|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki apartament ma być w "Wieżowcu"? | |||
Apartament Krzesława |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 4.00% |
Dojo Shana |
1 | 4.00% |
Apartament CIP SOFTU by p.l |
8 | 32.00% |
Apartament Gesundheita |
1 | 4.00% |
Pizzeria Coliera Scoredyne |
4 | 16.00% |
Domek BATMANA ![]() |
6 | 24.00% |
Więźienie Joeya |
1 | 4.00% |
Domek Jaskołka |
1 | 4.00% |
Żadne mi się nie podoba.. |
2 | 8.00% |
Zrobię napefnooooo lepsze ![]() |
0 | 0% |
Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Ale po co ta sonda... myslalem ze apartamenty raczej beda admini wybierac, przeciez chyba to ma byc BARDZO duzy wiezowiec. Macie zamiar robic sonde 200 pozycji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Bóg wie gdzie...
![]() |
![]() muahaha moją prace zatytuowałem "pokuj krwi i bulu " ;] warta obejzenia
http://img215.exs.cx/my.php?loc=img2...pientro4dt.png
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Wszystkie domki, które widziałem w tym i w głównym temacie są robione wg. tego samego szablony, jakby tak bez chęci, słowem nic ciekawego. Moze apartament p.l'a jest jednym z lepszych. Shanhaevel, dziwie się, że Ty po stworzeniu dobrej podstawy narysowałeś tak słabe dojo.
Ja postanowiłem oderwać się od szablonu i stworzyc coś takiego: ![]() Musze jeszcze to dokończyc i poprawić wiele rzeczy. (BTW: Obrazek jest małą dedykacją dla pewnego elfa z forum, który pochodzi z uwiędłego lasu ![]() Jeśli mamy stworzyć najwyzszy wieżowiec w necie, to niech jego jakoś ćtrzyma jakiś dobry poziom. Ostatnio edytowany przez Narzil - 16-02-2005 o 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Uch, och, o kogo tu może chodzić...? ![]() Thx. ![]() ![]() Fajny szablon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() No i stworzyłem tymczasowy system dodawania pięter.
[link] Jedna kwestia, jak obrazki mają wyglądać: 1. obrazek przeźroczysty - format gif lub png 2. obrazek ma być rozmiarów takich jak ten szkic, w sensie że wrysowujecie w ten szkic swoje piętro (albo wklejacie wcześniej zrobione). 3. koniecznie resztę obrazka, czyli całe tło i "dach" twojego piętra musicie zrobić przeźroczyste.* *odnośnie tego, jak zrobić przeźroczystość. Ja mam PSP i robię tak: zamalowuję (wylewam farbę itp) jednym kolorem powierzchnię która ma być przeźroczysta. Ważne, żeby ten kolor nie występował w naszym rysunku, i żeby był ustawiony jako kolor tła w narzędziach. Teraz wciskamy CTRL+L SHIFT+V (albo z menu > colors > set Transparency), jeżeli pojawi się okno z opcjami "yes/no", bierzemy yes, w następnym oknie wybieramy jedną z trzech opcji (możecie popróbować która najmniej psuje wasz obrazek), wciskamy ok, w kolejnym oknie "Set pallete Transparency" wybieramy drugą opcję (current background color) i zatwierdzamy. Teraz możemy zapisać nasz plik w formacie gif lub png. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() A w Paincie po prostu ustawić przeżroczysty kolor jako biały, a jako białego używać odrobinę ciemniejszego (różnicy nie widać)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() moim skromnym zdaniem
![]() @topic robie coś podobnego co poprzedne tyle że z windą ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ej no ludzie powiedzcie czy dobre :|
http://img215.exs.cx/my.php?loc=img...=pientro4dt.png
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A czemu nikt nie muwi czy moje pienterko pasuje ;/
http://img195.exs.cx/my.php?loc=img1...pientro7ud.png
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... Ostatnio edytowany przez Asazello II - 18-02-2005 o 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
|
![]() .................................................. ............
Ostatnio edytowany przez Wunido - 11-08-2009 o 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() [IMG]]
![]() Tylko nie mówcie że prezentuje się jak obraz nędzy i rozpaczy ale coś mi sie z tym stało (kontury szlag trafił) i mi sie nie chce poprawiać
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Stolica
Stan: Na emeryturze
Imię: Scorpione
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dynasty Warriors
Świat: Amera
Poziom: 62
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() PAtrzajcie sie i uczcie jak to robi miszcz XD hehe zartuje poprostu powiedzcie czy dobre http://img177.exs.cx/my.php?loc=img1...ientro24bq.png
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() @Up
Pikne,pikne tylko ze takie przytulne mieszkanko nad pokojem bolu cos tu nie pasuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
eX Moderator
![]() |
![]() no Asa, coraz lepiej, bardzo ładny pokoik, tylko jedno pytanie, to żótle na stole to świnka z kartonowych pudełek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @NORMALNY OBYWATEL RP: to jest mieszkanko tego kapłana co tam na dole z nożem stoi
![]() @P.L :to mial byc TV ale go jeszcze poprawie i dodam pare szczegułów ![]() @Asazello: TWOJE PRACE WYMIATAJĄ MIStrzu Mój !!!! kochamy cie !! jesteś Gieniuszem ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Sprubóje dodać swoje pieterko ale narazie mi to nie wychodzi. :/ Chce stworzyć Centrum nasa o ile jeszcze nie bylo takiego pieterka
![]()
![]() |