|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() Jestem knightem mam 21lvl skils 57/54 4 mlvl radze ci zebys chodzil na soldki huntowo i lootbagi robile to na tym dobrze wyjdziesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() hrhr najlepiej to jakbys troszke potrenowal =] tak do skilli hmmm 70. Wtedy bys troszke mniej uszków tracil ^^ A tak poza tym to narazie z takimi skillami chodz sobie na minoski przy kopalniach z dwarfami
![]() Wiec radze Ci potrenic troszke a wtedy bedziesz mogl spokojnie expic na cyclopkach albo hmmm innych potworkach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() Eq - hmmm skond je masz ?:> Bo wątpie że knight , facc 23 lvl ma takie eq ....
Ja na paccu zarabiam okolo 10K dziennie .... SKille - lepsze mam na 10 lvl ... ![]() Ale ogolnie screeny fajne tylko expienie dla ciebie by bylo lepsze na ghostland
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() hehe...
ciekawe jak to mozliwe zeby samemu siebie zabic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Mnie też to cie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo prosto jest zabic samego siebie
![]() Jezeli pkujesz i bawisz sie fire fieldami i rzucisz pod siebie fire fielda poison lub energy to jezeli dedniesz przez to bedzie napisane ze sam siebei zabiles (wiem z doswiadzczenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() @Slowik
Wtf... Na ***a odswiezac temat sprzed roku ? |
![]() |
![]() |