|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto jest winny tej makabry? | |||
Gracz i tylko on. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
44 | 77.19% |
Dystrybutor i sprzedawca. |
3 | 5.26% |
Twórca gry. |
3 | 5.26% |
Wszyscy powyżej (Razem z SONY ![]() |
5 | 8.77% |
Nie interesuje mnie to i tyle. |
2 | 3.51% |
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Winny jest gracz! No bo na przykład ja - mam 13 lat a grałem w parę brutalnych gierek... GTA3, Bloodrayne, i parę innych... a jakoś nie zabijam policjantów, nie przypinam sobie noży do ramion i nie wychodze rzeźnić Niemców... już nie mówiąc o tym ze nie wybiegam z kanistrem z benzyną i zapałkami na ulicę (Postal xP)... bo to trzeba umieć odróznić grę od rzeczywistości... zara... jaki był szyfr do mojej skrytki na broń automatyczną i amunicję?? xD
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wieszok, ja widziałem taką wersję, że manego złapali gdzieś na dworcu, bo był pijany, zabił policjantów z ich własnej broni i jeździł ich radiowozem włączając syrenę i bawiąc się, niby w GTA.
Gra napewno się do tego w jakiś posób przyczyniła, ale pamiętajmy ! MediaMarkt - nie dla idiotów !
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Oczywiscie ze winne sa gry! Spalmy je bo jak wiadomo sa one narzedziami SZATANA! Plon, plon swiety ogniu!
A na serio-ja nie moge tego pojac, jak mozna byc takim ULOMEM zeby po partyjce w GTA zaj..ac policjantowi pistolet i go zastrzelic. No to jest po prostu przegiecie. Czy po partyjce BG2 mieliscie ochote wyciagnac miecz z szafy i rozplatac brata? Czy po Carmageddonie chcieliscie ukrasc tacie samochod i porozjezdzac przechodniow? Czy po Tetrisie zrzucaliscie kamienie z 3ego pietra na ulice, probujac ulozyc je we wzorki? NA PEWNO! Gry sa za brutalne i nie powinnismy w nie grac! Zle na nas oddzialuja... Wnerwia mnie to ze jak sie zdarzy cokolwiek zlego to jako kozla ofiarnego zawsze wezma gry komputerowe........
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() winny gracz i tylko on mam nadzieje że żadna gra nie dostanie grzywny za takiego psychola.LOL rodzie to też mi się nie podoba mając 12 lat napierniczałem w ut,potem też maxa.mdk2-mnie się nic nie stało otóż dziecko mądre które odróżnia realność od fikcji może grać w co chce.Co z tego ze zabronisz mu gry w której sie zabijaą jak obejrzy dbz to skoczy z balkonu?tak to my wpadniemy w błędne koło a kangurek kakao jest brutalny bo bije pięściami -.-
Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 20-02-2005 o 09:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() A najśmieszniejsze jest to, że w poprzedniej tego typu sprawie (2003 rok) prawnicy chcieli zaprzestać produkować tego typu gier.. Winny to mógłby być Postal, ale nie gta, bez przesady, stało się co się stało to trzeba na kogoś zwalić.. A on dlategoposunął się do czegoś tkaiego bo pewnie od kilku ładnych lat grał namiętnie w gry komputerowe całymi dniami i nawet nie zauważył kiedy przestał nad tym panować -.-'..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Winny jest tylko gracz. To on był nieodpowiedzialny. W GTA gra mój 6 letni brat cioteczny i nikogo nie zabił. Twórca nie produkował tego dla takich ludzi.
Sony nie miało w tym w ogóle udziału, a sprzedawca mógł sprzedać to jego ojcu, który kupił mu to na urodziny (tak jak ojciec mojemu kumplowi). To tyle. |
![]() |
![]() |