|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...
|
![]() Ciężki orzech do zgryziena...
![]() A może by tak zachęcić szanowną Mamusię do grania w Tibię. Założyć konto, zrobić postać i oczywiście przekonać kolegów, by dobrze się zachowywali (tylko w jej obecności ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Ona nawet niema czasu coś pisać na kompie, a co dopiero Tibia ![]() To co napisales odpada. Prosze o inne pomysły ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() powiedz że nie będziesz jadł słodyczy (w tym chipsów itp.) przez miesiąc albo więcej może za działa
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Ale macie problem...
Ja wpadam do domu, kopa na jape i mówie "Matka, dawaj kase bo jak nie to bęcki" i mi daje miesięczną wypłate. A tak na serio musisz poważnei porozmawac z Mamą. Musisz jej udowodnić że jesteś odpowiedzialnym człowiekiem. Obierz czasami kartofle do obiadu, posprzątaj bezinteresownie, i kiedy Mama będzie miała dobry humor i zaśnie ty wtedy... cap z portfela 100 zł. A tak na serio pytasz się Jej.
Co? Gówno! ![]() Ostatnio edytowany przez fil0nson - 11-02-2005 o 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Master Alucard
|
![]() -Mamo daj mi 100 zł
-Po co ci?? Swojej kasy nie masz?? -Mam ale ostatnio kupiłem extra koszulke Rammsteina!! -A po co ci?? -Aaaa, na gierke.... -Po***any jesteś?! 100 zł na gierkę????? -To dasz??? -No masz ale kiedyś jak będziesz pracował to się zastanowisz: "Jak mogłem tak głupio zmarnować 100 zł?" -Dzięki.
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Więcej prosze ! ![]() Forumowicze pomóżcie ! ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() a ja bym nic nie powiedzial jakbym mial 100 zeta qpuje sobie sam
![]() A JA MAM PACCA ![]() A jak dla niekumatych jak wyslac prosto i szybko pieniądze bez rodziców... Zamawiacie pacca formą płatnośći przez poczte. Dostajecie adres na mailu ktory podaliscie. Jak dla jeszcze bardziej niekumatych to jest adres: Publisher: CipSoft GmbH Bismarckplatz 8 93047 Regensburg Germany Customer information: I tu tutaj sa informacje o tobie ![]() Dostaniemy na mailu terz reference numer (BARDZO WAŻNE!!!!!) Idziemy na poczte bierzemy ze sobą 20 euro (odrazu mowie ze w 1 banknocie) Bierzemy kartke a4 piszemy na niej "Reference number : xxxxxxxx <-twoj numer" i wkladamy tam 20 euro i skladamy jak najlepiej zeby nie przeswitywala kasa przez koperte , podchodzimy do okienka bierzemy kartke z priorytetem i wpisujemy tam swoje dane i dane gdzie wysylamy dajemy koperte na ktorej jest twoj adres i adres firmy dla facia/kobitki w okienku i prosimy zeby wyslal poleconym wsumie bedzie do nas kosztowalo 7-8 zł za wyslanie. I za 4 max 5 dni cieszymy sie paccem ![]() A i jeszcze cos jak po tych 4 dniach nie bedzie dzialac wam serwer login to znaczy ze zakladają wam pacca ![]()
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A ty piszesz jak wysłać kase na PACCa (I tak ten sposób niejest najszybszy). Ja znam sposób co w 24h jest PACC po wysłaniu Kasy... FORUMOWICZE prosze o więcej rad ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() Powiedz ze wszyscy koledzy to mają a ja chce być mistrzem i żuc sie na szyje rodzicom z jękiem "Cartmana" z South Parku - napewno się nie oprą temu ! HA !
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() mi sie udało przekonać.
