|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() Prosze o wiecej takich fotek sa poprostu za....te
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: Białystok/Eternia/Ab
|
![]() Widze ze byles/as/jestes w gildi Made In Poland xD tez w niej bylem tyle ze ona byla na Eterni xD
Btw. Nie widze Ss na stronie to wszedlem na twoj album xD Edit: widzialem w albumie Cytuj:
![]()
~~?!?!?!<<<|>Sochal<|>>>!?!?!?~~ ~~?!?!?!<<<|>Nebula<|>>>!?!?!?~~ Hail me ! Hail my world ! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mefiereq - 22-02-2005 o 11:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Tam gdzie żyją elfy
![]() |
![]() "Pienkne" sski, a tak serio to mi się podobają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 52
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to małe uaktualnienie tematu
![]() Troche w złej kolejności,ale trudno, umieszcze moje advanse teraz;P Troche lvli: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I skille: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do skilli to już za godzinę mniej więcej uaktualnie ponownie, ponieważ zostało 2% do advensu w clubie ![]() Nie wiem co jest z Photobucketem:/ nie widaćfotek:/ Ech ![]()
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater Ostatnio edytowany przez Pienkna Knight - 22-02-2005 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Super ss'ki moj ty idolu~~
Ale widze tylko ikony photobucketa ![]() Niezauwazylem linku ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niesądziłem, że można być czimś idolem
![]() ![]() Skoro tak to advensa dedykuje Własnie Tobie MANHIR ![]()
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() N I E Dziala!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() Ja jestem knightem, wiedzialem ze z tym nickiem bede mial problemy -.- .....
Ale bez wniku ![]() Juz w piatek/sobota nowe, lepsze i dluzsze bicie dl'i ( moze teraz na ank) ![]() Pozdro ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ re LOLO i MAXX
Mówiłem, nie komentować w ten sposób!! Jeśli Cię interesuje serio DLe i BK w moim wykonaniu to wbijasz na mojego PhotoBucketa, co za problem?? Dałem link, a wy widze, że tylko lubicie sobie posty nabijać!!
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Dzienks piekna! Bardzo mily gest z twojej strony
![]() Zycze 100 na 100 skilli, a nawet wiekszych~~
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |