![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Polska/Gdańsk
![]() |
![]() MI sie wydaje że tu chodzi o to że ta strzała jest nieużyteczna a nie sie szybko rozpada.(przeca są różne tłumaczenia różnych wyrazów)
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: Thais
![]() |
![]() Mozliwe ze bedzie jakis nowy stwór (lub z jednego z faraonów) z ktorego bedzie wypadac jakis "crystal bow" albo tak jak amulet of life i wycofaja c. arrow i zostanie np jakas broken arrow
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() a mi sie wydaje ze cipsoft narazie sobie z was jaja robi, ta strzala pewnie bedzie potrzeban do jakiegos questa ktorego jeszcze nie ma oficjalnie a jedynie w letnich planach bo narazie jest to tak samo bezużyczteczny, niepotrzebny i zaśmiecający swiat przedmiot tak jak woden trasch albo soft bot. Ta strzala niewatpliwie bedzie bardzo wazna ale chyba jeszcze nie teraz
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Może i masz rację. Ale mi się wydaje , że po prostu cipsoft jeszcze się zastanawia co z c. arrow zrobić i trzeba bedzie troche poczekać
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() Może jest potrzebna do qrsta z pharaoh swordem ??
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() A może poprostu owa strzała jest zwykłą ozdobą, np. do domku =>?
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Ulthuan
Świat: Astera
![]() |
![]() Ja Gdzies slyszalem ze jak masz tom strzale(lub inny przedmiot z bosa)to przenosi cie do sarkofagu z czesciom do helmu
A puzniej ta strzala jest bezuzyteczna |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A jesli potem jest bezuzyteczna to jak zdobyc nastepna czesc mistycznego helmu?? znalelzc inny crystal arrow??
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obecnie nie da się tej strzały wystrzelić z niczego. Co ciekawe, nie da się jej również przechowywać jak inne strzały (wiecej niż jedną w jednym slocie). Pewność? Brak grafik w pliku tibia.spr.
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ehh... Po prostu z każdego faraona wypada jakiś dziwny przedmiot. Jest na przykład 'Burning Heart' [płonące serce]. Jest też parę innych, których nazw nie znam, ale jest taka niebieska nutka [Frozen Tone?], coś jak pęknięta kość, jakiś rozwalony sztylecik, dziwny znaczek... No nie pamiętam już tego dokładnie. Prawdopodobnie narazie nic z tym nie można zrobić. Wszystkie te rzeczy można zobaczyć w tibia.spr
Dawno temu, niedługo po update z faraonami napisałem coś takiego Faraonowie, są tam zdjęcia faraonów i zdjęcia tych przedmiotów. Jednak od tego czasu wyjaśniło się trochę więcej i jest to trochę nieaktualne [na ten przykład wymieniam jedynie siedmiu faraonów].
#32 |
Guest
|
![]() Cristar hmm widziłem na securze miał je 110 lv royal palek miał ich 21 miałem zrobić fotke ale niezdązyłem bo nooby zaczeły żucac smieci (parcele itp.)
a więc na 100% jest taki coś a co do tych faraonów to niesjetem pewiej czy wyapadja z niego te ruze przedmiaoty wiem ze wypada serce i trzonek do Photato sworda ![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
chyba niewiesz wszystkiego ja wiem od kilku juz 100 lv że mistyczny hełm trzeba napełniać sercem faraona czy jakoś tak wiem też ze hełm jak jest noszony przez 30 minut to traci def. i trezba go ładować wiec nieradze nosic jak ktos ma ![]() |
|
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Z każdego faraona wypada jeden przedmiot specjalny [ min: burning heart, frozen tune(chyba tak sie to nazywa, to taka nutka niebieska..), ulamany miecz (są 2 części, po 1 czesci z faraona), Ancient rune... i jeszcze kilka nie pamietam teraz...]
Są one potrzebne do zdobycia części Helmet of the Ancients - jeśli masz taki przedmiot w plecaku wychodząc z pokoju w którym zabiles faraona to jesteś teleportowany do pokoju z częścią hełmu [a sam przedmiot znika przy teleportacji...], jeśli już raz byleś w pokoju i wziąłeś nagrode to przedmiot zostaje w plecaku a ty omijasz pokój z nagrodą. Co do tego rozpadania: Przedmioty jeśli nie były użyte podczas teleportacji po jakimś [krótkim zdaje się] czasie znikają. Edit @ Up Tych strzal nie da się składać jak zwyczajnych strzał... Zanim by zebral te 21 strzał poprzednie by sie porozpadały Co do hełmu: Aby z 8 def zmienił się w 11 def trzeba w niego 'wbudować' rubin. Zwyczajny rubin starcza na okolo 30 minut, aby miec hełm na stałe z 11 def trzeba znależć Soul Ruby który się nie zużywa [nikt chyba nie ma] Ostatnio edytowany przez hide - 20-03-2005 o 14:48. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: W-wa
Imię: Kalen~
Profesja: Royal Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 40+
![]() |
![]() Szkoda ze c.arrows jest bezuzyteczna (poki co). Zwracam sie teraz z pytaniem do palków, czy nie czujecie lekkiego niedosytu ?
Raz na jakis czas pojawia sie nowa broń dla knightow, jakis nowy miecz, czasem nowa tarcza, której moga tez uzywac przeciez Druidzi i Magowie z powodzeniem. Tymczasem palek od zawsze ma kusze/luk i nic sie nie zmienia. Szczerze mowiąc marzy mi sie jakas nowa bron dla palka. Może jakas ulepszona kusza lub jeszcze cos innego albo wlasnie chociaz nowy rodzaj amunicji, lepszy od zwyklych boltow, ale tanszy od p-boltow. Pozdrawiam !
#36 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Grojec
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Cytuj:
Mógłbyś podać link do tego filmiku ?? Ponieważ nigdy nie widziałem filmiku z Omruciem i chciałbym zobaczyć te strzały |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Ehh mi sie zdaje ze Crystal arrowsy itp nie znikaja, bo na Trimce koles ma w domq kilka takich ozdob i nie znika mu, a watpei zeby mial nie tak z deklem ze po kazdym ssie chodizl po nowa ozobe.....
![]() |
![]() |