|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: SaNoK CiTy Postów razem : Gdzieś około 50-150 :/
Stan: Aktywny gracz
Imię: Samoth Mortis
Profesja: Knight
Gildia: Elite Alience
Świat: Mythera
Poziom: 35
Skille: 70/64
Poziom mag.: 5
|
![]() No prawdo podobne że to było na antice pare osób ma już te magic long swordy itd
@Reguleg To nie prawdo podobne że to ots bo w otsie nie ma outfitu Knight'a czyli grubaska ![]() ____________ Hack spowodował że bede grał na Titani ;] ![]() Name: Mastero Paladinso Profesja: Palladin Pobyt : Ab'dendriel Level : 11 Skille : 50/45 rosną ! Pamiętaj MODERATOR ma zawsze racje ! ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2003
![]() |
![]() Zdjęcie nie interesuje mnie gdzie zostało wykonane najważniejsze to jest to że prawdziwe.
Na Antice grając ludzię mówili że te 2 osoby dostały te itemki za znajdywanie błędów czy jak wolicie bugów. Drudzy zaś mówią że kupili na tibiatradecenter placac srogo w dolarach nie wiem ktorzy mają racje. Jedno wiem napewno Skriny jak najbardziej prawdziwe! |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Ten ss jest prawdziwy, a Thunder Hammerow jest duzo w porownaniu z 3 pozostalymi itemami. Z tego co mi wiadomo, to obaj panowie dostali te itemy za bug report. A koles o nicku Alex, ktory jest wlascicielem tibiashop.com ukradl Cyclomania Sword, poniewaz na poczatku nie bylo opcji SafeTrade, tylko kladlo sie itemy na ladzie, z tego powodu tak wygladaja dzisiaj depo. Alex posiada wszystkie miecze dostepne z wyjatkiem Warlord Sword, po za tym jest najbogatszym kolesiem na Antice (ma kilkadziesiat milionow w gp, bo zeby handlowac na jego stronie trzeba placic gp w grze)
Wszystko co tu napisalem jest pewne, nie sadze aby Pepelu chcial mnie oklamac. Yours Joixazi |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Cytuj:
@up Mądrze piszesz. Jako nieliczny tutaj na forum. Ostatnio edytowany przez Kepiwi - 04-03-2005 o 19:29. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
|
![]() Wiecie co ja wam powiem jest to fake
Pytru ma 55 lvl i faktycznie Antica ale skąd by mial te bajerki na stole ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Cytuj:
kiedys nie liczyl sie lev, tylko dobra zabawa... trzycyfrowa liczba w statystykach nie byla szczytem marzen... gdyby na tibia.com w character info pokazywal date zalozenia konta, zobaczylbys ze to konta sprzed ladnych paru lat... pozatym red rose to chyba najslawniejsza i jedna z najstarszych gildii w tibii... tak samo aft, to oni organizowali tibianic exhibition, gdzie pokazane byly chyba wszystkie rzadkie przedmioty w tibii, a wiec tez sa na tyle znani ze wlasciciele tych przedmiotow zaufali im i je wypozyczyli... |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ehz...
Glupota niektorych ludzi mnie przeraza :/ Widze ze to prawda ze dla wiekszosci liczy sie tylko poziom i miejsce w statystykach. A wiec badzcie TYLKO statystyka, bo legenda nie zostaje sie dlatego ze ma sie wysoki poziom. Jak powiedizal MNK, kiedys nie liczyl sie poziom i skille, liczyla sie frajda. A wiec sluchajcie i uczcie sie! Ktos wczesniej o tym wspomnial ale chyba nikt na to uwagi nie zwrocil :/ Kiedys w tibii nie bylo opcji safe trade, ludzie przy wymianach musieli sobie ufac. Jednak jako iz w kwestiach duzych pieniedzy nie mozna ufac nikomu niektorzy ludzie zaczeli posredniczyc w takich wymianach. Byli oni zwani Traderami czyli po Polsku kupcami. W tamtych czasach bylo 2 szczegolnie aktywnych, ktorzy walczyli o miano najwiekszego kupca, byli to Lightbringer i Alex. Ostatecznie sprawe rozwiazal CipSoft piszac w ksiazce o Alexie i nazywajac go najwiekszym kupcem. Duzo ludzi twierdzi ze Lightbringer jest posiadaczem jedynego blessed shielda na antica. Jendak nie ma chyba czlowieka, ktory by wiedzial co dokladnie kryje depo Lightbringera poza nim samym. Screen jest jak najbardziej prawdziwy. Co do sposobu w jaki te przedmioty zostaly zdobyte nie bede pisal bo plotek i spekulacji na ten temat jest wiecej niz mam wlosow na glowie i nie mam zamiaru puszczac w swiat kolejnych. Co do AFT(Alliance of Free Tibians) to jest to podobnie jak Red Rose jedna z najstarszych gildi. Jednak co jest w niej szczegolnego i najwazniejszego to poza tym ze dwa razy bodajze zorganizowali Tibianic Exhibition to jest to ze dzieki nim powstal Tibianic. Oni stworzyli Tibianic. Najpierw z parceli, potem po dlugich namowach cipsoftu zaprojektowali go a cipsoft umiescil go w tibii na stale. Na tym screenie nie sa tylko 4 legendarne przedmioty... sa tam tez 2 legendarne osoby, szczegolnie Lightbringer. Skoro wiadomo juz wszystko to zamykam temat bo nie mam zaimaru wywalac dalszych kretynizmow pisanych przez ludzi :/ Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 04-03-2005 o 21:18. |
![]() |