|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Wiem, że dziwne rzeczy napisałem ale to dla beki. To zabrzmialo jak z ust jakiegoś paladyna (nie tibijskiego bo oni so są "ex-paladyni"). Wiem, że wojny tibijskie to "nie wojny" tylko nawalanka jakis low lvl noobków, którym sie nudzi. Ale postępowanie swe jest naprawde irytujące
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 18-02-2005 o 21:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Jeżeli myślisz że jestem noobkiem który ma 15 lvl i wrzesczy na trade zeby ***ac szweduw( i chcac w ten sposub zablysnąć to jesteś w błedzie !! mam ponad 25 lvl i ciagle expie (teraz skupilem sie na skilach).
Wiele osób które w jakis sposób staraja sie mnie krytykowac, chyba nie umieją czytac! Ja nie nawoluje do wojny ani wytepienia szweduw. Ja mówie głośno to co szwedzi(trzeba zaznaczyć żę nie wszyscy) robia z polakami ale nie tylko. Jesteśmy poniżani i wyśmiewani przez tych któzi są mocniejsi czyli przez szwedów. Dla mnie nie jest przyjemne granie jeżeli aby wyjść z depo bede musial zatanczyc przed 10 lvl który ma kolegów. Właśnie w tej sytuacji są dwa wyjścia albo wojna albo inny serwer. Jeżeli wojna to niech to bedzie polska wojna. Mniejszym wstydem jest przegrac z honorem niz uciekac krzyczać "HUNTYD"!! Takie info jesdt polak który ma ponad 40 lvl nie bede mówił kto jak i dlaczego ![]() Ostatnio edytowany przez Elfret* - 18-02-2005 o 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Trzebinia
![]() |
![]() Hmm o ile mi wiadomo (a wiadomo dużo) na Pandorii Basic już nie jest najśilniejszą gildią większość SWE przeniosła się do nowej gildii, kióra jest gildią MIĘDZYNARODOWĄ (Independence) tzn. że są tam także polacy tacy jak np. Yattering (53 lvl Royal Paladin).
Ja osobiście (Dene de'Lar) nie uważam, aby ta wojna była bardzo potrzebna mi jeszcze nic niezrobili Szwedzi. Pozdro Dene de'Lar
Miarą nieskończoności jest ludzka glupota. Ostatnio edytowany przez Pitujo - 18-02-2005 o 21:43. Powód: Dodanie lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
PS: Co ty byś sądził jakbyś ciągle słyszał "you nuup, bitch madafkier", a potem: "pol???"(bo gość juz nie pamięta więcej angielskich wyzwisk, a te co nie wiedział jak się pisze to napisał tak, jak się mówi) Ja osobiście zdanie o polakach mam złe i ich nie lubie-na innym swiecie trzymałem się wraz z kumplami z innymi podczas wojny: "Polska kontra reszta świata" i dobrze na tym wyszliśmy....
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Shinjix ty wogle masz jakąś postać na Pandori, jeżeli nie to nieiwem dlaczego tak głośno sie wypowiadzasz jeżeli to w sposób bez pośredni cię nie dotyczy.
I JESZCZE RAZ POWTARZAM, W OBECNEJ SYTUACJI NIE CHE WOJNY, ale jak każda inteligętna osoba potrafie przewidzeć pewne sytuacje i zdarzenia i to nie koniecznie te pozytywne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Hail Wroclaw !!!!!
