|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o tym realityshow? | |||
Totalne przegięcie, gorzej niż Miriam... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 37.80% |
Fajne, uwielbiam takie makabry oglądać! |
14 | 17.07% |
Głupota ludzka nie zna granic, niech robia ze swojim życiem co chcą. |
33 | 40.24% |
Nie interesuje mnie to. |
4 | 4.88% |
Głosujących: 82. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() WTF?? jednak lipa... a myślałem, że będzie coś ciekawszego. Ale i tak będe miał zlewke gdy koleś żle policzy i dostanie kulke w łeb
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Hmm to co bedzie nastepne? Chyba granie w tenisa granatem
![]() Mnie jednak dziwi to czy ci ludzie maja umysl czy poprostu chca rozglosu? Ja Miriam nie ogladalem ale chlopaki mowili ze przegrani sie zlewali ostro z niego a on zalamany siedzial biedny i samotny.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Wszystko zmierza do manhunta, niedługo ludziom przestanie wystarczeć sex, wulgaryzm i sztuczki by się rozerwać. Dojdzie do transmisji na żywo z egzekucji, morderstw w krajach III świata live... do tego zmierza globalizacja i twór zwany masową świadomością
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() To jeszcze lajtowo, po prostu Magia Davida Copperfielda z rewolwerem w roli glownej. Ale juz sie zaczynam bac, co bedzie za pol roku. Walki Gladiatorow? Devil Inside Real? Uciekinier(byl tak film z CzarnymMurzynem,Yyy, Shwarzeneggerem)? Sigh... Te Brytyjczyki musza miec niezle nasrane we lbie.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() No cóż, to po prostu działa na ludzi. Od dwóch tysięcy lat ludzie nie mogli się zmienić na tyle, żeby nie móc z przyjemnością oglądać mordów i tak dalej - zresztą zobaczcie na współczesne filmy, które, choć wyreżyserowane, napełnione są przemocą. A czemu nie można by zabijać ludzi naprawdę i na pokaz? Tylko żeby nikt mi nie mówił, że jestem za - nie jestem, ale dostrzegam jak jest.
![]() |
#28 |
Master Alucard
|
![]() Gość nie umrze-tego możemy być pewni, bo inaczej:
a) Nie puszczaliby tego w tv; b) byłaby z tego afera na cały świat (ONZ, etc.)
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Niedługo ci brytyjczycy zaczną uczyć kojota biegać na 2 nogach i używać sprzętu "Acme" nasterydują strusia i będzie struś pędziwiatr ala real bez efektów specjalnych hehe ciekawe jakby to wyglądało. Ludzie szukają inteligentnego życia w kosmosie ale czy nie uważacie że najpierw powinni je znaleźć na ziemi (serio mi się czasem tak wydaje). Mi się wydaje że brytyjczycy chcą się upodobnić do amerykanów albo rosjanów (ci to geniusze bo podobno próbowali się dokopać do jądra ziemi (nawet do samego środka i bez skojarzeń) ale skończyli na 4 km).
![]() |
#30 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Myślałem, że będzie to coś ciekawszego ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() "Ooo, mamo, patrz on sobie roz... walił głowę śrubokętem!"
"Hehe, ale to fajne! O, bierze kija!" "Ale mu fajnie tryska z nogi!" Oto przyszłość telewizji... -.- Coraz bardziej żal mi kuzynki, która wyjechała do Anglii... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() coz moze dzieki temu swiat oczysci sie z inteligentnych inaczej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() ja wiem co oni mysla ze maja szczescie i przezyja i wygraja
btw. zaniedlugo pewnie zrobia reality show jednego goscia przyczepia do okraglego stolu postawia pionowo i bedzie sie krecic a w niego ludzie beda rzucac siekierami i nozami
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Jednak takie chore wymysły działają po myśli twórców, duża oglądalność na forach o tym trąbią, trudno o tym nie usłyszeć, a to i tak będzie wyreżyserowana klapa :S.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Bo tu o SHOW chodzi, panie! Gdybym spotkał tego kto to wymyśla to w najgorszym wypadku skopałbym go, a w najlepszym- położyć mu rękę na ramieniu i powiedzieć: "Skończ waćpan, wstydu oszczędź." Czy jak to było. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Telewizja schodzi na psy. Jak to wyemitują to zapewne przyczepi się do nich kilka organizacji, a samym organizatorom życzyłbym tego samego co "ofiara".
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Szkoda, ze to bedzie wyrezyserowane. Jakby gosciu naprawde pierdzielnal sobie w leb, byloby smiesznie, fajnie krew by trysnela. Ale i tak by sobie nic nie zrobil, bo kula jak czache przebije, to mozgu nie znajdzie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() Mi tam sie ten program podoba..
Zapewne ludzie grający w o sa podstawieni, tylko po to, aby przyciągnąć widzów.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Od tego programu jest już niewielki krok w kierunku pokazywania prawdziwych morderstw w telewizji. Ktoś wcześniej wspominał o filmie The Running Man (Uciekinier) ze Schwarzeneggerem w roli głównej, w którym to więźniowie byli wpuszczani do wielkiego studia telewizyjnego i tam walczyli na śmierć i życie w walce która i tak była z góry przegrana. Obywatele byli otaczani wszechstronnym kłamstwem ze strony władz. Film ten to nie tylko kino akcji, to również ostrzeżenie abyśmy nie poszli w ślady jego bohaterów. Niestety ludzie coraz bardziej cech_ują się brakiem wyobraźni oraz idiotyzmem... a innym się to podoba.
Czy ich najzwyczajniej w świecie po*******iło? Ludzie, od ostatniej epoki średniowiecza dzieli nas zaledwie 500 lat, nie potrzeba nam kolejnego tysiąca lat życia w zacofaniu! PS. Tak na marginesie: The Running Man to bardzo dobry film, szkoda że teraz podobne produkcje wydają się być o wiele gorszymi i posiadającymi słabszą fabułę niż filmy akcji sprzed dekady... a może to tylko moje wrażenie?
Ostatnio edytowany przez Ulrek - 09-02-2005 o 22:34. |
![]() |
![]() |