|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Centix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Resting In Peace
Świat: Secura
Poziom: 38
Skille: 20/23
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Cytuj:
Są sorcki co maja tylko hamy zamisat broni itp. i jak zrobisz takiemu komus trapa to tylko restart serva albo kumpel mu pomoże. ![]()
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Chciałeś ukryć nick swojej drugiej postaci na rooku ale nie wszystko ocenzurowałeś ,ta postać nazywa się Shakeit ,ale ja jestem inteligentny
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2005
|
![]() OMG, ludzie przestańcie go krytykować!!Wszyscy go wyzywają a tylko jeden mądry modek powiedział mu "nie rób tego więcej"... Nikt z was nigdy nikogo nie trapował??!! Ale też się z wami zgadzam bo nie powinien ich trapować
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. Ostatnio edytowany przez Centix - 30-01-2005 o 20:12. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Ja już nic nie rozumiem... To teraz najlepiej mnie nazwać noobem bo noobowi zwróciłem w taki czy inny sposób uwagę... Dla mnie ten temat jest już zamknięty... (powiem tylko że to coś co założyło temat to największy noob na tym forum)
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jak to ktoś powiedzial (nie wiem kto ![]()
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() LOL troszeczke przesadził koles
![]() TEMAT DO ZAMKNIĘCIA PLZ
#28 |
Guest
|
![]() @UP
Czemu do zamknięcia? Przecież to taki sam temat jak inne @DOWN IGNORE Ostatnio edytowany przez The Master Of Danubia - 30-01-2005 o 20:29. Powód: @DOWN |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
AAHAHAHAHAHHAHAH Ale jesteś inteligętny ahahahahaha TOPIC: on nie nazywa sie shakeit @EDIT: ona nazywa się tede ef to dowud : 1. Globsztyn Astera 2. Tede ef Lunara 3. Zmutowany Siur Elysia To jestr moje trap konto ![]() Ostatnio edytowany przez The Master Of Danubia - 30-01-2005 o 20:34. Powód: @EDIT |
|
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() @up : ty ja nie wiem jaki on ma nick ,tak tylko napisałem żeby sobie posta nabić
![]() btw. dopiero teraz zauważyłem że to ten czarny się nazywa shakeit ...sry.. ![]() Ostatnio edytowany przez Master Of Devastation - 30-01-2005 o 21:49. |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
@Autor Twój poprzednik, z którego brałeś przykład, nazywał widocznie każdego newbie i każdego kto nie jest nim samym lub jego znajomym "noobem". Wybierz sobie inny autorytet.
Ecce anus in mediis Sedens annosa puellis Sacra facit Tacitae Nec tamen illa tacet Et digitis tria tura tribus Sub limine ponit. Qua brevis occultum Mus sibi fecit iter. Arcanum Mortis. Ostatnio edytowany przez Adaras - 30-01-2005 o 22:00. |
|
![]() |