|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() W sprawie hunta: Nie było propozycji żadnej, by schodzić na dół czy na inne respy. Respiły sie odpowiednio, więc nie widziałem potrzeby schodzenia na dół. A nie dlatego że Raven się bał. Pozatym nie lubie dostawać dwóch f-wavów jak mam lagi,
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() lyssy musisz nacisnąć zakładke "Panel kontrolny użytkownika" i tam zmień avantar..... ale od tego są inne tematy
We are all dead. Like our dreams. Like our imagines. Like our friends. 3rd Polish guild on Pacera. Search for your friends in other guilds. We are not friends. We are brothers. We are not recruiting now ANYONE without 25 lvl and good reason... So be prepared. For death. From our hands. Raven- enemy and rival for many, friend and master for few. Decide on which side you will stand. Our side.... Or side of darkness. hmmm... gdzie tu masz wzmianke że przyjmujecie br itp.? "3rd Polish guild on Pacera..." a w gildi macie jakiś brazoli... |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2004
|
![]() korwa ..... wielkie dzieki rurewonu .... przez ciebie wywalili mnie z gildi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() iliaden czemu cie wywalili z gildii?? albo najlepiej napisz na gg 3193663
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Cytuj:
We are recruiting only Polish people? a Iliadena wywalilem, poniewaz mial level 16... Powiedzialbys pewnie "gildia 16 leveli" na pewno jest ci wdzieczny ![]()
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być Ostatnio edytowany przez Prawo Kruka - 30-01-2005 o 19:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Polish Guild to Polska gildia... tak jak naprzykład Husaria, Polish power, czy Polska Mafia.... a nie jakiś mieszaniec który przyjmuje każdą osobe która raz sprzedała runy liderowi...-.-
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jezeli nazywasz mnie mieszancem to jestem zmuszony nazwac cie dzieckiem zwiazku ofiar pozaru domu starcow dla niepelnoletnich Kiedys bylo wiecej obcokrajowcow... Teraz wszyscy obcokrajowcy w gildii to moi dobrzy znajomi ktorzy sa w niej na moja prosbe... ***ie mnie to czy gildia jest polska czy nie, wazna by byla dobra... btw nice try, chcesz zabic 31 master sorcera przez zlurowanie scorpiona n/c
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Cytuj:
Co do iliadena, według mnie mógłby byc w gildi, wkoncu był kiedys w gildi... Ale jak wpadnie taki nieumiejacy czytac plotkarz-scierwo to ****a niedobrze sie robi az.... Topic: Ten Film niejest ani smieszny ani nudny... Edit: ... 3rd Polish guild on Pacera.... 3 Polska Gildia na Pacerze, nie 3 Polska Gildia tylko dla polaków. Lider i wiekszosc gildi = POLSKA GILDIA.
![]() Ostatnio edytowany przez Palladni - 30-01-2005 o 19:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Polish guild- Polska gildia
Czyli gildia stworzona przez polaków, do której należą tylko i wyłącznie polacy...-.- Tobi pochwal się wszystkim ile miałeś pkt na testach kompetencji raven opowiedz tą ciekawą historie o dresiarzach która przytrafiła się tobie przy graniu w piłkę nożną... PS. Nierozumiem... przecież przyjmujecie tylko qmpli lojalnych i wogule to po 1 dlaczego wywaliliście Iliadena, był on jednym z najporządniejszych członków tej gildi... po 2 macie ZDRAJCE kto wam kiedyś ukradł slim herby i dał mi jak tylko go poprosiłem ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Polish guild- polska gildia
Czyli że grono lidera i vicków to sami polacy a większośc gildii to polacy... Mówiłeś że rekrutujecie nie patrząc na narodowość ale na lojalność itp... a więc po 1 Iliaden był 1 z porządniejszych osób w tej gildii(po mojemu dobrze się stało że w niej go nie ma.. wyjdzie mu to na dobre...) po 2 macie ZDRAJCE kto wam ukradł kiedyś slim herby itp z GH?? po 3 słyszałem że giną u was różne rzeczy z gh^^ Tobi pochwal się ile mialeś pkt na testach i nie zawyżaj.. Raven opowiedz tą historie o dresiarzach i twoich qmplach podczas gdy grałeś w piłkę nożną... |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Co to ma do rzeczy co raven mówił?? Przyjmujemy kumpli, taaa... Dlaczego ila wy***alismy... Niewiem nie ja go wyzuciłem. Zdrajce... tu sie zgodze, ktos za***ał... słyszałem nawet kto... i zato tez w pysk masz. Gina rzeczy unas?? Znowu miałes zły sen po noc z tatą?? Biedaczek...
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() tobi jak narazie z tego co wiem ty tylko sypiasz z rodzicami, i nie obchodzą mnie wasze wspólne "zabawy"...
wpier... od ciebie buhahahahaha wg. ciebie kto kradnie rzeczy z waszej gildii?? |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cos ci nie pasuje ze bronilem kumpla na boisku i razem z kumplami na***alismy bodajze 5 meneli ktorych jeden ciec wynajal za 20 zlotych? mam sie tego wstydzic? przeciwnie to jest powod do dumy dla mnie
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw pewnie ciebie to bawi ze bije sie meneli.. ty zawsze spieprzasz jestes taki hardy i twardy taki meski konusie wiem jak wygladasz dostalem zdjecie wspolczuje tak tak Jezuuus ale offtop ciekawe kiedy zamkna ten temat XP
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być Ostatnio edytowany przez Prawo Kruka - 30-01-2005 o 20:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() niejaki ave"costam" pytał się non stop kiedyś czy to ja wam cały czas kradne rzeczy z pokoików... Raven a moze powiesz że Slim Herby to wyparowały?? Ja nikomu nie musze płacić 10 gp żeby coś ukradł z waszego GH.... mówie i mam....
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slime herby lezaly na ogolnosdostepnym korytarzu a nie w czyims pokoju, kazdy mogl tam wejsc btw sproobj ukrasc te herby ktore tam leza miszczu to juz bede wiedzial kogo wy***ac bo wejsc moga tam bodajze 2 osoby
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2004
|
![]() Raven pisales w poprzednich postach ze SS polega na kolezenstwie przyjazni zaufaniu .... nie ******* takich rzeczy bo tak nie jest .... jak gralem Iliadenem i mialem 25 lev to wszystko bylo ok a teraz jak gram od nowa i mam 16 lev to wy*******iles mnie z gildi ... czy to jest kolezenstwo ... Napisales mi na priwate ze Rurewonu napisal ze SS to low lev ... i nie chcesz takich miec... kumple nie przejmuja sie kto cos powiedzial ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niewiem jak to było z Iliadenem, ja tez jestem zdeczka zdziwony ze go wy***ałeś ale mniejsza oto... Maniek powiedz jak ci sie podobało w szkole dzis?? Fajnie sie leżało?? Jutro powtórka jak podejdziesz domnie...
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() no fajnie sie lezalo..ale wpie... mialem buhahahah jedyne lepy to ty dostales^^ bijesz sie jak baba tobi
pochwal sie kto cały dzień chodził z karteczką na plecach " Mamo pozwól żyć" buhahahaha dobre ale ja na to niestety nie wpadłem 1 ;/ GRATZ dla tej osoby która to nakleiła^^ aha DZIECI KAPUSTY ROX!1!! |
![]() |