Hmm kilka porad? 1. Zacznij od wytłumaczenia co to tibia. (Nie mialem problemow , starszy gra w Heroes III i rozumie na czym polega system LVLowania). 2. Powiedz ojcu/matce ,że bardzo Ci zalezy , koledzy kupują i ty im troche zazdroscisz , i chodz widziales u nich , i jeszcze bardziej chcesz. 3. Powiedz jakie są zalety posiadania PACC , ze mniej czasu przy kompie , bo mana szybciej rosnie itd. 4. Potem powiedz jak to kupić i cene (najgorzej to wyjasnic) 5. Powiedz ze juz dawno chciales , bo wiedziales ze sie nie zgodzą (mozesz powiedziec : "ale wiem ze wy sie zgodzicie". 6. Obiecaj , że bedziesz grzeczny / wiecej czasu poswiecal na nauke/nie bedziesz bil brata/siostry itp. 7. I zalatwione. ja musialem troche prosic, gdyz rodzice hmm , jakby to powiedziec , jezeli wg nich cos kupujesz przez internet to jest złe, nielegalne itd. Na szczescie ostatnio na moje urodziny byl moj chrzestny , i rozmawiali o korzysciach aukcji/sklepow internetowych , wiec jakos sie udalo. I hope You buy pacc soon. ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Ichal
![]() ![]() Chce pacca ostatnio widziałem ze koledzy maja pacca i tak lv trzepia ze hey 50k na godzine takie miejsca maja na ank.....(tam gdzie piramidy) przedtem niechcialem kupywac , ale jakos to mnie wciaglo co robic?? co powiedziec rodzica?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Kluczbork
![]() |
![]() Najleprzym sposobem na zdobycie kasy jest poprostu praca mozna zaczac od roznoszenia ulotek i mycia szyb w samochodach albo jeszcze coś innego (praca ni chańbi a uczy odpowiedzialności). Ewnetualnie mozna sprzedac rzeczy któ juz nam nie są potrzebne (ksiażki , sprzęt itp.).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Ja mam najlepszy pomysł
![]() -Mamo...dasz mi 100 zł na Pacca w moją gre ekonomiczno-naukową? -100 zł ocipiałeś?! a co to jest wogóle ten pacc? -No dzięki temu mam tak zwany mini-naukę mam wszystkow 1 pigułce Francuski,Angielski,Niemiecki matematyke itp. -A jak to się wysyla? -(I tu mówisz jak się wysyła pacca do CipSoftu ![]() -Ta ta ta jasne -_- ty im wpłacisz 100 zł a oni nie prześlą ci tego pacca i będą mieli 100! <wkurzona> -Mamo jesteś chyba na tyle inteligetną i rozumną istotą że chyba nie trzeba ci mówic? ![]() -DO czego zmieżasz igor? -Ta firma Tibia jest już od 1997 roku ![]() -No dobrze masz tego pacca na urodziny (czyli 2 marca xDD) Mi to pomogło..
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Niezabardzo mi się to podoba, ponieważ: 1) Jak zaczne mamie mówić że tam jest Francuski I Angielski w pigułce to może mi nieuwieżyć 2) Jak zaczne mamie mówić że tam jest Francuski I Angielski w pigułce to jak się brat dowie to mamie powie że to kłamstwo chociaż niegdy niegrał w tą Tibie tylko ją widział ze 1 metra ![]() Ale spróbuje z mamą pogadać... Ale przydałoby się więcej pomysłów od Forumowiczów ! ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Nowa Iwiczna
![]() |
![]() co wy z tymi 100 zl? 240 odrazu!(240/4= 60euro=pacc na 12miechow
![]() ja tez zaczynam pracowac nad starymi...najgorsze ze ja nonstop siedze i gram....moze pomoze jak zaczne mniej "siedzieć i grac" hym....
"Chcecie wyleczyć sie ze Zła? Zróbcie to! leczcie się ze Zła przez jego doświadczanie. Tylko człowiek zły może stać się dobry. Dobry nie ma pola manewru. Moze stać się tylko zły." Achaja, tom 2 ![]() i'm back ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Najwyżej 100zł... Ale kombinuje żeby mi dała to 100zł ![]() FORUMOWICZE ! Macie pomysł jak przekonać rodziców żeby dali na PACCa? ![]() Napisz !!! ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() a moze sam sobie zarob?-.- to naprawde nie takie trudne. roznoszenie ulotek, zbieranie puszek, pomoc sasiadowi, koszenie trawnikow, i masa inych zeczy. A jesli mama ma twoja kasa - to powiedz ze jestes na tyle dorosly i samodzielny, ze mozesz sam przechowywac swoje pieniadze. i jak dostaniesz kase kup se pacca ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Nowa Iwiczna
![]() |
![]() Cytuj:
![]() alternatywą moze być praca jako "sprzątacz" w McDonaldzie ale 15 latek trza mieć. hm...to chyba wszystko co do "zarabiania" na pacca....a co do rodziców....to złórz jakąś obietnice że bedziesz sie regularnie uczył czy sprzątał pokuj i wynosił śmieci. oczywiście bedziesz to musiał porobić przez to miech "bezinteresownie" by ci rodzice uwierzyli ze bedziesz zlorzoną obietnice wykonywal. I wtedy sie moze uda ![]()
"Chcecie wyleczyć sie ze Zła? Zróbcie to! leczcie się ze Zła przez jego doświadczanie. Tylko człowiek zły może stać się dobry. Dobry nie ma pola manewru. Moze stać się tylko zły." Achaja, tom 2 ![]() i'm back ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() More plx ! Moze ktos cos jeszcze wymysli ? ![]()
|
![]() |
![]() |