|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ja wam powiem tyle...
CZy to nie jest PARANOJA?Weźcie robicie sajbon z niczego...poyślcie pogicznie. ok.20 tys jest uzytkowników tibi (no moze nie tyle ale) więc yestes jednym z tych ludzi,kolesi którzy crakuja postacie jest ok nie wiem ale malo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Najlepiej używać "czystej" Tibii i ewentualnie MacroMaker'a do usprawnienia logowania, bo do fishinga jest za dużo paprania, chociaż zrobiłem taką opcje że łapie 40ryb w 3 minuty!! MacroMaker nie jest związany z Tibią więc nie może mieć Keyloggera!!
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria ![]() "PKK, Thiefkilling.... yeeaaaah ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2004
![]() |
![]() nie używac żadnych cheatów to podstawa
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() No tak...Nie uzywac cheatow..ja wam powiem wiecej zadnych mc fisherow, popularnych w kawiarenkach tibii gg. Czyli na dobra sprawe radze nie grac swoimi main acc w kawairenkach poniewaz jesli ktos inny scaignal zainfekowany program keylogerem, to i tak on nagra twoje acc i pass. Rozw: graj z domu badz z zaufanych dyskow
![]() Tyle madrosci mial do przekazania ![]() ![]() U$3r |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() Ekhem Dark Raiderek, z calym szacunkiem ale nie masz pojecia o czym gadasz.... nie wazne jest czy sciagasz program czy nie przede wszystkim wazne ze jezeli juz sciagasz to najlepiej tylko z oficjalnych stron... ja tu widze ogolna panike na programy do cheatowania. to zalezy od kogo sciagniesz i co to zawiera, jak sciagniesz ze strony typu www.super.tibia.prv.pl a tam beda sposoby na darmowy pacc, eq itd, nie nalezy nawet otwierac takich stron bo keyloger sam wam sie wepcha. co do firewalli ktore stoja na serverach to one specjalnie nie chronia, poza tym ze przekierowywuja ip chroniac przed czescia atakow. jezeli ktos chce instalowac firewalla to sorry ale potrzebne jest to przynajmniej minimum bo zeby go dobrze skonfugurowac to juz trzeba sie troche znac. nortona nie polecam polecam anty-vrius wersje 7.+ mozna sciagnac z www.underpl.org. a do wzelkiego rodzaju spywareu i w tym keylogerow polecam ad-aware chyba najlepszy jest. a granie na kafejkach to takie delikatne kamikaze, jezeli ktos mysli powaznie o rozwoju swojej postaci to nie radze. i pamietajcie ze jesli ktos zrobi keylogera to wszelkie antyviry go nie znajda bo one sie opiera na bazie danych. pozatym istenieje jeszcze inny rodzaj ataku na konto, ktore polega probowaniu wszystkich hasel pokolei. zreszta bylo to juz opisane w innych tematach.
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() PARANOJA...no i co tam si bać? Życie takie jest, jak się jest nierozważnym to NO KOMENT ...chodzi sie po dupcz.... to tak jusz bywa ze komputer nie dziala poprawnie.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() "a granie na kafejkach to takie delikatne kamikaze" fajnie powiedziane hehe, ale ja sie pytałem, czy jeżeli już wlazłem na taką zasyfioną stronke ( nOOb ze mnie
![]() ![]() Manowar Do'Urden, Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Ej to ja mam pytanie:jezeli nie cheatuje,nie gram w kafejkach,nie wchodze na podejrzane stronki,uzywam fire walla i anty virusa to czy moge jednak zostac shakowany?plz powiedzcie
czikita |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
|
![]() |
Knight Simon Dark lord |
|
![]() |
lukaszlukasz |
|