestescie wszyscy tak uprzejmi ze az zal dupe sciska (znaczy sie ci, co zaczeli swoje yntelygentne wypowiedzi)
Soldat jest genialny ![]()
-::: Zaiste wielkiego trzeba zaślepienia i wielkego zadufania aby posokę lejącą się z szafotu nazywać sprawiedliwością :::- Vysogota z Corvo Andrzej Sapkowski Ostatnio edytowany przez Gumski - 31-01-2005 o 20:34. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2005
|
![]() Tępa gra nie w tym dziale
kwadratowe ludziki ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Niektórzy jescze są dziecmi -_- TEMAT O WSZYSTKIM I O NICZYM -_- można nawet dawać zdjęcia Gołej Miriam (Oglądałem n/c).
@Topic Fajne zdjęcia ![]()
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() A wiecie co ja zauważyłem? wszycy mówili że to gówno dopuki superman sie za tym nie wstawił i wtedy nagle....wszyscy sie obudzili i uważają to za gneiusz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Temat został przeniesiony z działu "Zdjęcia". Swoją drogą, założyłem kiedyś temat "Screeny z Gier", może ktoś zbump'uje? ![]() @Down True, true... Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 05-02-2005 o 10:42. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A ja polecam ustawic 40 postow/strona. Wtedy nie trzeba sie martwic ze sie napisze glupote, bo przy widoku na ostatnich 40 postow to zazwyczaj widac wiekszosc tematu/posty z ostatniego miesiaca
![]()
#29 |
Guest
|
![]() Zamknijcie Sie!!! To Jest Dzial O Wszystkim I O Niczym Wiec Ma Prawo Zamiescic Tu Skriny Z Tej Gry!!!! A Piszac Takie Posty Tylko Potwierdziliscie Swoja "inteligencje"
P.S. Piszę to do tych głąbów na początku --.-- Ostatnio edytowany przez U$er - 05-03-2005 o 13:13. |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez U$er - 05-03-2005 o 13:17. |
|
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() To Jest Zajefajna Giera !!
|
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() @UP mimo to nie powinni tak sie zachowywać (mówię również o tobie) -.-
|
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Ja Owielbiam soldata ^^
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: W takim świecie, gdzie dominuje piękno i dobroć
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kenetopu
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 25
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
|
![]() A ja mam pytanie... jak założyć server? To nie jest odświeżenie tematu... najlepie jjak bym sam taki sam dokłądnie taki sam temat założył nie?. I by mnie jescze banda n00bów jechała że był już taki temat... więc moje pytanie brzmi:
Jak założyć server w soldacie, bym mógł grać z kimś innym? (nie przez join to the game)? |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
|
![]() Ta gra jest wyjechana w kosmos ... Jak cos to w soldacie mam ksywke Humak
Pozdro dla soldato-maniaków.
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
@TOPIC: Ja grywam czesto w ta Giere, ona jest prze- zaje***ta ![]() Jak co, to ja mam Zarejestrowany acc, i gram najczesciej pod nickiem "Nekro [PL]" albo poprostu "nekro' ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() po raz kolejny soldat !? omfg .. nie popisałeś się chłopie, bo na boty to każdy grać potrafi ^.-
pogralibyście w csa a nie jakieś soldaty ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wufei - 28-09-2005 o 18:10. |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() BTW: MOZNA BY ZALOZYC KLAN W SOLDACIE CO WY NA TO ? KTO MOGLBY ZAKLADAL BY SERVERY DEDYKOWANE A KTO NIE TO JAKBY BYL W GRZE ZAKLADAL BY POPROSTU SERVER ( nazwa serwera i klanu TIBIA.PL po prostu ) co wy na to ? tylko nie mam pojęcia jak się klan robi O_o wystarczy przed nickiem nazwę klanu czy co ? CO Z TEGO ZE TO JEST FORUM O TIBII ?? ZOBACZ W JAKIM JESTES DZIALE N00BKU ( dotyczy tych co pisali ze to forum o tibii a nie o jakimś gów** ) I posty typu "Ej koleś masz poprostu kupę w mózgu i tyle ci powiem!!!!!!!" powinne być kasowane. Chętnie bym się zainteresował tego typu tekstami w tym dziale ( jest ich naprawę wiele) Gdybym objął jakąś posadę Np. Strażnika Teksasu" to od razu byłby porządek a póki, co apeluje do moderatorów o dokładne przeglądanie tego działu.
![]() Ostatnio edytowany przez Humak - 30-09-2005 o 16:18. |
|
![]() |