|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Dla tych co chcą pograć:
Wszystkie Beta testy (Amerykańskie, Koreańskie, Europejskie) zostały zakończone i na razie nie przewiduje się nowych, i chyba w ogóle nie będzie. Z końcem BT skończyły się czasy grania za free. Co prawda, można zassać grę z neta i to nie z kazzy ale z oficjalnej strony, lecz i tak trzeba wtedy zamówić za ~200zł CD-KEY'a. Teraz o kosztach: Gra kosztuje 199zł w wersji pudełkowej, w grze mamy 30 dni gry opłacone czyli równowartość 60zł. Opłat za grę dokonuje się w podobny sposób jak ładowanie kart POP'a (lub innej sieci GSM ![]() Karta przedłuża "PACC'a" o 60 dni czyli 2 miechy. @Magical Trevor: namąciłeś zdeka przy rasach, jest ich osiem: Przymierze: Elfy, Ludzie, Krasnoludy, Gnomy Horda: Orki, Undeadzi, Taureni, Trolle Nie ma entów! Gra nie wymaga taż żadnego mega hiper ultra compa. minimalne to: 800MHz, 256RAM, GF2 or better czyli na ~2GHz, +360mbRAM, Radeonik 9550 pójdzie jak po maśle, oczywiście przepustowość neta starczy 56kb (modemówka) *-CD-Projekt
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 13-02-2005 o 00:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() a wieszok pomylilem sie
enty to sa srodki transportu chyba dla elfow ![]() gra jest fajna ale droga a widzisz wichru ta gra jest platna a wiem mialem racje hehe
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maiev Silverblade
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lucid Dreamers
Świat: Silvera
Poziom: 32
Skille: Wand/23
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Taa na tą gre trzeba sporo wybulić ale jest tego warta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Wichru
Być może grasz na jednym z pirackich serverów, jak mój kolega pare miesięcy temu. Gdybym miał za dużo pieniędzy, zakupił bym gre bez wachania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Czyli na tkz. shardach czyli nieoficjalnych serverach..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() Zamieszczalem ssy w dziale RPG. Ja gralem w koreanska bete, shardy na 99% beda bo w mojej wersji korean bety byly 2 ;[ ale bardzo marne koreanska bete scrackowano po okolo 1 miesiacu. Jednak ja na GW czekam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż... Ze mną tak jak z Drunkiem, jakbym miał nadmiar forsy to bym kupił. Bo teraz to sobie raczej na takie coś pozwolić nie mogę... A szkoda, bo mnie WoW (badziewna nazwa.
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahhhhh synku widac ze nie spedziles przy tej grze nawet paru minut. A to z entami mnie rozwalilo. Apropo WoWa spedzilem duzo czasu na poszukwianie info z prywatnymi servami i wkoncu mi sie udalo i dodam tu linki potrzebne do grania na pirackich servach. Moze zancze troche nie pokoleji :
Rejestracja do prywatnego serva http://firecooler.ath.cx/index.php?site=account.php Ip tego serva : set realmlist firecooler.ath.cx Jeden z najlepszych servow pirackich: http://freelancer.ath.cx/wow/forum/ Inny :http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=249481 I jeszcze inny :http://firecooler.ath.cx/index.php?site=account.php Instalka do wowa Us http://www.isohunt.com/torrents.php?ihq=wow&ext=&op=and Patch potrzebny do grania na privach : http://www.3dgamers.com/dlselect/gam...-enus*********** Teraz cos o ip : otwieramy plik realmlist.wtf za pomoca notatnika otwieramy i wpisujemy po set realmlist( z spacja ) ip danego serva zapisujemy to i dajemy we wlasciwosciach tylko do odczytu. Jest to chyba wszystko jasno wyltumaczone. Zycze milej gry. HAIL HORDE ZAPOMNIALEM DODAC ZE LINKI I INFO WZIETE SA Z CUDOWNEGO FORUM WWW.MU.XP.PL A NAJWIECEJ LINKOW ZNALAZL MICIOCH
Nie mam potrzeby zbyt wiele wiedzieć Nie mam potrzeby wiedzieć zbyt wiele Gdy wszystko skonczy się jak myślałem Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem Ostatnio edytowany przez Resthin - 15-02-2005 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiedziałem, że hakerskie linki są dozwolone!.. Odświeżam żeby jakiś modek się przyinteresował, a tobie UP radzę szybko zedytować posta i skasować te linki bo możesz dostać upomnienie, a nawet bana..
Btw. Nie ukrywam, że to kuszące, LOL, ale podjąłem Post, a wogóle to się zastanawiam więc weź to zedytuj i wykasuj! ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() up: lol
![]() i pytanie do Resthina: skond tego bittorrenta wziosc bo nie wiem jak wowa sciognonc ![]() ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Cytuj:
Ej poda mi ktos linka z kad moge sciagnac tego WoWa bo szukam na tej stronce ale tam niema :/ Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 19-02-2005 o 09:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() wchodzisz tam, ściagasz malutki plik, potem ściągasz jakiegoś clienta do tej sieci
(np. BitComet) otwierasz ten plik clientem i czekasz cholernie długo aż ci się ściągnie ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() BitComet jest o dużo lepszy od BitTorrenta gwoli ścisłości
![]() |
![]() |
![]() |