Stan: Niegrający
Imię: Zorlet
Profesja: Druid
Świat: Selena
Poziom: 28
Skille: 20/22
Poziom mag.: 46
|
![]() Witka
![]() Ja mam 30 lvl ;p slyszalem cos o wojnie ... ale na slyszeniu sie skonczylo... Powiem tylko jedno PEACE !! ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Shinjix racja. Middle level char . A noobki faktycznie blokują DP.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A krzyczę tak, ponieważ brałem udział już w 2 wojnach(czynnie) i zawsze najgłośniejsi krzykacze stali w depo i krzyczeli "Hunted, hunted", "SWE na stos, zabić swe", a z depo wychodzili albo kiedy żadnego swe nie było online, albo kiedy z wrogiej gildii online był 1-2 goście to wtedy się odzywał patriotyzm i go trapowali(i tak go nie trafiali z run -.-) widziałem sytuację, w której 4 Polaków(tych krzyczących) strapowało 1 swe, a ten swe wszystkich zabił-morał: Polacy w wojnie nie mają zbytnio szans.... A jak doszło co do czego i walczyliśmy gdzieś kilkunastu na kilkunastu to swe było pełno, a Polaków też pełno ale w depo -.- i tak oto przeciwko ok. 30 swe walczyła grupka Patriotów (ok. 5-15 osób) mężnie wspierana przez ok. 30 Polaków z depo(dołóżcie im,......).... Gdy się zdażyło, że swe z przewagą liczebną 2/1 przegrali to wtedy wychodzili, jumali loot(a spróbował byś ‘thiefowi’ ukraść!!! Ohoho....by się działo), straszyli huntami swe, krzyczeli najgłośniej, że "WYGRALIŚMY" mimo, że wygrała grupka osób, z której przeżyło koło 4 osób i to tej grupce należał się loot i pochwały...... I dla tego jak mam brać udział w kolejnej wojnie Polska kontra reszta świata to wole swe...... Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 18-02-2005 o 23:53. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Fast'molt
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Principality of Destination
Świat: Aurea
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() Widzicie polacy są dobzi ( w robieniu expa ) , a jak wojna przychodzi to ? phi?
Szczerze jak zaczołem grać na arcani ( byłem najlepszy przez pewien czas) to odrazu wiedziałem że będzie wojna i jak mieliśmy po 10-20 lvle to odrazu zrobiliśmy glidie polsko - hiszpańską co zaprocentowało w dalszym rozwoju servera. Gdy jakiś szwed robił to swoje Pa to odrazu dorywaliśmy sie do niego. Wkońcu zrobili dosyć mocną glidie i zaczęła sie wojna. Bili nas oporowo, ale dostali bana za trapa na fibuli i zmalało ich troche. Potem znowu był spokój i znowu wojna którą ostro przegrywaliśmy by chyba wkońcu wygrać, wtedy w sumie wróciłem na aurere bo all rl friendy tam grają ![]() Pozdro. Kalident, Fast'molt. Ostatnio edytowany przez Moltreus - 18-02-2005 o 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Jeśli się nie mylę to wojna na Pandorii już się zaczęła... Nie za bardzo wiem o co chodziło, ale na trade chacie co chwile jakiś Polak mówił, że wszyscy Polacy mają walczyć bo jak nie to hunted itp... Albo: "Jak ktoś chce walczyć to msg do xxx". Jeśli ktoś wie o tym coś więcej to proszę o szczegóły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() Wojna juz sie zaczela. Przynajmniej Szwedzi oficjalnie ja wypowiedzieli. Az sam sie zdziwilem ze Polacy tak sie zebrali i cos proboja zrobic..ale z tego co wiem to w nastepnych dniach nie jest nic planowane. Wedlug mnie to zle bo za pare dni duch walki w polakach moze oslabnac, jak juz zdarza pasc z 5 razy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Mnie np. wkurza to, że jak polacy wyzywają szwedów to potem chcą z nimi wyalczyć. Potem jest tak na trade: "Eee, polacy wszyscy, kolory narodowe, chodźcie do THAIS/AB, dojedziemy ich" albo "Polacy wszyscy do THAIS, pomóżcie, nie możemy wyjść z depo bo pełno szwedów". Najpierw zaczynają, a potem się bronią innymi. Ja jestem przeciw tej wojnie, ale jeżeli już to oczywiście chce aby POLSKA wygrała. -.-
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Najgorzej to jest z organizacją Polaków.
Co z tego że chcą walczyć, skoro na wojnie tylko blokują depo. Lepiej by było przełożyć tą wojnę do wakacji, wtedy można by coś zdziałać. Teraz nasze szanse są marne ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() WCzoraj gdy stalismy przed brama Ab jakos suka rozpusila plokte ze jestem szpiegem szwedów i mine za***ali tlko nOOby zabijaja tego kto i pomaga
![]() Kiedy przyszli SZwedzi do Ab ot wszyscy sie w DP POCHOWALI!! ![]() HaraHorn-11 sor :mag mlv-22 swiat-pandoria ale opuszczony z powodu zaduzej ilosci nOObów ![]() |
![]() |
![]() |