|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2004
|
![]() Ja dopiero dowiedzialem sie ze spotkalem GMa po tym jak przeczytałem: ze dostałem bana w ingerowanie sie do spraw game mastera
To było tak : Jakis koles w Venore na statku gada z drugim o makro no to ja przechodzac kolo nich powiedzialem shad up albo cos juz nie pamietam nagle pacze bann okazalo sie ze to byl GM ![]() Naszczęscie bann trwal tylko 24 h |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() CZYTAJ TEN POST !
OMFG OMFG ja juz niemoge !!! ja czesto widuje GM'ow (jestem helperem) a ten koles "Boski" to wogule mnie na MAXA rozsmieszyl hahaha "jestem gmem" hahahaha co za koles ... nastepny koles ktory mysli ze namuwi nOObow na podanie mu hasla albo nr konta 8) nvm Game Master ... to tez taki byl potwor na Test Servie kiedys (nigdy go osobiscie niewidzialem ale SS'y widzialem i slyszalem o nim .... bije jak BK chodzi w stroju GM'a (podobny do Hero) i ma name :Game Master) ...CZASEM NIEMA Consulera online ... myslicie ze oni niemoga se wyjsc na herbate i sie pozondnie wyspac ?! Gm'y maja tez tak zwane Seckond Chary czyli normalne postacie (bez dodatkowych umiejetnosci czy cos w tym stylu) Niema znaczenia czy masz PACCA czy niemasz (chodzi o bycie Helperem,Consulerem,GM'em)...nigdy jeszcze nispotkalem polaka GM'a CZYTAJ TEN POST ! |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2003
Lokacja: Świebodzin
![]() |
![]() nigdy niewidzalem game mastera i niechcial bym ujzec Big Grin
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() GM spotkalem tylko raz ,kiedy przyszedl do mojego palka i powiedzial ze mnie zbanuje bo zabilem 16 osob
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Lord Pirit
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19/23
|
![]() Danubia<Venore<Depo: Wojna:
Stałem sobie w depo ze wszystkimi ludźmi (depo było pełne bo była wojna), ludzi w depo było naprawdę dużo. Gdy nagle przyszedł Gamemaster. Wszyscy go blokowali. Gdzy go wreszcie przepuścili podszedł do pewnej osoby o imieniu Povi (84lvl master sorc). Podszedłem do GM i stałem przy nim gdzy nagle on zagadał do mnie: było to ostrzeżenie przez to że blokuje depo. Wsumie dostałem takich ostrzeżeń 2 i wolałem już się nie narzucać mu. Do tej pory pisze że mam ostrzeżenia. (nie zaczynajcie z Gamemasterami oni mogą wszystko). ![]() ======================================== Vetebina is thief.!.!.!.!.!.!. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ja nigdy nie spotkałem - oni chyba niegrają normalnie...
ALE UWAGA: Jeśli jakiś kolo będzie chciał twojego numa i passa i będzie mówił że jest gamemasterem - zgłoś go na http://www.tibia.4players.de lub na http://www.tibia.com |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Siemka,
Raz sobie idę kolo Mostu Dwarfów i idzie jakis koles a dalem sobie LOOK bo lubie patrzec ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Nieobecny.
|
![]() nom, albo jego jakis znajomy
![]() ogólnie GMowie grają na Antice lub Premii normalnymi charami, ale mają także chary które nazywają się GM (imie gma) (nazwa serwera) razy ilosc serwów.... |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Ja tam tylko raz widziałęm GMa i to po rozrubie na Isarce kiedy to paru z 40+ poziomami zaczeli PKowac. Oczywiście pojawil się po całym zajściu i tylko stał koło depo a za chwile znikną.
Mam tu ss'ka jak to GM'owie PKuja ![]() http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...5&pagenumber=4 |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Więc tak JA SPOTKAŁEM 2 gm-ów ale 1 nie zabijają na normalnym świecie bo są zwykle do poprawiania usterek w grze. Koło cycków ( niedaleko Ab ) zauważyłem 2 szybkie obiekty które poprostu przeszły po mnie nic mi sie nie stało ( Widocznie poprawiali bład powstały gdzieś koło tego miejsca i niewiem czy ten gościu cie bajeżył czy jest troche chory ale ja nie widziałem mordercy Gma ( chyba że test serwer podam nawet nick xD Firerywyn na eterni )
<Sodi> |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() JA widzialem Gm raz odrazu jak wszedlem na main patrze a tu jaakis gosc na 2 lvl. myslalem ze mi sie co s powalilo. Pytam kumpla a odpowiedz taka ,,To game master on moze szystko"
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() ja raz spotkalem gma jak mowil jednemu zeby przestal spamowac bo dostanie bana
|
![]() |
![]() |
#34 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Ja kiedys spotkalem GM jak stalem z qmplem pod domkiem. Podszedl do nas pokazal nam Boh'y(nie wiem po co
![]() ![]()
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
![]() niestety nie
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Ja nigdy nie spotkałem gamemastera.Ale jak go spotkam to może mi dać mgic plate armor na powitanie
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |