![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Mezczyzna Niebezpieczna Bron Posiada Bo Strzela Jak Do Pochwy Sie Ja Wklada Ostatnio edytowany przez ponury demon - 18-02-2005 o 21:22. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyjechana tarcza (ciekawe z czego ją sie lootuje
![]() Może z jakiegoś faraona? Może nowy quest? A h*j wie . ![]() Mi sie podoba ale szkoda że ma takie małe statsy. ![]() cYa aLL
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zamieściłem screen Phoenix Shielda, który również jest nowym itemkiem a nie pojawił się on na www.tibia.pl. Modkom nie chce się działać. Jak chcecie zobaczyć ten screen to poszukajcie w zdjęciach albo wejdźcie na www.photobucket.com i na album pt. "Adniko". Fajny shield
![]()
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Gość co to znalazł mówił że zdobył po cięzkiej walce z najazdem orków tam w goblins hill (jak jest najazd jest tam masa orków wszystkich rodzajów).
![]() Tam w innym temacie jest mowa o tym, a że zdobyłem film to umieściłem go tu ![]() Pozdro
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lol też te "bunnyboots" ci moge pokazać -.- Nie słyszałeś o OTS 7.4 ? OJawnia wszyztkie itemki w plikach tibi 7.4 ![]() są żeczy których nikt nie zna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: House of Green
|
![]() To moze ja pokaze niektore itemki :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ta droga to jest droga obok Feummor Hills (czy jakos tak... Chodzi mi o to miejsce gdzie od choo*a goblinow) obok sa amazonki....oraz... Wieza na ktorej nieregularnie (czytaj nie widomo kiedy i co ile ) respi sie pelno orcow od zwyklych przez zerki do warlordow.... Tak więc moze jest to z tej wieży orcow ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() @up
No, przecież mówiłem ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Tak, wlasnie tez mi sie wydawalo ze tam moze to byc, ale nie ma tam zadnego boxu... poprostu moze wypada z jednych z tych warlordow? Moj kolega... wszedl tam nie wiedzac co jest ... na przedostatnim wszedl no i juz wiecej nic nie widzial procz napisu "You are dead". 3 Warlordy i 3 Leadery... a wyzej co ? Nie wiem bo nie doszedl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Hmm, filmik fajny, już widać że nie fake. Gdybył znam portugalski, to bym sie chyba przeniósł na tenebre i pytął go ile wlezie
![]() Myśle, że cipy dały takie cośjak super mega extra niebywale żadko, bo jak to z amazonek wypada to musi być to, co powiedziałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
![]() ![]() |
![]() Nie moge pobrać tego filmu . Prosze prześlijcie mi ten film na muj e-mail a oto on [email protected]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Cytuj:
If you are the owner of this site, please contact us at 1-480-505-8855 at your earliest convenience. A to chyba tłumaczy dlaczego nie możesz ściągnąć co? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Daaawno film był i temat. Uważam, że do zamknięcia ;P .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() To ja już chyba wiem gdzie on to znalazł. Jak jest najazd orków, to on się pojawia w takiej wieży na górce przy goblins hills. No i tam raz widziałęm filmik raz, było pełno orków, ale że było z 15 ludzi to rozwalili je, było dużo zerków, riderów, leaderów itd. I na najwyższym piętrze tej wieży były 3 orc warlordy NARAZ. I to jeszcze bardzo małe pomieszczenie. Możliwe że je zabito i wypadł ten shield...
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Police
Świat: Nebula
![]() |
![]() przydal by sie jakis rehost bo sie nie da sciagnac albo to moj ***any miejscowy operator internetu.
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jush zaraz daje film
![]() ![]() @Edit: http://fotkaakwarium.webpark.pl/amazonshield.rec sorka za glupia nazwe ale nie mialem co wymyslec ![]() PS. Specjalnie daje w .rec zeby nie bylo ![]() @down PODOBNO sa juz tacy maniacy co potrafia zrobic fake .rec :/ Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 04-04-2005 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |