Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-01-2005, 18:53   #21
Agnazhazar
Guest

Pergamin Hunt

W sprawie hunta: Nie było propozycji żadnej, by schodzić na dół czy na inne respy. Respiły sie odpowiednio, więc nie widziałem potrzeby schodzenia na dół. A nie dlatego że Raven się bał. Pozatym nie lubie dostawać dwóch f-wavów jak mam lagi, jak moge tego uniknąć. Na redzie raven był bo laga dostał i nie mógł się uhać. Sprawa zamknięta. W sprawie gildi jestem gdzie jestem, jak będe chciał przejść to przejdę i nic mnie powstrzyma. Póki nie ma jakiś wałków w tej gildi to zostanę, nie jest tak źle jak to malujecie . Kłócie się beze mnie mnie to nie dotyczy. Chciałem tylko wyjaśnić pare spraw.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-01-2005, 19:07   #22
Rurewonu
Guest

Domyślny ..

lyssy musisz nacisnąć zakładke "Panel kontrolny użytkownika" i tam zmień avantar..... ale od tego są inne tematy

We are all dead. Like our dreams. Like our imagines. Like our friends. 3rd Polish guild on Pacera. Search for your friends in other guilds. We are not friends. We are brothers. We are not recruiting now ANYONE without 25 lvl and good reason... So be prepared. For death. From our hands. Raven- enemy and rival for many, friend and master for few. Decide on which side you will stand. Our side.... Or side of darkness.

hmmm... gdzie tu masz wzmianke że przyjmujecie br itp.? "3rd Polish guild on Pacera..." a w gildi macie jakiś brazoli...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2005, 19:15   #23
Iliaden
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 09 2004

Domyślny

korwa ..... wielkie dzieki rurewonu .... przez ciebie wywalili mnie z gildi ...
Iliaden jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2005, 19:20   #24
Rurewonu
Guest

Domyślny iliaden

iliaden czemu cie wywalili z gildii?? albo najlepiej napisz na gg 3193663
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2005, 19:22   #25
Prawo Kruka
Użytkownik Forum

Prawo Kruka's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies

Stan: Tutor
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rurewonu

We are not recruiting now ANYONE without 25 lvl and good reason... .

hmmm... gdzie tu masz wzmianke że przyjmujecie br itp.? "3rd Polish guild on Pacera..." a w gildi macie jakiś brazoli...
Czy pisze tutaj:

We are recruiting only Polish people?

a Iliadena wywalilem, poniewaz mial level 16... Powiedzialbys pewnie "gildia 16 leveli" na pewno jest ci wdzieczny
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk

Posiadam wiarę w niemożliwą moc
Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok
Mogę poruszyć was na kilka chwil
Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być

Ostatnio edytowany przez Prawo Kruka - 30-01-2005 o 19:28.
Prawo Kruka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2005, 19:30   #26
Rurewonu
Guest

Domyślny raven

Polish Guild to Polska gildia... tak jak naprzykład Husaria, Polish power, czy Polska Mafia.... a nie jakiś mieszaniec który przyjmuje każdą osobe która raz sprzedała runy liderowi...-.-
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2005, 19:33   #27
Prawo Kruka
Użytkownik Forum

Prawo Kruka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Polish Guild to Polska gildia... tak jak naprzykład Husaria, Polish power, czy Polska Mafia.... a nie jakiś mieszaniec który przyjmuje każdą osobe która raz sprzedała runy liderowi...-.-
Na guildchacie leca same polskie texty...
Jezeli nazywasz mnie mieszancem to jestem zmuszony nazwac cie dzieckiem zwiazku ofiar pozaru domu starcow dla niepelnoletnich
Kiedys bylo wiecej obcokrajowcow... Teraz wszyscy obcokrajowcy w gildii to moi dobrzy znajomi ktorzy sa w niej na moja prosbe... ***ie mnie to czy gildia jest polska czy nie, wazna by byla dobra...

btw nice try, chcesz zabic 31 master sorcera przez zlurowanie scorpiona

n/c

stary 30-01-2005, 19:38   #28
Palladni
Użytkownik Forum

Palladni's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
Palladni ma numer GG 5971635
Domyślny

Cytuj:
... 3rd Polish guild on Pacera. We are not recruiting now ANYONE without 25 lvl and good reason...

Powiedz mi ****o łysa gdzie pisze ze tylko polacy, i nikt inny?? Chere Revolt, Hoxu, Flavous, Kryne itd. Niesa polakami a sa w gildi i nienażekaja. Co do tego ze ja niby uciekam przed rodzicami to zobaczymy jutro w szkole...
Co do iliadena, według mnie mógłby byc w gildi, wkoncu był kiedys w gildi... Ale jak wpadnie taki nieumiejacy czytac plotkarz-scierwo to ****a niedobrze sie robi az....
Topic: Ten Film niejest ani smieszny ani nudny...

Edit: ... 3rd Polish guild on Pacera.... 3 Polska Gildia na Pacerze, nie 3 Polska Gildia tylko dla polaków. Lider i wiekszosc gildi = POLSKA GILDIA.

Ostatnio edytowany przez Palladni - 30-01-2005 o 19:52.
Palladni jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2005, 20:01   #29
Rurewonu
Guest

Domyślny -.-

Polish guild- Polska gildia
Czyli gildia stworzona przez polaków, do której należą tylko i wyłącznie polacy...-.-
Tobi pochwal się wszystkim ile miałeś pkt na testach kompetencji
raven opowiedz tą ciekawą historie o dresiarzach która przytrafiła się tobie przy graniu w piłkę nożną...

PS. Nierozumiem... przecież przyjmujecie tylko qmpli lojalnych i wogule to po 1 dlaczego wywaliliście Iliadena, był on jednym z najporządniejszych członków tej gildi... po 2 macie ZDRAJCE kto wam kiedyś ukradł slim herby i dał mi jak tylko go poprosiłem ?? po 3 Słyszałem że u was w GH giną rzeczy z pokoików...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2005, 20:08   #30
Rurewonu
Guest

Domyślny -.-

Polish guild- polska gildia
Czyli że grono lidera i vicków to sami polacy a większośc gildii to polacy...

Mówiłeś że rekrutujecie nie patrząc na narodowość ale na lojalność itp... a więc po 1 Iliaden był 1 z porządniejszych osób w tej gildii(po mojemu dobrze się stało że w niej go nie ma.. wyjdzie mu to na dobre...) po 2 macie ZDRAJCE kto wam ukradł kiedyś slim herby itp z GH?? po 3 słyszałem że giną u was różne rzeczy z gh^^

Tobi pochwal się ile mialeś pkt na testach i nie zawyżaj..
Raven opowiedz tą historie o dresiarzach i twoich qmplach podczas gdy grałeś w piłkę nożną...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2005, 20:10   #31
Palladni
Użytkownik Forum

Palladni's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Polish guild- Polska gildia
Czyli gildia stworzona przez polaków, do której należą tylko i wyłącznie polacy...-.-
Tobi pochwal się wszystkim ile miałeś pkt na testach kompetencji
raven opowiedz tą ciekawą historie o dresiarzach która przytrafiła się tobie przy graniu w piłkę nożną...

PS. Nierozumiem... przecież przyjmujecie tylko qmpli lojalnych i wogule to po 1 dlaczego wywaliliście Iliadena, był on jednym z najporządniejszych członków tej gildi... po 2 macie ZDRAJCE kto wam kiedyś ukradł slim herby i dał mi jak tylko go poprosiłem ?? po 3 Słyszałem że u was w GH giną rzeczy z pokoików...
Stworzona przez polaków, TAK, dla polaków, TAK, dla "innych" OWSZEM, owszem bo sa ludzie których warto miec w gildi z kilku powodów : przyjazn, zaufanie itd. Ile miałem punktów?? 47... Mało, moze i niejestem orłem, ale skoro nalegasz to mówie. Ale jedno pytanie, co to ma do rzeczy ****a??
Co to ma do rzeczy co raven mówił??
Przyjmujemy kumpli, taaa... Dlaczego ila wy***alismy... Niewiem nie ja go wyzuciłem. Zdrajce... tu sie zgodze, ktos za***ał... słyszałem nawet kto... i zato tez w pysk masz. Gina rzeczy unas?? Znowu miałes zły sen po noc z tatą?? Biedaczek...
stary 30-01-2005, 20:20   #32
Rurewonu
Guest

Domyślny Buhahahah

tobi jak narazie z tego co wiem ty tylko sypiasz z rodzicami, i nie obchodzą mnie wasze wspólne "zabawy"...
wpier... od ciebie buhahahahaha
wg. ciebie kto kradnie rzeczy z waszej gildii??
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2005, 20:20   #33
Prawo Kruka
Użytkownik Forum

