|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Z uhami to różnie bywa, ale u mnie najczęściej dzialaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
|
![]() U mnie zawsze dzialal i jeszcze ani razy zaden run nie dzialal i mam nadzieje ze bedzie dzialal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Heheh...Mailem taka sama sytuacje...
W kopalni na guardach expiłem paladynem i nagle sie utevo lux skonczylk mialem akurat 43 many wiec mowie aa to walne se luxa no wzialem mana poszla nie ma...laaaag...i mowie no tak ciemno to jecsze raz i za drugim sie udalo... 2 przypadek to tez na guardach jak gonilo mnie 5 soldow i 2 guardy...zrobilo sie ciemno wiec utevo lux i w nogi...laaaag...i patzre red hp...wziałem exure vite i nic to ja mowie no kurde trzeba sie uhnac(na szczesci miałem te uhy) wiec sie uhnalem zabilm te guardy i dopiero mi wskoczyla vita...ale to tak bylo ze jha napisalem wzialem enter i nie pisalo ze napisalem exura vita po ptrostu jakby laag na czacie... Bardzo dziwne sytuacje się ostatnio dzieja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |