|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie
![]() ![]() |
![]() zpewnoscia tak .. ale
![]() Zatrudnie moze kumpla jakiegos aby poblokowal mi pierwsze spawny a potem bedzie luzz dzieki za pomoc prosze dalej o jakies info ![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @khazad
jakbys mogl sfilmowac kazda jaskinie z samymi guadrami (poziom) i opisac ladnie co i jak robisz ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Nightmare(dla jełopów koszmar)
|
![]() [quote=Eter]
Zatrudnie moze kumpla jakiegos aby poblokowal mi pierwsze spawny a potem bedzie luzz ![]() ![]() ![]() Po Guardach fajny jest looooot ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Wiesz co? Proponuje ci pozwiedzać kopalnie w środku kazo. Szczerze mówiąc na początku one są najlepsze. Więc wybierz sie tam z plecakiem uhów, dobrą tarcza (np.dragon shield) i ok. 700 sztuk amunicji żeby długo se posiedzieć. Zejdż do poziomu jak zaczynają sie soldki. tam biegnij na południe i potem skręć na zachód. Jak nie ma żadnego listu przy dziurze to zakładasz tarcze i schodzisz (na dzień dobry jest tam jeden guard). Z takim shieldingiem na full defence możesz już blokować guarda(jak masz jeszcze co najmniej k-armor). Biegasz sobie spokojnie wokół kolejnej dziury tak żeby guard cie nie bił i zakładasz z powrotem łuk albo kusze i jedziesz go.
Co do skilli są one zależne od tego czy gracz sie dobrze z nimi czuje czy nie. Wiadomo, że im wyższe tym lepiej, ale niech sam decyduje.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Co do moich skilow to jestem własnie w trakcie skillowania do 70. Na obecna godzine mam 69/55. Dzisiaj postaram sie zrobic 70 dist i 31 lvl
![]() ![]() Kolega mi doradzil aby ropoczol moja przygode w pierwszej kopalnij od strony carlin czyli pierwsza od góry. Podobno nie ma tam zadnego guarda na wstepie a przy full spawnie respia sie po 2-3 czy to prawda moze sie pomylil musze byc w 99 % pewny ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na 30lev powinienes miec skile 75/60..
Ja swoim pallem na 21 mam 71/59... Potanuj i pozniej idz do 3 jaskini (jest ona za 1 mostem ale prze 2-im) Tam masz max 3 guardy na raz (i sa tez soldy na tym poziomie).. Ale ja sie nie spotkalem rzeby mnie az 3 opadly naraz.. Tam exp na takich skillach jakich ty masz.. Jak bedziesz mial lespsze skille to w tej samej jaskini 1 poziom nizej masz same guardy i moga byc i 4 naraz.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hmmm....Byles kiedyw labiryncie?..Myslsiz ze onz takimi skilami da rade? Tam ida na ciebei po 2-3 (to jest amlo )ale nie ma gdzie uciec bo nagle znowu ci wyskakuje 2-3 Wiec odradzam ci ta kopalnie moim zdaniem dobra jest d-hell Zaje... Expo i duzo miejsca do ucieczki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dziwne, jak na razie w zadnej kopalni nie spotkalem guarda na samym wejsciu... Te guardy są troszke oddalone od wejscia, i mozna je spokojnie zabic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2005
|
![]() Jsli wiesz gdzie jest quest z ciasteczkami to tam na dule sa te krasnale.
Pochwale sie. Blocknelem 2 guardy na 12 lvl bez eq z sama tarcza ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Powiem wam tyle ze zaczolem expic zrobilem skille 70/55 i poszedlem z kumlem zwiedzac koplanie
![]() ![]() Pytanie z innej beczki ile moze byc warty loot 7 k oz z guardow ? ( scale army itp batle shieldy) itp ??
"Myślę więc jestem , tibia uzależnia ![]() POzdro Powodzenia w nowym życiu ![]() Ostatnio edytowany przez Eter - 23-02-2005 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przyjemna kopalnia to ta w kazo jedna na południe od zejścia i dosyć duża na zachodzie . Zejście do tych kopalni jest w tej odnodze jak idziesz kamiennym korytarzem do depo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Potren Skille bo z takimi to sie nie oplaca isc na Guardy bo mozna nawet zyciem przyplacic. Wiec narazie slabe potworki by UP SKILLE
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() a tak na 30 lvl skille jakie dla pala sa dobre
![]()
![]() |
#39 | |
Zbanowany
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() Jeśli chcesz słabe respy 1-2 to zwiedź 3 kopalnie na poziomie -4 1 guard na powitanie tylko a dalej też nie najgorzej, i duzó soldów
|
![]() |
![]() |