Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-02-2005, 17:21   #21
Aristo~
Użytkownik Forum

Aristo~'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Profesja: Elder Druid
Domyślny LoL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Nirvana Org
Nie dziwie się bo zapewne to jakiś brazylijczyk ja mam końcówke "Org" moi koledzy tagrze i urządzamy sobie rzeźnie z nich .Hahahaha.
Ale tylko z tymi co są wredni (a nie wiele jest tych fajnych).
Tempić ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zalosny dzieciak... Zamiast grac w tibie idz lepiej do szkoly.
Aristo~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-02-2005, 17:30   #22
Marshal
Użytkownik Forum

Marshal's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
Marshal ma numer GG 3445181
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karusa
Gram na Samerze i mieszkam w Carlin. Pewnego razu nudziłam się (czekałam na kumpele). Chciałm pogadać z jakimś polakiem. Stanęłam sobie akurat przed teatremi mówię: "PL" "<<Poland is the best>>" i podobne teksty. Nagle podszedł do mnie sorc 19 lvl (miałam wtedy 8) i mówi do mnie: "Are u from Poland?" (głupek, przecież to wiadomo). Ja mu na to że tak. Patrze a tu: You lost 18 hitpoint from Pachibiya (czy jakoś tak ) Ide do depo i pisze mu prywatną wiadomość: "WHY??" "because i hate polish" Co wy na to? Trochę to upokarzające, ale to moje zdanie.
Jako ja się nie dziwie Jakby ktoś krzyczał "Br rox!" itp, texty to prawdopodobnie zarobiłby SD'ka w dziób ^^ Ja tam do innych nacji nic nie mam... byłem raz w Szwedzkiej (nie tylko, ale głównie) gildii i nikomu nie przeszkadzało, że jestem 'pl'...
Marshal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-02-2005, 09:05   #23
fufu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 02 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karusa
Gram na Samerze i mieszkam w Carlin. Pewnego razu nudziłam się (czekałam na kumpele). Chciałm pogadać z jakimś polakiem. Stanęłam sobie akurat przed teatremi mówię: "PL" "<<Poland is the best>>" i podobne teksty. Nagle podszedł do mnie sorc 19 lvl (miałam wtedy 8) i mówi do mnie: "Are u from Poland?" (głupek, przecież to wiadomo). Ja mu na to że tak. Patrze a tu: You lost 18 hitpoint from Pachibiya (czy jakoś tak ) Ide do depo i pisze mu prywatną wiadomość: "WHY??" "because i hate polish" Co wy na to? Trochę to upokarzające, ale to moje zdanie.
Jak sie narzucasz do dostajesz ^^
fufu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania