|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() Cytuj:
a ssow more :\ tylko mniejsza rozdzielczosc Ostatnio edytowany przez Sorcerer The Pucek - 20-02-2005 o 20:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() GZ, i wogule, ja to jestem poczontkujoncy, ale jak moge pokazac kogo ja ubilem na tibia.com??
moze juz ktos o to pytal , nie wiem ![]() ____________________________________ uwielbiam dzwienk łamanego krengoslupa ... to takie pienkne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ppl To jest GS edited w Tibia Sprite Editor Expie czasem na scarabach/guardach/cyclo (akurat advance wyszlo na larvach...) Ostatnio edytowany przez Vermyn - 21-02-2005 o 18:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() ehh... Vermyn co mam powiedziec? GRATZ adv. i eq
![]() Ale podziwiam ludzi, ktorzy nie koncza z tibia po dedzie na 50lvl :O Jak padlem na 28lvl to przeszedlem na pandoria, zrobilem druta, nabilem lvl, a potem BLINK, czemu to robie jak mam postac na celescie? Oo, i wrocilem na ojczysty server i probuje odrobic skille/lvl ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Oj Manhir, nie wiesz ile razy ja chcialem skonczyc z Tibia, szczegolnie po deadze... 100k kasy, exp i skill, ale jak to powiedzial mi kiedys ktos: 'nie wolno sie poddawac nigdy!'. A teraz gram dla Coryana, celem jest 109 lvl... kiedys sie uda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Masz silna wole i dlatego osiagniesz duzo w tej grze
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Dla Coryana Evlenhaira? On zostal chyba zdeletowany. Zycze wytwalosci w Twoim celu ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
|
![]() Po 1 po co by mial uzywac brighta skoro pharao jest tez 1 reczny po 2 mial 50 level a to bylo dawno gdy byla stara grafika z kturej wyglad dla pharao sworda wyciagnieto i niech ktos jeszcze raz powie ze to pharao sword to osobiscie go zlapie i powiesze
![]() |
![]() |
![]() |