Prawo Kruka's Avatar

Domyślny

Cos ci nie pasuje ze bronilem kumpla na boisku i razem z kumplami na***alismy bodajze 5 meneli ktorych jeden ciec wynajal za 20 zlotych? mam sie tego wstydzic? przeciwnie to jest powod do dumy dla mnie

stary 30-01-2005, 20:34   #34
Prawo Kruka
Użytkownik Forum

Prawo Kruka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
wg. ciebie kto kradnie rzeczy z waszej gildii??
Wpierw musiano by cos ukrasc, a do tego nie doszlo, chyba ze masz na mysli placenie 10 gp przechodniemu czlonkowi i proszenie zeby zabral krzeslo i mowisz ze mamy w gildii zdrajcow i zlodziei.. Bardzo madre

btw pewnie ciebie to bawi ze bije sie meneli.. ty zawsze spieprzasz jestes taki hardy i twardy taki meski konusie wiem jak wygladasz dostalem zdjecie wspolczuje tak tak

Jezuuus ale offtop ciekawe kiedy zamkna ten temat XP

Ostatnio edytowany przez Prawo Kruka - 30-01-2005 o 20:38.
stary 30-01-2005, 22:00   #35
Rurewonu
Guest

Domyślny omg

niejaki ave"costam" pytał się non stop kiedyś czy to ja wam cały czas kradne rzeczy z pokoików... Raven a moze powiesz że Slim Herby to wyparowały?? Ja nikomu nie musze płacić 10 gp żeby coś ukradł z waszego GH.... mówie i mam....
  Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2005, 00:46   #36
Prawo Kruka
Użytkownik Forum

Prawo Kruka's Avatar

Domyślny

Slime herby lezaly na ogolnosdostepnym korytarzu a nie w czyims pokoju, kazdy mogl tam wejsc btw sproobj ukrasc te herby ktore tam leza miszczu to juz bede wiedzial kogo wy***ac bo wejsc moga tam bodajze 2 osoby

stary 31-01-2005, 13:21   #37
Iliaden
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 09 2004

Domyślny >.<

Raven pisales w poprzednich postach ze SS polega na kolezenstwie przyjazni zaufaniu .... nie ******* takich rzeczy bo tak nie jest .... jak gralem Iliadenem i mialem 25 lev to wszystko bylo ok a teraz jak gram od nowa i mam 16 lev to wy*******iles mnie z gildi ... czy to jest kolezenstwo ... Napisales mi na priwate ze Rurewonu napisal ze SS to low lev ... i nie chcesz takich miec... kumple nie przejmuja sie kto cos powiedzial ....
Iliaden jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2005, 15:18   #38
Palladni
Użytkownik Forum

Palladni's Avatar

Domyślny

Niewiem jak to było z Iliadenem, ja tez jestem zdeczka zdziwony ze go wy***ałeś ale mniejsza oto... Maniek powiedz jak ci sie podobało w szkole dzis?? Fajnie sie leżało?? Jutro powtórka jak podejdziesz domnie...
stary 31-01-2005, 17:13   #39
Kietzel
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Prawo Kruka
~Polecenia to mozesz sobie wydawac mamie w domu a nie równym sobie
~Nie podoba ci się Secret Service? Nie wiem co SS ma wspólnego z "top secret" bo nazwy te w gruncie rzeczy w ogóle nie maja związku... Chyba ze zmieniasz sie w Adama i nadajesz nowe nazwy przedmiotom na niebie i ziemi a może po prostu cie po***ało? Nie wiem, moze w mojej gildi jest to czego ty nigdy nie zrozumiesz... Może gildia nie opiera sie tylko na grze a także na przyjaźni i zaufaniu a pogon za skillami i levelem nie leży w gruncie naszych zainteresowań czego ty nie możesz pojąć i gardzisz tym? Ostatnio po przebudowie usunąłem wiekszość ludzi nie tyle że o słabym levelu, co o słabym charakterze. Texty w stylu "SECRET SERVICE n00by" możesz sobie wsadzić głeboko w dupe. A i "polksa mafia" może i rox, nie znam, zalozyles swoja gildie? Fajna nazwa. Polksa mafia.

Srry za gigant offtopa, ale szlag mnie trafil.
Co do filmiku to przynudnawy ale nienajgorszy.
Podkresle odrazy ze nie znam jednostki o kturej piszesz, ale od kiedy swiat dzieli sie na lepszych i gorszych ? Widze ,ze takze jestes bardzo proamerykanski , nadludzie podludzie nowy selektywny podzial "bydla" tak btw Ty mi takze nie wygladasz na aryjczyka.
Kietzel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2005, 17:43   #40
Rurewonu
Guest

Domyślny buhahaha

no fajnie sie lezalo..ale wpie... mialem buhahahah jedyne lepy to ty dostales^^ bijesz sie jak baba tobi

pochwal sie kto cały dzień chodził z karteczką na plecach " Mamo pozwól żyć" buhahahaha dobre ale ja na to niestety nie wpadłem 1 ;/ GRATZ dla tej osoby która to nakleiła^^

aha DZIECI KAPUSTY ROX!1!!
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania